Levitä täyte piirakkapohjan päälle ja laita vuoka uuniin 200 asteeseen. Paistoaika n. 30 min. Fyllningen blandas och fylls i pajskalet. Gräddas i 200 grader, ca 30 min. |
Levitä täyte piirakkapohjan päälle ja laita vuoka uuniin 200 asteeseen. Paistoaika n. 30 min. Fyllningen blandas och fylls i pajskalet. Gräddas i 200 grader, ca 30 min. |
Ihan varmasti on mehukas piirakka. Taidanpa ottaa ohjeen talteen. Yksinkertaisille ohjeille on aina käyttöä.
VastaaPoistaOn tosi mehukas ja mikä parasta, onnistuu aina.
PoistaKiitos kivasta piirakkaohjeesta. Sopii hyvin vaikka pääsiäispöytään.
VastaaPoistaMukavaa maaliskuuta!
Sopii mihin vain ja täytteenä voi kokeilla eri aineksia.
PoistaSamoin sinulle!
No mutta, tämä reseptivinkki tuli kuin tilauksesta! Tekee niin mieli jotain makeaa iltapäiväkahvin kanssa nautittavaksi ja reseptiin tarvittavat aineksetkin löytyvät omista kaapeista. Aurinkoista päivää sinulle, Krisse <3
VastaaPoistaNo hyvä että oli ajankohtainen. Tykkään tällaisista leipomuksista tai ruoista yleensäkin, joissa ei tarvita mitään erikoisia aineksia, vaan ihan näitä tavallisia.
PoistaOikein ihanaa päivää sinne myös <3
Vesi nousi kielelle ohjetta lukiessa, siis ihan oikeasti.
VastaaPoistaHelppous on aina selkeätä plussaa. Ehdottomasti resepti on otettava talteen. Kiitos Kristiina!
En yhtään ihmettele, sillä niin hyvää tämä on. Kannattaa kokeilla!
PoistaPitäisikö kokeilla jo tänään! Vaikuttaa niin kivalta ohjeelta.
VastaaPoistaHyvää keskiviikkoa Sinulle ❤
Ilman muuta. Sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
PoistaSamoin sinulle Maija<3
Varmasti ihanan makuinen piirakka <3 Tykkään ananaksen mausta! Olen käyttänyt nyt usein sitruksia ruuanlaittoon ja leivontaan. Appelsiinit, sitruunat, verigeipit, pomelot... Pirteää aurinkoenergiaa arkeen! Hyvää viikon jatkoa sinulle, Kristiina!
VastaaPoistaOn kyllä. Miltähän tämä maistuisi vaikka niin, että laittaisikin ananaksen sijasta appelsiinia? Pitääpä seuraavaksi kokeilla sitä.
PoistaOikein hienoa ja aurinkoista viikkoa sinullekin<3
Onpa herkullisen näköinen piirakka!
VastaaPoistaLurps 😋.
On kyllä hyvä. Ja niin helppo tehdä.
PoistaOi! Kuulostaa tosi namilta. Pitääkin kokeilla.
VastaaPoistaKutsuin omat nuoret kakkubuffettiin viikonloppuna. Meillä on miehen kanssa molemmilla synttärit tällä viikolla, niin lapset pääsevät hyvällä tekosyyllä herkuttelemaan.
Nuo mantelilastut ihan kruunaavat piirakan. Tulee niin loppuunharkitun näköinen. Lapseni sanoisi "kuin kaupasta ostettu". =)
Kokeile ihmeessä. Seuraavalla kerralla ajattelin kokeilla appelsiinia ananaksen sijasta. Ehkä teen sitä jo viikonloppuna.
PoistaOnpa kyllä todella herkullisen näköinen piirakka, varmasti myös raikkaan makuinen.
VastaaPoistaMukavaa iltaa sinulle Kristiina <3
On maukas ja vieraatkin ovat kehuneet.
PoistaSinulle myös oikein hyvää illan jatkoa<3
Hyvältä näyttää tämä ohje ja helpolta. Ehkä kokeilen sen joskus.
VastaaPoistaKannattaa kokeilla.
PoistaKiitos, herkullinen ja helppo ohje!
VastaaPoistaJa vähän aineksia!
👍
Tässä piirakassa kaikki menee nappiin!
PoistaHerkulliselta näyttää ja varmastikin on hyvä. Pitää tehdä, vaikka pääsiäiseksi, joka on aika lähellä.
VastaaPoistaVoin suositella. Pääsiäisleivonnaiseksi oikein sopiva. 💛🐣🐤🐥
Poista