27/03/2022

Helppo, matala kukka-asetelma pöydälle. Enkel, låg blomsterarrangemang på bordet






Sain ruusuja syntymäpäivänäni. Laitoin ne korkeaan  maljakkoon, sillä ne olivat varsin pitkävartisia. Kauniilta ne näyttivätkin ruokapöydällä.

Synttärikutsut pidettiin pari päivää varsinaisen syntymäpäivän jälkeen. Meitä tulisi olemaan iso porukka pöydän ympärillä, ja silloin korkeat kukat eivät ole oikein hyvä juttu, sillä ne haittaavat harmittavasti näkymää pöydän toiselle puolelle. Niinpä piti keksiä toisenlainen ratkaisu.

- ooo -

Jag fick rosor till min födelsedag. De var ganska långa så jag hade dem i en hög vas. Så vackra de var på matbordet.

Födelsedagskalaset hade vi en par dagar efter. Vi skulle bli ganska många runt bordet ,och då är det inte så lyckat med höga blommor, som gör det svårt att se dem som sitter mittemot. Då måste jag hitta en annan lösning.




Mietin että voisin laittaa ruusut pienempiin maljakoihin, tai miksei joihinkin muihinkin laseihin. Minulla oli kuusi kappaletta snapsilaseja joiden arvelin  sopivan kivasti tähän tarkoitukseen.

- ooo -

Jag tyckte att det kanske skulle se bra ut om jag hade blommorna i mindre vaser, eller glas. Jag hade sex snapsglas som skulle passa perfekt.





Leikkasin ruusujen varret lyhyiksi ja poistin kaikki lehdet, jotta asetelmasta tulisi mahdollisimman yksinkertainen ja pelkistetty. Laitoin pikku "maljakot" puiselle kapealle tarjottimelle.

- ooo -

Jag klippte rosorna korta och tog bort alla bladen, så att det skulle bli så enkelt som möjligt. "Vaserna" placerade jag på en smal träbricka.




Nyt kukat eivät haittaa näkyvyyttä ja tarjotin kokoaa ne kokonaisuudeksi, joka on juuri sopivan kokoinen pitkälle pöydälle.Vai kuinka?

- 000 -

Nu ser man dem som sitter mittemot och brickan gör att helheten har just lagom storlek till det långa bordet. Eller hur?





AURINKOISTA PÄIVÄÄ!
HA EN SOLIG DAG!

💛💛💛


14 kommenttia:

  1. Todella aurinkoista! Ja myöhästyneet onnittelut!
    Minä huomasin vasta, ett blogini oikeassa sivupalkissa päivittyneissä blogeissa ei ollut sinua enää ollenkaan! Nyt mietin, onko sieltä muitakin pudonnut... :O Luen blogeja yleensä sen kautta, mutta nyt pääsin kerrankin ylös asti ja päätin kurkistaa ulkoasu -sivun lukulistalle. Olit siellä ekana ja sitten aloinkin ihmetellä, milloin olen oikein viimeksi täällä käynyt! ? Asia on nyt korjattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista. Mielestäni olet kuitenkin silloin tällöin kommentoinut täällä, joten ei blogini varmaan kovin kauan ole ollut poissa sivupalkistasi. Ehkä olet aina tullut blogiini facebookin linkin kautta? Kiva että lisäsit blogini sivupalkkiisi, niin joku joka ei ole blogiani lukenut, voi sitä kautta löytää tänne.

      Poista
  2. Lämpimät onnittelut syntymäpäiväsi johdosta.

    VastaaPoista
  3. Olipa kiva idea. Tuo puualunen tekee kukkasista ja laseista kivan kokonaisuuden. On tosiaan ärsyttävää, jos et näe kenelle puhut ruokapöydän äärellä :)
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on parempi kun kukat eivät kohoa häiritseviin korkeuksiin.
      Samoin sinulle, ihanaa uutta viikkoa!<3

      Poista
  4. Kuin pieniä aurinkoja nuo ruusut. Todella raikas ja kiva idea! Tykkään myös pöytäliinastasi. Juhlallinen, mutta samalla iloinen tunnelma kattauksessasi, hyvältä näyttää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltaiset ruusut tuovat mieleeni kevään ja pääsiäisen.

      Poista
  5. Todella kauniit ruusut ja kiva idea 🤍 Kaunista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu ja oikein ihanaa viikkoa sinulle myös!

      Poista
  6. Lämpimät synttärionnittelut! 💖

    Aivan täydellinen kukka-asetelma! Ei olisi tullut minun mieleeni, mutta nyt kyllä pidän tämän mielessä 😊.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna <3
      Tämä on helppo ja kuitenkin hiukan erilainen tapa koristaa pöytä.

      Poista
  7. Tosi kiva nykyaikainen kukka-asetelma! Pitkät ruusut ovat juhlavia, mutta eivät oikein kivoja ruokapöydässä estämässä näkemästä vastapuolella istuvia. Kun vain raaski katkaista ne varret...🤔
    Mukavia maaliskuun lopun päiviä teille ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija. Raaskin katkaista varret, sillä ruusut olivat olleet meillä korkeassa maljakossa jo kolme päivää ja vaativat muutenkin lehtien karsimista ja varsien lyhentämistä.
      Samoin sinulle <3

      Poista