28/12/2019

RAPINAA, RAPINAA JA PÄIVÄT PITENEVÄT



Ihan tuntuu kuin päivät olisivat jo pidentyneet ja tulleet paljon valoisammiksi, vaikka talvipäivänseisauksesta on vasta vajaa viikko!

Taitaa kuitenkin olla tuo hentoinen lumipeite maassa ja joulukuun loppumisen läheisyys joka saa moisen tunteen aikaan.

Kiva oli kuitenkin nastakengät jalassa mennä rapistella kun oli pikku pakkanen eikä tuulikaan ollut kova. Ei muuten nastat rapisekaan yhtä kovaa nyt kun on hiukan lunta tiellä. Toisinaan on käynyt niinkin että joku edelläni kulkeva on kääntynyt katsomaan taakseen kun on kuullut jotain outoa ääntä takaansa.

Silloin olen ohi mennessäni huikannut että "ei hätää, minä täältä vain tulen kenkineni" ja vastauksena olen saanut ohitettavalta hymyn.




MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA KAIKILLE!

💙💙💙


Lisää luettavaa täältä



22 kommenttia:

  1. Joka päivä saadaan pari minuuttia lisää valoisaa aikaa...onneksi!
    Ihanaa viikonloppua sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  2. Meillä on ainakin aurinko hymyillyt leveällä naamalla pari päivää. Valon määrä on ollut moninkertainen tavalliseen verrattuna. Olen kiitollinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä myös muutama aurinkoinen hetki on ollut viime päivinä ja se tuntuu hyvältä.

      Poista
  3. Ihana valo, se on saapunut tännekin :) Kaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Lauantaina saatiin nauttia kauniista säästä.
    Valoa kohti on hyvä mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla kaunista lähes kaikkialla. Ihanaa.

      Poista
  5. Nastakengät-oivat jalkineet! Niissä on vain yksi kiusallinen puoli: tuo rapina. Kun kävelen aamulla tosi varhain meidän pienillä lähiteillä, tuntuu että rapina herättää kaikki tienvarren asukkaat! On niissä toinenkin huono puoli: nastojen jäljet painautuvat puisen kuistin ja terassin lautoihin. Olen joutunut tekemään vähän järjestelyjä, ettei niin tapahtuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nastakengät ovat kyllä ehdottoman hyvät.Kun laitan ne jalkaani niin mielessä ei käy ajatustakaan liukastumisesta, toisin kuin tavallisilla kengillä kävellessä. Ääni on kyllä jonkin verran häiritsevä ja se ettei ne jalassa voi mennä esim. kauppaan, jolloin voisi yhdistää kävelylenkin ja kauppareissun. Puupinnoille jättävät tosiaan ikäviä jälkiä.

      Poista
  6. Miten ihastuttavan levollinen kuva! Aivan kuin aika olisi pysähtynyt. Nastojen rapina kenkien pohjassa tuo mukavaa turvallisuuden tunnetta.
    Entäs tuo päivän piteneminen? Kyllä päivät jo ovat hiiren askeleen verran pidentyneet. En tiedä, kehtaanko edes sanoa, mutta nautin niistä lyhenevistä ja pimeistä päivistä kovin. Varmasti useimmat nyt pitävät minua outona, mutta niissä on jotain erityistä mystistä tunnelmaa. En kuitenkaan halua pilata toisten ilahtumista päivien pitenemisestä. Kyllä siitäkin tykkään, kun vauhtiin päästään ja onhan se aurinko ihana.
    Hyvää loppuvuotta Sinulle Kristiina ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika tosiaan tuntui pysähtyneen tuolla rannassa. Ketään muita ei näkynyt eikä mitään ääniä kuulunut kun merikin oli tyyni.
      Vaikka nyt nautin pitenevästä valoisuuden ajasta, niin koko syksyn olen minäkin tykännyt pimeistä illoista ja poltellut kynttilöitä. Mutta kun päästään vuoden vaihteen yli, niin silloin minulle tulee kevät! Ja kevät on kuitenkin minulle se paras vuodenaika.
      Sinulle myös oikein ihania päiviä <3

      Poista
  7. Tietoisuus päivän pitenemisestä piristää kummasti. Kevättä kohti mennään jo.
    Ihania vuoden viimeisiä päiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Vaikka ei niin vielä huomaakaan tuota pitenemistä, niin valoisammat päivät kuitenkin saavat päivät tuntumaan keväisiltä.
      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  8. Jännä kyllä, minulla on ollut ihan sama fiilis, että päivä olisi jo pidentynyt, mitä olenkin ihmetellyt. Nyt kun sanot, niin veikkaan syyksi juuri tuota, että olisikohan vuoden loppuminen ja joulun jääminen taakse pikemminkin tunteen aiheuttaja. Hyvä niin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon tuossa tuntemuksessa taitaa olla sitä että kun alkaa uusi vuosi niin sen mieltää huomattavasti enemmän keväiseksi kuin joulukuun. No, aika usein maaliskuu on jo varsin keväistä aikaa, ja siihen ei ole kuin kaksi kuukautta!

      Poista
  9. Niin oli ihana ilma eilen!
    Kunpa pian sataisi uusi kerros lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Ihastelin sitä auringonpaistetta ja valoa kävelylenkilläni. Hiukan lisää lunta saisi tulla ja kai sitä vielä tuleekin. Jos ei ennen, niin ainakin sitten toukokuussa :)

      Poista
  10. Kevättä kohti aletaan mennä..iiiihanaa😊Mukavaa vuodenvaihdetta❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä tuntuu kun tammikuu alkaa. Samoin sinulle <3

      Poista
  11. Minusta vähäinen ja ohutkin lumikerros tekee paljon valoisuuden suhteen, mutta onneksi myös päivät pikkuhiljaa pitenevät ja valon määrä kasvaa. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinulle, Kristiina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lumipeite saa ihmeitä aikaan.
      Sitä samaa toivotan sinulle <3

      Poista