02/10/2024

Kymmenen korttia



Nyt on kerääntynyt sellainen määrä kortteja, että päätin jättää postimerkit pois ettei postauksesta tulisi liian pitkää. Muutenkin huolestuttaa kun blogiin tulee eniten näitä postcrossing-postauksia. En tiedä pitäisikö sittenkin pitää näille korteille oma blogi? Mitä mieltä olette?

No, joka tapauksessa tässä tulevat viimeaikaiset kortit.

Ensimmäinen tuli Puolasta ja sen on lähettänyt yhdeksänvuotias Pavel. Hän ei ollut kirjoittanut paljoa ja oma nimikin oli jäänyt pois, mutta hän oli piirtänyt kivan tikku-ukon, vai olikohan se robotti, ja Ahvenanmaan lipun kortin kääntöpuolelle. Kiitos oikein paljon kortista Pavel!



Ihana kuumailmapallokortti on Birgitiltä Saksasta. Birgit on ammatiltaan opettaja ja hän opettaa taideaineita ja englantia. Birgit oli koristellut kortin tekstipuolen kauniisti ja hänen käsialansa oli hieno.



No, entä tämä kortti sitten! Onko vähän hieno?!! Kertakaikkisen ihana vintage-kortti jonka lähetti Norbert Hampurista. Voi että tykkään tästä!




Tämä kortti tuli Michelleltä New Mexicosta USA:sta. Minulla on kyllä niin vajavaiset tiedot maantiedosta, että en tiennyt että New Mexico on yksi USA:n osavaltioista. Se sijaitsee Yhdysvaltojen lounais-ja länsiosissa ja on kuudenneksi harvimpaan New Mexicoa. Taas opin hiukan uutta. 



Ikkunakortti on Christinalta Berliinistä. Hän kertoo että Berliinissä on saatu nauttia aurinkoisista syyspäivistä.  Christina on juuri lähdössä syömään kreikkalaiseen ravintolaan.



Yarelis, joka on syntyisin Puerto Ricosta, lähetti tämän kortin Minnesotasta jossa hän nykyään asuu. Kortissa on kuva Split Rock majakasta joka on yksi kuvatuimpia ja eniten vierailtuja majakoita täällä.


Hieno mustavalkokortti tulee Saksasta Lydialta. Lydia harrastaa joogaa, meditoimista taidetta ja kirjoja. Hän nautiskelee teetä ja keksejä.
Kortti on tosi hieno ja olispa kiva päästä tuonne noita autoja katsomaan. Kortista ei selvinnyt onko kuva otettu lähiaikoina ja ajajat vain ovat pukeutuneet vanhaan tyyliin, vai onko kortti vanha valokuva. Luulisin että on vanha kuva.



Vielä yksi kortti Saksasta. Sen lähetti Annette Dresdenistä. Hän käy usein kävelemässä Elbe-joen rannoilla ja tykkää myös puutarhan hoidosta. Hän on keräillyt postimerkkejä lapsuudesta asti.




Tämän kortin kuvasta voi päätellä että se on tullut melkein kotinurkilta. Sen lähetti ahvenanmaalainen postcrossaaja Hannele, joka oli ollut tuolla Sadonkorjuujuhlassa myymässä tuotteita. Arvelen että ainakin tuon maton joka näkyy oikealla, hän on itse kutonut. Kiitos Hannele ja kiitos myös kaikesta opastuksesta jota olen sinulta saanut aloittaessani postcrossauksen pitkän tauon jälkeen!




Viimeinen jännän näköinen kortti tulee Hollannista Marinkalta. Pyörittelin muutamankin kerran korttia kädessäni ennen kuin tajusin miten päin sitä pitää katsoa. Rakennus on museo Amsterdamissa.


MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA!
💜💜💜



1 kommentti:

  1. No nyt oli kyllä ihania kortteja! Apua, en pysty valitsemaan suosikkiani. :)
    Erillinen blogisi korteille oli minusta alun perin ihan hyvä idea, mutta minusta ne sopivat oikein hyvin tähän blogiisi ja varmasti saavat enemmän katsojia näin.
    Tunnelmallista lokakuuta!

    VastaaPoista