27/09/2024

Oletko koskaan.......



Blogini suosituimpia postauksia ovat olleet ne, joissa esitetään erilaisia kysymyksiä, usein leikkimielisiä, eikä niin vakavasti otettavia. Nyt on mennyt pitkä aika siitä kun viimeksi julkaisin jotain sellaista ja nyt päätin tehdä sen.

Tässä tulevat kysymykseni ja vastaukset niihin. Kaikki postauksen kuvat ovat netin kuvapankeista.






OLETKO KOSKAAN:

Halunnut palata ajassa taaksepäin? 
- joskus on käynyt mielessä ajatus siitä, että jos voisi palata takaisin nuoruuteen, niin tekisikö jotain ihan toisin, mutta luulen että valintani suurimmaksi osaksi kuitenkin menisivät  samalla tavalla kuin ovat menneetkin.

Miettinyt ulkomaille muuttamista?
- kutkuttavaltahan tuo ajatus tuntuu, mutta kun olen jo kokenut toiselle kielialueelle muuttamisen ja sen mukanaan tuoneen pienoisen ulkopuolisuuden tunteen, niin ihan ulkomaille muuttaminen ei koskaan ole houkuttanut. Uuteen kulttuuriin sopeutuminen ei houkuta tippaakaan, ei myöskään lämpimämmät sääolosuhteet.

Eksynyt ostoskeskuksessa?
- lähes joka kerta kun menen isompaan ostoskeskukseen, niin tulen ulos sieltä eri ovesta kuin menin sisälle, vaikka luulin oven olevan saman. Myös muuten vieraassa ympäristössä minulle tuottaa vaikeuksia tietää mihin suuntaan pitäisi lähteä jotta pääsisi samaan paikkaan josta oli tullut. Eli suuntavaistoni on olematon ja vastaus kysymykseen on että olen eksynyt.




Halunnut palata matkalta kotiin aiemmin kuin olit suunnitellut?
- näin tapahtuu lähes poikkeuksetta. Tykkään kyllä lähteä matkoille, mutta en ole varmaan koskaan kotiinpaluupäivänä toivonut että saisi vielä jatkaa lomailua, vaan kotiinpaluu tuntuu aina yhtä ihanalta. 

Aloittanut laihdutuskuurin tai muuten terveellisemmän elämän?
- todellakin olen aloittanut sekä laihdutuskuurin että terveellisemmät elintavat. Uuden vuoden alku ja syksy saavat joka vuosi miettimään tapojen parantamista, mutta tulokset ovat toistaiseksi melko huonot.

Miettinyt miten elämäsi olisi muuttunut jos olisit ollut ahkerampi koulussa?
- vaikka miten monta kertaa olen katunut sitä etten ollut kiinnostuneempi koulunkäynnistä nuorena. Tuntui että kaikki muu oli paljon kiinnostavampaa kuin kouluasioiden pänttääminen. Vasta kun keski-ikäisenä aloitin hoitoalan opinnot, suhtauduin opiskeluun vakavasti ja innolla ja tuloksiakin sitten syntyi. Voi miksi niin tärkeä asia kuin ammatin hankkiminen pitää tehdä jo nuorena, jolloin ei usein edes tiedä mitä haluaa elämältään?!

Laulanut karaokessa?
- olen laulanut kerran laivalla karaokessa ja se oli mukava kokemus. Toisen kerran karaokessa tuli laulettua Lapissa yhdessä tyttären kanssa. Kolmannen kerrankin varmaan laulaisin, jos kävisin sellaisissa paikoissa joissa se on mahdollista. Tosin meillä on mökilläkin karaokelaitteet, mutta niitä tulee käytettyä yhä harvemmin.





Ajanut autolla kolarin?
-kerran olen ollut osallisena kolarissa. Tulin oikealta risteykseen ja toinen auto ajoi samaan aikaan siihen. Autossa oli nainen ja pieni lapsi, jolla ei ollut turvavyötä. Jälkeenpäin nainen väitti että lapsella oli turvavyö ja että lapsi sai "henkisiä vaurioita" törmäyksestä. Tuomio oli että molemmat saimme pienen sakon. Epäreilulta tuntui, mutta näin se meni. Onneksi sentään ei pahempaa tapahtunut.

Tehnyt huonon ostoksen?
- totta kai on tullut ostettua heräteostoksena vaatteita, tai koriste-esineitä, joita ei sitten käyttänytkään, mutta mitään suurempaa hutiostosta en ole tehnyt.

Jäänyt luokallesi koulussa?
- teini-ikäisenä sain ehdot algebrassa, enkä edes yrittänyt suorittaa niitä, sillä halusin käydä uudelleen saman luokan jotta saisin hyvän todistuksen. No, todistus ei kovin paljon parantunut kun kiinnostusta ei ollut, mutta luokaltani sitten kuitenkin pääsin.

Katunut syvästi jotain tekemääsi?
-  mitään tekemistäni tai tekemättä jättämistäni en ole joutunut suuremmin katumaan, joten aika hyvin on elämä tähän asti mennyt.


Tässä olivat kysymykset ja vastaukseni niihin. Olisi kiva lukea muidenkin vastauksia näihin kysymyksiin, joten tartu haasteeseen jos kiinnostaa.

OIKEIN HIENOA PÄIVÄÄ KAIKILLE!

💚💚💚

18 kommenttia:

  1. Huomenta! Oi että, oletpa keksinyt todella mielenkiintoisia ja hauskoja kysymyksiä! Kuten aina tällaisissa postauksissa, moniin kysymyksiin voisin vastata juuri samalla tavalla, mutta nyt tuli myös kysymyksiä joihin tulen vastaamaan eri tavalla kuin sinä. :)
    Tartun siis haasteeseen ehdottomasti ja teen postaukseni heti kun ehdin.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vastasin jo! :) https://mywoodlandgarden.blogspot.com/2024/09/oranssia-hauskoja-kysymyksia.html
      Kiitos kivasta haasteesta!

      Poista
    2. Kiva että otit haasteen vastaan. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle myös!

      Poista
  2. Vastaan tähän :)

    Halunnut palata ajassa taaksepäin? - En tietääkseni. En ainakaan nyt muista että joskus olisi ollut suuria haluja palata ajassa taaksepäin.

    Miettinyt ulkomaille muuttamista? - Olen ja muutinkin. En enää koska se haaveeni tuli toteutettua silloin.

    Eksynyt ostoskeskuksessa? - Ehkä. Kyllä joskus oon ollut hetken hukassa kun on etsinyt jotain liikettä tai uloskäyntiä eivätkä ne olleet siellä missä ajatteli niiden olevan. Ostoskeskuksen parkkihallissa olemme myös etsineet autoa :D

    Halunnut palata matkalta kotiin aiemmin kuin olit suunnitellut? - En tiedä. Yleensä ollut tyytyväinen paluupäivään tai sitten olisi halunnut jatkaa vielä matkaa.

    Aloittanut laihdutuskuurin tai muuten terveellisemmän elämän? - Sen koommin en ole laihdutuuskuureja harrastanut mutta elintapamuutoksia olen tehnyt nyt viimeisen noin kolmen (4?) vuoden aikana.

    Miettinyt miten elämäsi olisi muuttunut jos olisit ollut ahkerampi koulussa? - En ole.

    Laulanut karaokessa? - Kyllä valitettavasti. Ja nimenomaan valitettavasti koska minulla ei ole yhtään lauluääntä mutta menköön tämäkin nuoruuden villiyden piikkiin :D

    Ajanut autolla kolarin? - En
    Tehnyt huonon ostoksen? - Kyllä varmasti näitä on ollut. En nyt muista mikä tällainen olisi ollut. Ehkä joku vaate jota ei ole tullut käytettyä tai joku joka on mennyt rikki lähes heti.
    Jäänyt luokallesi koulussa? - En.
    Katunut syvästi jotain tekemääsi? - En oikeastaan kadu mitään. Varmaan joskus on hetkittäin katunut jotain asioita tai vaikka riitatilanteessa katunut jotain rumaa sanomista mutta suurempia katumusasioita en usko että on.

    Jostain syystä näitä on kyllä tosi kiva lukea ja tehdä.




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka kerta kun joku vastaa blogissani tekemääni haasteeseen kommentilla!

      Poista
  3. Mielenkiintoinen postaus! Osa kysymyksistä aika vaikeita.. tuota koulun käyntiä olen joskus pohtinut, mutta tullut kuitenkin siihen tulokseen että olisin ihan eri ihminen nykyään enkä tunne muita kuin tämän joksi olen tullut. En osaa kuvitella millainen olisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä näissä kysymyksissä on sellaisia, että voisi vastata sekä että, eli ettei oikein suoraa vastausta puoleen tai toiseen voi antaa.

      Poista
  4. Onpa syviä kysymyksiä! Ja hyvin henkilökohtaisia. Mukava lukea vastauksesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi tätä miettiessäni oli pari oikeinkin henkilökohtaista kysymystä, mutta ne jätin pois.

      Poista
  5. Kiitos Kristiina ♥ Olipa hauska haaste -postaus ja tähän taidan tarttua itsekin jossain vaiheessa. Mielenkiintoista lukea sinun vastauksia ja ajatuksia miksi olet toiminut tietyllä tavalla. Olen hyvin pitkälti samaa mieltä kanssasi siinä, että
    minä myös tekisin jonkun valinnan vaikka saisin palata valintatilanteeseen uudelleen. Minähän teen todella monet valinnat intuitioon luottaen eli uskon vakaasti siihen, että tiedän mitä teen ja se on oikein.

    Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tartut tähän. Liikaa ei ehkä kannattakaan valintojaan miettiä, sillä silloin voi jäädä junnaamaan paikoilleen eikä uskalla tehdä mitään uudistuksia ainakaan.
      Sinulle myös oikein kivaa viikonloppua!

      Poista
  6. Olipa kivat kysymykset ja vastaukset niihin.

    VastaaPoista
  7. Just kun ajattelin, että voin vastata kaikkeen kyllä, niin on todettava, että luokalle en ole jäänyt :) Naurattaa tuo matkalta nopeammin palaaminen. Pätee joka kerta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oliskin ollut liian tasaista jos jokaiseen olisi vastannut kyllä :) Matkoille on aina yhtä kiva lähteä, mutta koti on kuitenkin aina koti.

      Poista
  8. Olipa mielenkiintoiset kysymykset tässä haasteessa! Pitääpä katsoa, tekisinkö itsekin tämän haasteen blogiin, näitä on mukavaa kirjoittaa aina silloin tällöin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä. Tulen sitten lukemaan. Vinkkaa vaikka tänne kommenttina.

      Poista
  9. Kiva postaus ja ihanat vastaukset!
    Oli hauska, kun luin kysymyksen ja sinun vastauksesi.
    Niin itse ääneen täällä vastasin ja kyllä monessa tuli samankaltainen vastaus.
    Iloa viikonloppuusi!

    VastaaPoista