22/10/2024

Niin harmaata


Repolainen reissaa ja räpeltää blogissa on jo pidemmän aikaa ollut käynnissä VÄRIHAASTE ja olen kerran siihen osallistunutkin. Tämän kuukauden väri on HARMAA ja nyt halusin tulla mukaan haasteeseen.

Ensimmäisessä kuvassa ovat harmaat kalliot. Täällä Ahvenanmaalla kalliot voivat yhtä hyvin olla punaisia, mutta nämä ovat harmaita. Yhtä ihania ovat aina olkoon väri mikä tahansa.

Kuvan otin kesällä kun kävin TÄÄLLÄ.




Kotoamme löytyy jonkin verran harmaata. Tämä seinälautanen on meillä ollut jo kauan ja tapetti sen takana on ollut muutaman vuoden seinässämme.



Taitaa ainakin joka toisessa suomalaisessa kodissa olla harmaa sohva
ja niin on meilläkin. Meidän sohva on kulmasohva, enkä ole siihen erityisen ihastunut. Istun mieluummin nojatuolissa jossa saa hyvän tuen selälle, ja jossa istuinosa ei ole liian syvä tällaiselle metriviisikymmensenttiselle.

Tänään kävin uudestaan näyttämässä punkinpureman jälkeä terveyskeskuksessa. Punoittava alue oli kasvanut pari senttiä ja siihen oli osittain alkanut muodostua punainen rengas ympärille. Hoitaja selitti ja näytti kuvaa, että jos alue on vain punoittava, niin kuin minun oli viime käynnillä, vaikkakin oli yli kymmenen senttinen alue, niin ei tehdä mitään, mutta jos siihen ilmestyy punainen rengas ympärille, niin sitten kirjoitetaan antibioottiresepti. Eli nyt sitten pääsen aloittamaan antibiootin kun tuo rengas on ruvennut siihen ympärille muodostumaan.

☺☺☺
 

6 kommenttia:

  1. Tyylikästä harmaata! Onpa hieno seinälautanen. Onko se metallia?
    Voi kun tässä meidän pihalla olisi enemmän kalliota näkyvissä, pitäisiköhän ruveta kaivamaan sitä esille? :)
    Meidän sohva on punainen... ja siinäkin on niin syvä istuinosa, että monet haluavat selän taakse tyynyn.
    Kaunista tiistaipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seinälautanen on metallia. Ei ole meidänkään pihalla kalliota, mutta kiviä senkin edestä. Aina kun istuttaa jotain ja yrittää kaivaa kuoppaa, niin lapio kilahtaa kiveen. Syvä on istuinosa täälläkin ja se ei ole hyvä.
      Oikein hienoa syyspäivää sinulle myös!

      Poista
  2. Upeat harmaat. Tuo kallio on suosikkini. voisin kuvailla kallioita läheltä ja kauempaa. Ovat niin jylhiä ja kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on kaunis väri, eikä ollenkaan "harmaa" ainakaan minun mielestäni. Kalliot ovat niin <3.

      Poista
  3. Kalliot ovat upeat. Sohvien suhteen olen se joka toinen, jolla ei ole harmaata sohvaa. Ymmärsinkö oikein, että nyt sait lääkityksen punkin pureman takia?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin voisin olla se joka toinen. Tai ei mulla harmaata sohvaa vastaan mitään ole, mutta kulmasohvasta en enää tykkää. Ymmärsit ihan oikein ja kävin lisäämässä vielä selventävän lauseen postaukseen.

      Poista