05/10/2024

Vain kolme kuvaa - lokakuu



Vain kolme kuvaa kuukaudessa - haaste on edennyt jo kolmanneksi viimeiseen kuukauteen. Tässä tulevat lokakuun kolme kuvaa. Alun perin haastetta suunnitellessani alkuvuonna, ajattelin että kuvat olisivat aina otettu ko. kuukauden aikana ja sitten loppukuusta julkaisisin ne.

Mutta mukavuudenhaluinen kun ihminen on, niin taaskin kaivelin vanhoja kuviani ja valitsin sieltä sopivia L-alkuisia kuvia eli vanhoilla kuvilla mennään.

L- Lehdet
Lehtiä putoilee puista tällä hetkellä ja kauniitahan ne ovat, varsinkin kun aurinko sopivasti paistaa keltaisiin lehtiin tehden ne melkeinpä kultaisiksi.
Tämän kuvan olen ottanut Kastelholman linnan viereltä.




L- Linna

Linnakuvaan olisin voinut valita tietysti Kastelholman linnankin, mutta nyt valitsin entisen kotikaupunkini Turun linnan. Ja onhan tuossa kuvassa pari muutakin L-alkuista asiaa, nimittäin lippu ja lasikatto.



L - lippu tai laiva

Laivojahan täällä Ahvenanmaalla riittää, mutta erikoisia lippuja ei ihan joka päivä näy. Tässä Tall Shipsin aikaan otettu kuva.

Tässä vaiheessa vuotta haluan kiittää teitä kaikkia jotka uskollisesti olette julkaisseet kuvia tässä haasteessa. Mukana ovat lähes kaikki samat jotka tammikuussa aloittivat ja onpa mukaan vuoden varrella tullut muutama uusikin.

MUKAVIA KUVAILUHETKIÄ KAIKILLE!
💚💚💚

Tässä kuussa ovat jo osallistuneet:

1 kommentti:

  1. No voihan :-) taas tuli hauska haaste vastaan. Olen haasteesta lukenut lukemieni blogien sivuilla , mutta en ole oikein päässyt juonesta kiinni. Mutta vielä ehtii ennenkuin vuosi loppuu.

    VastaaPoista