11/01/2022

Asuntoesittelyssä koti Maarianhaminassa

On aika vuoden ensimmäisen asuntoesittelyn. Tämä viisi vuotta sitten valmistunut osakehuoneisto sijaitsee länsi-sataman välittömässä läheisyydessä, lähellä Maarianhaminan keskustaa. Laivat Turkuun, Helsinkiin, Tallinnaan ja Tukholmaan lähtevät melkeinpä "vierestä".

Yhtiössä on neljä huoneistoa. Asunnossa on kolme huonetta ja keittiö, sekä lasitettu parveke.
Kohdetta myy MÄKLARHUSET.Edellinen postaukseni huonosta nukkumisesta  on saanut paljon kommentteja, ja uusia neuvoja parempiin uniin olen saanut teiltä lukijoilta. Ihan kaikkia en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, sillä yksi tuote jota suositeltiin on vielä postissa, toivottavasti jo matkalla minulle. Voin jo nyt kertoa, että olen nukkunut muutaman yön jo ihan hyvin. Teen vielä koosteen siitä mitä kaikkia keinoja olen käyttänyt noiden entisten lisäksi. Palaan asiaan lähipäivinä.

💚💚💚
10 kommenttia:

 1. Ahvenanmaalla olisi kyllä varmasti mukava asua. Tykkään esittelyistäsi<3
  Niin ja nukkumisvinkkejä tarvitsisin ihan oikeasti minäkin. Jään innolla odottelemaan koostettasi hyvistä keinoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä hassumpaa ole asua, viihdymme kyllä. Nukkumisvinkkejä tulee kunhan tuon yhden tilaamani tuotteen saan.

   Poista
 2. Kiva nähdä esiteltäviä asuntoja. Tässäkin ihan hyvän näköinen. Kaipa olen tehnyt jo asuntokauppani, vaikkei koskaan pidä sanoa, ettei enää asuntokauppoja. Hyvä, että olet saanut apua nukkumisvaikeuksiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tykkään itsekin. Sijainti melkein keskustassa ja kuitenkin aika rauhallisella paikalla. Sataman liikenne laivojen saapumis-ja lähtöaikoina, varsinkin kesällä saattaa häiritä jonkin verran, mutta muuten ei liikenne tuolla viereisellä kadulla kovin vilkasta ole.
   Nukkuminen on sujunut jo paremmin, onneksi.

   Poista
 3. Kaunis asunto. Jos tuon kodin ostaisin, niin sisustus vaihtuisi kyllä värikkäämmäksi :)
  Ihanaa tiistaita sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis, eikä turhia neliöitä mielestäni ole. Valkoseinäiseen ja vaaleaan asuntoon on helppo yhdistellä värikkäämpääkin.
   Sinulle myös ihanaa, nyt jo keskiviikkoa <3

   Poista
 4. Mielenkiintoisia nämä asuntoesittelysi. Tämäkin asunto näyttää niin ihanalle ja valoisalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että lukijat tykkää näistä. Itse kun selaan näitä meklarien sivuja päivittäinkin, niin aina löytää kauniita koteja.

   Poista
 5. Kaunis asunto!
  Täällä juuri mietitään vanhuuden leposijaamme ennen hautuumaata - eli sitä aikaa, kun voisi vielä nauttia kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kannattaa miettiä missä haluaa asua. On hyvä että tekee päätöksiä ennen kuin on niin huonokuntoinen, että joku muu tekee ne päätökset. Me muutimme pois toisen kerroksen asunnosta talossa jossa ei ollut hissiä. Ajattelimme, että jos tulevaisuudessa emme pystykään kiipeämään rappuja pitkin, niin on hyvä muuttaa niin kauan kuin voidaan itse päättää mihin.

   Poista