28/12/2023

10 luetuinta postausta tänä vuonna

Hei! Näin vuoden lopussa on tapana muistella mennyttä vuotta ja usein olen tehnyt vuosikatsauksen kuukausikollaasien muodossa. Mutta tänä vuonna päätin tehdä koosteen vuoden aikana tekemieni postausten suosion perusteella, eli kerron mitkä kymmenen postausta olivat eniten katsottuja koko vuoden aikana tehdyistä postauksista.


Esittelen postaukset käännetyssä järjestyksessä eli 10. sijalle tullut ensimmäisenä:
10.sijalle ylti Jospa nyt onnistuisi-postaus. Kerroin siinä hankkimastamme uudesta Blumat-kastelujärjestelmästä. Se osoittautui kesän mittaan mainioksi ja luotettavaksi menetelmäksi, jonka avulla kasvit saavat aina sopivan määrän vettä eikä sähköä tai vesijohtoliitäntää tarvita. 
9. luetuin postaus oli Kyllä mä täällä vielä olen, jossa kirjoitin kasvihuoneen syyssiivouksesta ja totesin taas kerran että kasvatussäkit ei ole mun mieleen. Nyt se on uskottava kun jo toisen, vai oliko peräti kolmannen kerran niiden kanssa epäonnistuin.
8. luetuin postaus oli nimeltään Kolme asiaa ja siinä käsiteltiin eri aihealueista kolmea asiaa kustakin.7. sijalle lukijamäärissä tuli Helpompaa järjestyksen pitoa jääkaappiin
 jossa kerroin miten saan paremmin säilytettyä järjestyksen jääkaapissa. Nyt kun joulun ruoat alkavat olla lopussa jääkaapista on mukava taas laittaa kaikki elintarvikkeet omille paikoilleen jääkaapissa. Joulunahan oli järjestyksestä pakko tinkiä ja työntää tavarat vain kaikkiin mahdollisiin tyhjiin paikkoihin hyllyille.
6. sijan sai postaus Missä säilyttää ns. puolipitoiset vaatteet? Tässä kirjoituksessa hämmästelin sitä miksi tästä on tehty niin ongelmallista.
5. tuli postaukseni jossa kerroin miltä näyttää Minun japanilainen puutarhani
Tuliko siitä lopulta niin japanilainen, en tiedä, mutta tykkäsin siitä kuitenkin niin, että aion ensi kesänäkin laittaa terassin samanlaiseksi.
4. katsotuin postaus oli Tule mukaan helmikuun kuvahaasteeseen
jossa haastoin lukijoita mukaan kuvaamaan ennalta esitettyjä aiheita. Aika moni innostuikin tulemaan mukaan haasteeseen.

 Pitäisiköhän tehdä ensi vuonnakin vastaavanlainen haaste mitä tykkäät?
Pronssille eli 3. sijalle sijoittui kirjoitukseni Kompostikäymälä käyttöön
. Kerroin postauksessa miten päivitimme vanhan huussimme nykyaikaan tekemällä siitä kompostoivan käymälän. Sen rakentaminen taisikin olla mökin rakentamisen jälkeen ihan parhaimpia tekoja.Sijalle kaksi eli 2. luetuin postaus tänä vuonna oli myös huussia käsittelevä juttu 
Valoa sähköttömään huussiin. Siinä näytin miten syksyn hämärtyviin iltoihin saimme helposti valaistusta sähköttömään tilaan.Vielä on kertomatta mikä tämän vuoden postauksista sai kaikkein eniten katsojia. se oli tämä:Eniten luettu blogikirjoitukseni tänä vuonna oli aika tuore postaus , jossa pohdin joulun viettämistä ja joulusta nauttimisesta näinä aikoina. Postaus nimeltään
Voiko joulusta enää iloita? sai ylivoimaisesti eniten kävijöitä blogiin. Ja kommenteissa todettiin varsin yksimielisesti, että juuri nyt pitääkin iloita sekä joulusta että kaikesta muustakin josta saamme edes vähänkin piristystä elämään.


Kiitos kaikille jotka olette seuranneet blogiani tänäkin vuonna ja erityiskiitos kaikille jotka olette kommentoineet täällä blogissa tai jakaneet tykkäyksiä facebookin puolella.

Jatketaan samaan tapaan ensi vuonna!


MUKAVAA VUODEN LOPPUA JA HYVÄÄ ALKAVAA VUOTTA KAIKILLE!

💛💛💛


 

21 kommenttia:

 1. Mukava tietää, kuinka jutut ovat keränneet lukijoita. Hyppäsin kelkkaan lukemaan blogiasi vasta jossain vaiheessa vuotta, niinpä näissä jutuissa oli mukavasti uusia, joihin voi tutustua näin jälkikäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tuli yllätyksenä mitkä postaukset ovat saaneet paljon klikkauksia. Kiva kun tulit lukijaksi!

   Poista
 2. Ihania postauksia ja kiva blogi.
  Ilo olla blogiystäväsi!
  Onnekasta loppuvuotta ja juhlallista vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oletkin uusimpia blogiystäviäni ja luen aina jokaisen postauksesi.
   Samoin sinulle!

   Poista
 3. Mukava kooste viime vuodelta!
  Helmikuun kuvahaaste oli tosi kiva, toivottavasti sellainen nähdään ensi vuonnakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pioni! Uskon että teen vastaavanlaisen haasteen alkavana vuotenakin, joskin ehkä hiukan muunnellen. Tule sitten mukaan!

   Poista
 4. Ihania postauksia ja kiva blogi. Täällä on kivaa käydä kurkkimassa monipuolisia postauksiasi.
  Ihan piti kurkata omaa blogia ja yllätyin.
  https://enkulinkasityot.blogspot.com/2023/03/krokotiili-sukat.html oli kasotuin postini.
  Ihanaa loppuvuotta sinulle (enkulinkäsityöt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enkuli! Mielenkiintoista katsoa mitkä postaukset ovat saaneet eniten lukijoita ja tosiaan siinä voi yllättyä.
   Hienoa vuodenvaihdetta sinulle myös!

   Poista
 5. oooh - empä ole koskaan kurkkinut mitkä postaukseni ovat herättäneet eniten mielenkiintoa.... kiitos vinkistä. Sinulla on kyllä niin monipuolinen blogi - ihanaa kun olen "löytänyt luoksesi" - löydän ensi vuonnakin!! Paljon aikaa asioille, joista nautit eniten toivotan tulevaan Vuoteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan suositellaan että keskittyisi vain yhteen tai ehkä kahteen aiheeseen blogissa, mutta minusta ei ole siihen, vaan aiheet rönsyilevät väkisinkin. Kiva että tulet ensi vuonnakin lukemaan blogiani. Olen suunnittelemassa koko vuoden kestävää haastetta, joten olehan kuulolla lähipäivinä!

   Poista
 6. Piti ihan käydä laskemassa, onko itselläni edes kymmentä postausta koko vuoden aikana ja yllätyin todella, kun niitä olikin peräti 20! Se on huomattavasti enemmän kuin Instakuvien saldo, joka on tällä hetkellä koko vuodelta kokonaista 2 :).

  Ehdottomasti toivoisin uuden kuvahaasteen vaikka heti tammikuulle, se oli niin kiva. Taisi olla peräti neljä postausta itselläni sinun innoittamana.

  Näyttää siltä, että omakohtaisiin kokemuksiisi pohjautuneet käytännön vinkkisi on olleet suosittuja. Itsekin iloitsen yhdestä antamastasi vinkistä jokaikinen aamu ja ilta, kun pyöräytän kuivakaapissa olevaa pyörivää samanlaista pyörötarjotinta, joka sinulla on jääkaapissa. Siinä on meillä tällä hetkellä vitamiinit, hunajat ja teepussit. Ei tarvi kaivella mitään minkään takaa, kun aina voi pyöräyttää tarvitsemansa esiin. Kiitos siis vielä siitä!

  Ja jatketaan tosiaan samaan malliin, omalla tahdilla ja tyylillä.

  Mukavaa vuodenvaihdetta Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuplamäärä oli sinulla sitten postauksia siihen mitä itse luulit!
   Uutta kuvahaastetta täällä juuri suunnittelen. Mutta ajattelin toteuttaa sen hiukan eri tavalla kuin tänä vuonna, joten mahdollisimman moni kiireinenkin ehtisi osallistua. Ensimmäinen postaus siitä tulee heti tammikuun alettua.
   Vinkkipostaukset tuntuvat olevan suosittuja ja niitä onkin kiva tehdä, kunhan vinkattavaa löytyy, sillä aina ei voi remontoidakaan.
   Tuo juttu pyörivästä tarjottimesta oli suosittu ja sen tekemiseen ei tarvinnut kallista remontointiakaan tehdä. Hyvin on tarjottimet meilläkin toimineet jääkaapissa.
   Mukavaa vuodenvaihdetta sinulle myös<3

   Poista
 7. En ole huomannut seurata oman blogin klikatuimpia postauksia. Monta sinun suosituimmista postauksista olen itsekin käynyt lukemassa. Löytyipä kuitenkin sellaisiakin, jotka ovat sujahtaneet ohi. Näistä linkeistä niitä on helppo käydä lukemassa, kiitos.
  Hyvää Uutta Vuotta 2024 sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään klikkauksien määrään huomiota kiinnittänyt ennen kuin nyt kun sain idean tehdä tämän postauksen.
   Kiitos samoin!

   Poista
 8. Hyvää uutta vuotta! T: MaaritKoo

  VastaaPoista
 9. Kiitos Kristiina monipuolista postauksista ja aiheista, joita olet tänä vuonna blogissasi käsitellyt ♥ Sinulla on kauniita kuvia Ahvenanmaalta ja myös mielenkiintoisia paikkoja sieltä blogissa. Pidän myös ihan käytännöllisistä postauksista kuten vaikka ulkohuussia käsittelevä juttusi. Elämän makuisia aiheita kaikki ja hyviä kuvia mukana.
  Mukavaa vuodenvaihdetta Kristiina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo käytännön työt tuntuvat aina saavan aika kivasti käyntejä ja kiinnostavat niitäkin jotka eivät muuten niin blogini sisällöstä välitä.
   Hyvää uuden vuoden alkua sinulle myös<3

   Poista
 10. Tellervo4/1/24 12:40

  Ensin toivottelen Hyvää loppuvuotta. Kivoja postauksia viime vuodelta. Toivottavasti sinulla intoa riittää tänäkin vuonna. Aurinkoista pakkas säätä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tellervo! Uskoisin että intoa riittää. Nyt ainakin haaveilen kevään puuhista kasvarissa ja pihalla sekä kotiterassilla.

   Poista