28/12/2022

Yhdeksän suosituinta
Taas on se aika vuodesta kun Instagramissa voi nähdä TOP NINE-kuvia. TOP NINE-toiminto kerää Instagram-käyttäjän  yhdeksän suosituinta kuvaa kuluneelta vuodelta ja tekee niistä kollaasin. Eli tässä kollaasissa  ovat minun Instagram-sivuni tämän vuoden yhdeksän suosituinta kuvaa.

Hiukan hämmästytti että tässä on puolet ihan viime päivinä otettuja kuvia. Toisaalta olen nyt joulun tienoilla tietoisesti ottanut kuvia enemmän ja ollut aktiivisempi Instagramissa, mikä on lisännytkin mukavasti seuraajien määrää ja tykkäyksiä., joten ei kai ole ihme jos viime päivien lumiset kuvat ovatkin olleet tykättyjä.

Ja ehkä näiden viime aikaisten kuvien suosiota selittää myös se, että olen hankkinut uuden puhelimen, jolla toivon saavani vieläkin parempia kuvia.Kuvat 1. ja 2. olen ottanut ihan kotini läheltä kävelyreittini varrelta kun talvi oli kauneimmillaan.

Kuva 3. on maaliskuun puolivälissä ottamani kuva talon seinustalla kukkineista krookuksista, eli ensimmäisiä kevään merkkejä.

Keskirivin vasemman puoleisen kuvan otin muutama viikko sitten kun lunta ei vielä ollut. Mökki on sama kuin ylärivin ensimmäisessä kuvassa.

Seuraavat kaksi kuvaa ovat tapaninpäivän kuvia Kastelholman linnan vierestä. Aurinko sai lumen kimaltelemaan ja avoin merenlahti välkkyi sinisenä puiden kuvastuessa veteen.

Alarivin ensimmäinen kuva on otettu mökkirannassamme 13. päivä tammikuuta.

Keskimmäinen kuva otettu lokakuussa Getassa, jossa kauniina syyspäivänä kiertelimme. Lisää kuvia Getasta täällä.

Alarivin oikeanpuoleisen pikku mökin olen kuvannut toukokuun puolessa välissä matkallamme Kökariin.

Kiva että tällainenkin toiminto on olemassa, niin saa helposti selville suosituimmat kuvansa.

Jos et vielä seuraa minua Instagramissa, niin kuvani löytyvät Instagramista nimellä @kristiinakortelahti.


IHANAA PÄIVÄÄ JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

💖💖💖


19 kommenttia:

 1. Nuo keskirivin Kastelholmakuvat on kyllä niin häikäisevän kauniita, että tuijottelin niitä jo Instankin puolella pitkät tovit. Ei siis ihme, että kuuluvat tykätyimpiin.

  Oma top nine-kollaasini jäisi varsin tyngäksi, koska olen julkaissut koko vuoden aikana vain 3 kuvaa :). Tuorein niistä on tasan kuukauden takaa, joten tahti on kiihtynyt loppuvuotta kohden :D. En tiedä mikä saamattomuus, laiskuus tai itsekritiikki oikein on iskenyt, kun ei vaan enää tule postailtua muuten kuin stooreihin.
  Jotenkin olen kehitellyt itselleni sellaisen ihme säännön, että kuvat pitäisi julkaista samassa järjestyksessä kuin asioita tapahtuu ja jos tänään vaikka otan ja julkaisen kuvan, en muka voi enää sen perään julkaista jotain vanhempaa otosta. Hohhoijaa. Aivan hölmön hommia, joilla tekee itse itselleen asioista vaikeita, mutta vaikea oppia poiskin.

  Toivon sinne kauniita loppuvuoden päiviä ja kuvausintoa, jonka ansiosta pääsen itse ihailemaan maisemia upeiden kuviesi kautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniilla säällä otetut talvikuvat tuntuvat olevan tykättyjä. Oliskohan joku Top Three 2022 olemassa? Olen kyllä lukenut noita julkaisemiasi stooreja, mutta itse en ole niiden julkaisemisesta innostunut.Totta kai voi julkaista kuvia "väärässä järjestyksessä".
   Kauniita päiviä sinnekin ja täällä kyllä kuvausintoa riittää. Pitäisi vaan ajella jonnekin muualle kuin omaan kotikylään, niin saisi hiukan vaihtelua kuviin.

   Poista
 2. Minäkin löysin sinua seurailemaan :) En löydä omastani tuota top -9 -juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit. Tuo profiilikuvasi olikin minulle tuttu blogin kautta. Googlaa Top Nine 2022, niin sieltä löytyy tuo sivu josta voit tehdä oman kuvasi.

   Poista
 3. Enpäs tuota Top nine -juttua olisi ilman tätä kirjoitustasi olisi hoksannutkaan. Olen melkoisen laiska Instagram-käyttäjä. Sinnehän pääsi helposti osoitteesta: topnine.co.

  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti löytyy. Itsekin sain kyllä helposti tuon kollaasin tehtyä, mutta sen saamisessa instaan oli hiukan säätämistä, kun en tekniikassa ole hyvä.

   Poista
 4. Suvi lue ylempänä oleva vastaus TOP ni en löytämiseksi.

  VastaaPoista
 5. Nyt tunnen itseni ihan tyhmäksi. Minä olen kuvitellut, että tuo TOP NINE on siis ihmisten itsensä kokoama kollaasi parhaista kuvista vuoden aikana! (Ja olen sen siis näin itse vuosittain tehnyt...) *punastuu*

  Noh, ei mennyt päivä hukkaan kun oppi uutta. Pitääpä kokeilla mitä IG tekee omille kuvilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä turhaan tunne itseäsi tyhmäksi. Onneksi ei tarvitse itse selata vuoden aikana ottamiaan kuvia ja laskeskella tykkäyksiä kun Instagram tekee sen puolestamme. Minä kyllä tiesin tämän toiminnan, mutta sen tallentaminen omille sivuille oli minulle hiukan konstikasta. Toivottavasti kukaan ei kysy miten sen tein, sillä klikkasin sinne tänne, enkä koskaan osaa sitä tehdä ensimmäisellä yrittämällä. Sama juttu joka vuosi!

   Poista
 6. On kyllä ihanat kuvat ja kauniit maisemat. Minullakin tulee enimmäkseen maisemakuvia instagramiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten tykkäyksiä ainakin minulla saavat juurikin maisemakuvat ja itsekin katselen toisten kuvissa mieluiten maisemia.

   Poista
 7. Kauniit kuvat ja maisemat mitä ihanimmat ❤︎
  Kauniita ja kuvauksellisia vuoden viimeisiä päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku. Ihanaa vuoden loppua ja uuden alkua myös sinulle! ❤️❄️

   Poista
 8. Kauniita kuvia ja maisemia ♥ Kyllä Suomen luonto ja saaristoa ovat upeita ja kuvauksellisia. Teillä Ahvenanmaalla tuo meren läheisyys on tuo kuviin ihan oman tunnelman ja elementin. Punamultaiset mökit ovat myös suloisia. Omaan TOP9 ei jostain syystä tänä tullut yhtään maisemakuvaa mutta onneksi edes yksi siilikuva. Järjestin kuvana vuonna parin arvontaa ja molemmat arvontakuvat nousivat tykkäysten suhteen ihan kärkeen mutta ehkä osittain juuri arvontaan osallistumisen takia.

  Oikein hyvää vuodenvaihdetta ja onnea uudelle vuodelle 2023 Kristiina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin huono itse olemaan kuvissa, että ainakaan itsestäni ei tule kuvia otettua, eikä myöskään muista ihmisistä. Luonto on aina kaunis ja luonnollinen :)
   Sinulle myös ihanaa alkavaa uutta vuotta!<3

   Poista
 9. Kyllä onkin kauniita luontokuvia!
  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 10. Ei ihme, että nuo kuvat ovat suosittuja, niin kauniita ne ovat!
  Oikein Onnellista Uutta Vuotta teille 🎉✨️💝

  VastaaPoista