Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2019

ME ODOTAMME JA TOIVOMME
Muistat ehkä kun kirjoitin silmälasien hankinnasta TÄÄLLÄ. Totuttelin uusien lasien käyttöön, mutta ne eivät kuitenkaan tuntuneet oikein hyviltä. Kun yritin lukea niin teksti ei ollutkaan tarkka. Mutta kun nostin laseja aavistuksen verran niin kaikki näkyi hyvin.

Laseissa oli kolmen kuukauden vaihto-oikeus ja kun tuo kolme kuukautta oli lähes mennyt niin otin yhteyttä liikkeeseen josta lasit olin hankkinut. Sovimme ajan ja matkustin taas Turkuun näyttämään lasejani ja kerroin ongelmasta. Optikko totesi että lasit oli hiottu väärin eikä ihmetellyt ollenkaan etten nähnyt niillä tarkasti.

Olin tuon kolmen kuukauden aikana tullut siihen tulokseen että vaikka tykkäsin noista hankkimistani laseista ihan mahdottomasti, niin minulle parempi vaihtoehto olisi kuitenkin sellaiset lasit joissa on "nenätyynyt", joita voi tarvittaessa helposti säätää jotta lasit saa mahdollisimman hyvään asentoon nenällä.

Löysin lasit joihin olin tyytyväinen ja liikkeessä lupasivat lähettää postissa lasit minulle, ettei minun tarvitse matkustaa kolmatta kertaa Turkuun lasiasiassa.

Eilen lasit tulivatkin ja näillä näin kaiken terävänä. Mutta, nyt tunsin että lasit tuntuivat jotenkin vinoilta ja jouduin korjaamaan niiden asentoa tuon tuosta. Katsoessani peiliin huomasin että toinen "nenätyyny" oli hiukan eri asennossa kuin toinen.Suunnittelin tänään ajavani Maarianhaminaan silmälasiliikkeeseen saadakseni laseja hiukan säädettyä jotta istuisivat paremmin.  No, tänään se ei onnistunutkaan, sillä liike johon olin ajatellut mennä onkin suljettu lauantaisin. Katsoin netistä mihin aikaan he maanantaina avaavat, ja siellä lukikin että he lomailevat ensi viikon! 

No, koska saarellamme on vain kaksi optikkoliikettä, niin jäljellä oli vielä tuo toinen jossa aikaisemmin sain tylyä palvelua, enkä mielelläni sinne menisi. Mutta kun halusin saada uudet lasit mahdollisimman pian käyttöön niin voisin tinkiä päätöksestäni boikotoida tuota liikettä. Katsoin jälleen netistä koska he avaavat tänään. Eivät avaa, suljettu lauantaisin!

Voi nyt helkkari! Koska esim. työssäkäyvät tekevät ostoksiaan elleivät juuri lauantaina, vapaapäivänään?!

Kaupungin keskustan liikkeenharjoittajat ja asukkaat itkevät kun asiakkaat kaikkoavat kaupungin ulkopuolella olevaan Maxinge- ostoskeskukseen ja samanaikaisesti itse vaikuttavat siihen että keskusta hiljenee.


Lisää kilpailua tarvittaisiin tännekin että erikoisliikkeiden aukioloajat tulisivat asiakasystävällisemmiksi. Tervetuloa Instrumentarium, Silmäasema, Nissen, Hakula, Specksavers ja mitä muita niitä on. Niin ja Lidl. Meitä on täällä lähes kolmekymmentätuhatta odottamassa!

 ELÄKÖÖN MAXINGE!

💛💛💛


8 kommenttia:

 1. Minulla oli samanlainen ongelma uusien lasien kanssa ja sain uudet linssit .Niin tai ei nyt ihan samanlainen ,mutta minäkään en nähnyt ihan tarkasti lukea ennenkuin nostin laseja hieman. Eivät puhuneet mitään virheellisestä hionnasta vaan tarkennuksesta. Se on harmillista kun tosiaan saa ravata moneen kertaan ennenkuin kaikki on kohdallaan. Toivottavasti saat kuitenkin jotenkin lasisi sopivaan kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla uusittiin sekä pokat että linssit. Nyt vaan hiukan hienosäätöä niin hyvä tulee.

   Poista
 2. Aaargh!! Ärsyttävää!! Kyllä luulis, että lauantaisin just olis kaupat auki. Eikös ihmiset just silloin kulje?!

  VastaaPoista
 3. Aarghh miten ärsyttävää ja huonoa tuuria. Silmälasit on kyllä sellaiset, että tuntuu ikävältä ja ihan silmiinkin, jos istuvat huonosti.

  Toivottavasti saat pian asian raiteilleen. <3

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia laseja ei voi kyllä pitää jotka eivät tunnu hyviltä.
   Kyllä varmaan asia järjestyy, ehkä jo huomenna jos tuo toinen liike on auki :)))
   Mukavaa sunnuntai-iltaa sinullekin <3

   Poista
 4. Äh, ymmärrän harmituksen. Pienellä paikkakunnalla jää ketjujen osalta paljosta paitsi, kuten helppoudesta ja edullisuudesta, vaikka isommalla paikkakunnalla asuvat kadehtivat pienten paikkojen alkuperäisiä pikku putiikkeja. Totta kuitenkin, että onhan siellä myös aika iso populaatio, kuten toteat! No, nyt on pian jo maanantai :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina K17. helmikuuta 2019 klo 21.14
   Edullisen tarjouksen vuoksi lähdimmekin Turkuun silmälasiostoksille ja palvelu oli ihan mahtavaa. Nyt kun hiukan ongelmia lasien kanssa tuli, niin harmittaa tietysti se että pitää matkustaa monen tunnin matkat saadakseen lasit kuntoon.
   Huomenna saan toivon mukaan hiukan säätöä laseihin.

   Poista