Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2019

KIRJA VAI DRAAMASARJA, KUMMAN VALITSET?Tämän blogin ensimmäinen kirjavinkkipostaus!Olen ahkera kirjaston käyttäjä ja aina minulla on pino lainattuja kirjoja odottamassa lukemista. Useimmiten lainaamani kirjat ovat paperisina, mutta parhaillaankin minulla on e-kirjana mm. lukemista odottava Michelle Obaman kirja , jonka lukemisen aloitan kunhan saan vielä muutaman viimeisen sivun luettua Minna Rytisalon aivan ihanasta kirjasta nimeltään ROUVA C.
Tuo kirja osui silmiini aivan sattumalta viime kirjastokäynnillä. Rouva C ilmestyi v. 2018 (Gummerus Kustannus Oy). 

Tapanani on lainata 3-4kirjaa samalla kirjastokäynnillä, niin nytkin. Tästä kirjasta en odottanut mitään erityistä ja niinpä laitoin sen yöpöydälle alimmaiseksi vuoroaan odottamaan.

Mutta niin vain kävi samalla tavalla kuin niin usein, että lainaamistani kirjoista suurin osa jäi lukematta. Kaikkia yritin lukea muutaman sivun, mutta annoin periksi kun eivät kertakaikkiaan herättäneet minkäänlaista kiinnostusta. Yhden sisältö olisi kiinnostanut, mutta kerrontatapa oli niin tekopirteää etten pystynyt lukemaan. Kaksi muuta taas olivat sellaisia ettei minulla jonkin aikaa luettuani ollut mitään hajua kirjan tapahtumista, eli eivät kiinnostaneet tarpeeksi.Tämä kirja palautti mieleeni hienon espanjalaisen draamasarjan LA OTRA MIRADA - TOINEN KATSE, joka on katsottavissa Yle Areenalla . Siinä espanjalaiseen tyttökouluun saapuu uusi opettajatar joka pistää perinteiset ajatusmallit uuteen uskoon. Sarja on niin koukuttava että pakko oli katsoa kaikki jaksot melkein saman tien. Suosittelen!

Jos etsit kiehtovaa luettavaa tai tv-sarjaa niin tässä kaksi hyvää vaihtoehtoa.MUKAVAA VIIKONLOPPUA JA HELMIKUUTA!


💗💛💜

6 kommenttia:

 1. Molemmat tai kumman vaan, riippuu monesta. Jos on tosi hyvä, täytyy ahmia molemmat. :)

  Kivaa viikkistä Kristiina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Tarkoitukseni oli vain esitellä tuo hyvä kirja mutta kun se muistutti tuota tv-sarjaa aiheeltaan niin tuli sarjakin mukaan eli molempi parempi.

   Poista
 2. Täytyy tunnustaa sinulle, että minulla voi mennä todella pitkiä aikoja etten edes avaa kotona televisiota. Viimeinen seuraani sarja (3-osainen) oli Nukkekaappi - historiallinen draama, joka vei totaalisesti mukanaan. Pidän kyllä hyvin tehdyistä draamasarjoistakin, jossa niissä on kunnon juoni, näyttelijät ja ohjaus.

  Toisaalta hyvä romaani vie totaalisemmin mukanaan. Olen joskus lukenut koko yön kun on kirjan juoni on pitänyt niin otteessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa monellakin, varsinkin nuoremmilla, jäädä tv:n katselu vähemmälle nykyään kun on kaikki Netflixit ym. Tuota Nukkekaappia en ole huomannutkaan.
   Oho, koko yötä en ole jaksanut lukea, mutta varsinkin työssäkäyvänä vielä tuli useinkin yöllä vilkaistua kelloa lukiessa ja huomattua että taas nukkuma-aika jää liian lyhyeksi hyvän kirjan vuoksi!

   Poista
 3. Molemmat valitsen. Toisella hetkellä toista ja toisella toista, mutta kirja on aina pakko olla menossa.
  Hyvää sunnuntaita 💕 T Maija myrskyluodolle@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, molempia katsotaan/luetaan. Ilman kirjan lukemista, vaikka vain parin sivun verran, ei uni tule oli kello sitten mitä tahansa.
   Oikein mukavaa, lumista sunnuntaita sinnekin <3

   Poista