14/10/2023

Ystävyyttä voi näinkin osoittaaEilen oli mukava päivä. Ensin aamulla kello kymmenen oli joogatunti. Siellä meitä on aina mukava porukka leppoisissa tunnelmissa. Joogamme on pääasiassa venyttelyä ja taivutteluja jotka tekevät hyvää iän kangistamille kehoille.

Taisin kertoa täällä blogissa aiemmin että olemme aloittaneet joogan uudessa paikassa ja että tämä paikka ei kuitenkaan ole ihan niin viihtyisä kuin se jossa aikaisemmin joogatuntimme pidettiin.

Nyt taidan kuitenkin pyörtää nuo sanani, sillä nyt kun astuin joogahuoneeseen niin huomasin heti että sisustusta oli kohennettu aika tavalla. Paikkaan oli tullut tunnelmaa tuovia valaisimia, viherkasveja ja verhoja.  Kaikki oli ikäänkuin pehmeämpää ja lämpimämmän tuntuista. Joten hyvä tuli myös tästä paikasta. 

Mutta eihän minun joogasta pitänyt kirjoittaa, vaan postauksen aihe liittyy näihin kuviin, joissa esittelemme erilaisia villasukkia.
Olen aikaisemminkin kertonut blogissani että meitä on seitsemän naista jotka kokoonnumme epäsäännöllisin välein toistemme koteihin "ompeluseuran" nimissä. Ompelua ei kuitenkaan meidän tapaamisissa pahemmin nähdä, vaan kokoontumiset koostuvat enemmänkin seurustelusta ja muusta mukavasta.

Olemme kaikki jo kymmeniä vuosia sitten tänne mantereelta muuttaneita suomenkielisiä. Moni meistä on tänne muuttanut rakkauden perään ja loput sitten työ on tuonut tänne.

Eilen meidät oli kutsuttu Leenan luokse. Olipa kiva tavata pitkän kesätauon jälkeen.

Kun syötyämme istuimme puhelemassa kaikesta mahdollisesta, tuli emäntä toisesta huoneesta käsivarrellaan nippu toinen toistaan kauniimpia villasukkia. Hän rupesi jakamaan noita kerhosukkia, kuten hän niitä nimitti, meille. Olimme kaikki hämmästyneitä sukista, sillä ensin luulimme että hän jakoi niitä jotta voimme käyttää niitä hänen luonaan kyläillessämme, mutta hän antoikin jokaiselle sukkaparin ihan ikiomaksi! 

Mikä työ onkaan ollut noiden tekemisessä, vaikka emäntä muuta väittikin.
Jokainen sukkapari on hiukan erilainen, mutta kaikkien varsissa on sama kukkakuvio. Näitä en itse ainakaan raaski käyttää kuin meidän naisten tapaamisissa, joten nyt sukkani ovat vaatekaappini hyllyllä odottamassa seuraavaa kokoontumista.

Aivan ihanan tervetulotoivotuksen saimme emännältä, kiitos!


SYKSYISTÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE !

💙💙💙24 kommenttia:

 1. Vau! Olipas ihana lahja ystävältä. Kyllä tuossa on saanut aika kauan heilutella sukkapuikkoja :)

  Kiva, että joogapaikka alkaa tuntua kotoisammalta. Tunnelman muutos voi olla joskus tosi pienestä kiinni, kuten vaikka viherkasveista tai valaistuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, vaikka hän vähätteli työmäärää. Joogapaikka tuntui tosiaan heti paljon kivammalta ja sellaiselta kuin joogapaikan tuleekin olla.

   Poista
 2. Oi, miten ihana lämmin ajatus!
  Villasukat ovat niin parasta ja noin kauniit sukat.
  Iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin kaikki ihan ymmällämme ja tietysti hyvillämme. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 3. No ohhoh, uskomatonta, miten ihanasti ystävänne oli ajatellut kaikkia teitä. Voi, mikä hyvän mielen ja hyväntahtoisuuden postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella että joku on kutonut neljätoista villasukkaa ja ajatellut antavansa ne meille <3

   Poista
 4. Voi miten ihanasti tehty ystävältänne kun hän oli kutonut teille kaikille ikiomat sukat! Aivan ihana ele ja teitä yhdistävä tekijä jatkossakin. Kauniit sukat onkin neulonut. Mukava kuulla, että teidän joogapaikkaa on myös kohennettu. Ympäristöllä on suuri merkitys viihtyisyyden kannalta.

  Mukavaa viikonvaihdetta Kristina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihana yllätys ja kaikki varmaan olivat mielissään. Joogapaikka alkaa tuntua enemmän "omalta" nyt.
   Sinulle myös oikein ihanaa sunnuntaita<3

   Poista
 5. Aurinkoista sunnuntaita teille molemmille. Oletpa saanut ihanat sukat. Mukava kuulla, että joogapaikastasi on tullut viihtyisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Sukat ovat tosi kauniit. Joogapaikka on muuttunut tosiaan viihtyisäksi.

   Poista
 6. Ihana idea tehdä samalla kuviolla erilaisia sukkia, jokaiselle omanlaisensta, mutta silti samanlaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin oli sattunut kaikille jonkin verran erilaiset, joten eivät mene sekaisin jos vaikka riisuisimme ne yhtä aikaa samaan paikkaan.

   Poista
 7. Oi mkä sydäntä lämmittävä yllätys. Taitavasti tehtyjä sukkia olette saaneet. Ihana idea.

  VastaaPoista
 8. Olipa lämmin ja ihana yllätys!

  VastaaPoista
 9. No TODELLAKIN!! Ja tuollainen YSTÄVYYS tuntuu varpaissa saakka!!

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtava ja porukkaa yhdistävä tapa huomioida toiset. Kauniit sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno ele ystävältä ystäville! 💚❤️🩵💛

   Poista
 11. Olipa mieluisan tapaamisen lisäksi teitä odottamassa mukava lahja jokaiselle! Hänellekin oli varmaan mukavaa tehdä teille sukkia, vaikka iso työ onkin ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa olisi ollut ilman noita sukkiakin, mutta ne paransivat tunnelmaa vielä entisestäänkin. Hän sanoi ettei niissä niin paljon työtä ollut, että ne valmistuivat ihan siinä sivussa vaan! :)))

   Poista