19/02/2023

Helmikuun K- kuvahaaste 13.2-19.2Taas yksi viikko mennyt ja vuorossa on kolmas helmikuun kuvahaastepostaus.

13.2 KERAMIIKKA
Nämä kauniit keramiikkaesineet kuvasin Merikorttelissa SALT-myymälässä, jossa niiden lisäksi on tarjolla vaikka mitä ihanuuksia.14.2 KATAJA
Ahvenanmaalla kasvaa erityisen paljon katajia. Nämä katajat kuvasin loppukesän päivänä Kastelholmassa. Toinenkin k-kirjaimella alkava kasvi näkyy kuivahtaneena kuvassa, nimittäin kanerva.15.2 KANNU
Vanhat, jo ruostuneet maitokannut löytyivät Kastelholmasta maitolaiturilta.16.2 KÖYNNÖS
Köynnökset ovat aina kauniita ja yksi suosikeistani on muratti, joka täällä Ahvenanmaalla saattaa talvehtiakin ulkona, mutta sisällä en ole sitä saanut menestymään.
Nyt kuulin yhdeltä toiselta bloggaajalta, että siitä voi ottaa oksia syksyllä ja talvettaa oksat vesiastiassa talven yli, vettä viikottain vaihtaen. Keväällä sitten voi istuttaa ruukkuihin. Tätä aion kokeilla ensi syksynä.
17.2 KARKKI
Kuvapankista otettu kuva monenkirjavista karkeista.18.2. KIVI

Tämä erikoinen kivi löytyy Maarianhaminan Lilla Holmenilta, keskustan läheltä. Kiveen liittyy erikoinen tarina, jonka voit lukea TÄÄLTÄ.
19.2 KYLMÄ
Luonnon omia taideteoksia on mukava bongailla.

MUKAVAA PÄIVÄÄ!
💙💙💙

18 kommenttia:

 1. Huomenta! Jälleen niin hienoja ja mielenkiintoisia kuvia sinulla! Nuo Ahvenanmaan pylväskatajat ovat upeita.
  Minun kuvani löytyvät täältä https://mywoodlandgarden.blogspot.com/2023/02/helmikuun-kuvahaaste-osa-3.htm
  Oikein mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Katajat ovat kauniita ja aina vihreitä. Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 2. Hyvää sunnuntaita! Mitähän me tehdään kun haaste on loppu? Nyt oli oikein mukavaa kahvikuppiviihdettä joka viikonloppu ❤️. Ihania kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Jaa, keksitäänköhän jotain muuta kivaa?

   Poista
  2. Varmaan on pakko :) Noi haasteet on poskettoman kivoja

   Poista
 3. Keramiikka ja kaikki saviastiat ovat heikkouteni.Kierrätyskeskuksestakin haalin savisia kukkaruukkuja ja mitä tahansa vanhaa ruukkua,niissä on ihanaa ajan patinaa!
  Ja muratteja minäkin leikkaan syksyisin ja laitan lasimaljakkoon juurtumaan.Vesiä en kyllä ole vaihtanut,mutta olen yrittänyt muistaa lisätä vettä silloin tällöin.Varaston ikkunalla amppeli kyllä talvehtii ruukussakin.Leutona talvena se täällä lounaisessa Suomessa saattaa maahan istutettunakin talvehtia.
  Mukavia talvipäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keramiikka on kaunista katseltavaa ja sitä haluaisi aina vain enemmän. Mulla on joskus muutama vuosi sitten muratti talvehtinut ulkona mökillä, mutta viime vuosina en ole siinä onnistunut.
   Sinulle myös hienoja päiviä!

   Poista
 4. Katajia on Ahvenanmaalla helppo bongata. Kivat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, erityisesti karkki kuva oli ihanan värikäs. Minun kuvani löytyy taas insta storiesin puolelta <3
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi🧡Kävinkin jo kuvasi katsomassa. 🧡

   Poista
 6. Nyt alkoi tekemään mieli karkkeja;)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia tässäkin osiossa! Hauska sattuma taas sekin, että kannukuvan kannut ovat molemmilla juuri maitokannut. Ja katajakuva molemmilla Ahvenanmaalta 😃
  Mukavaa laskiaistiistai-iltaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kannukuvien yhtäläisyyden huomasin minäkin. Mulla vaan ei tunnesiteitä noihin, niin kuin sinulla. Ahvenanmaalla on helppo löytää katajia kuvattavaksi.

   Poista
 8. Ihania kuvia taas jälleen kerran ja tuli ikävä sinne Ahvenanmaalle! Merikorttelin SALT-myymälässä todella kaunista keramiikkaa ja harmittaa, että jätin ostamatta yhden todella kauniin vadin vain sen takia, että mietin saanko sen ehjänä kotiin. Ihan varmasti olisin saanut sen hyvin pakattu ja voinut sijoittaa laukkuuni ihan päälle mutta jostain syystä jätin sen ostamatta ja harmittelen nyt. Ihanaa jäätaidetta tuossa viimeisessä kuvassa ♥ Kivaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla käynnillä ostat sitten kaiken mitä oikeasti haluat. Kyllähän ne ainakin laivalla matkustaessa helposti saa säilymään ehjänä. Oikein mukavaa viikon jatkumista sinulle myös!<3

   Poista