13/02/2023

En ole fanittajaAurinkoinen viikonloppu takana ja jo kolmas helmikuun viikko alkanut. 
Tänään olen vaihtanut viherkasveihin mullat, hyvä minä. Lämpöasteita +6 ja muutama päivä sitten sataneet lumet sulavat vauhdilla. 
Koska huomenna en aio tehdä blogipostausta, toivotan jo tänään kaikille hyvää ystävänpäivää <3. Tosin en ole kummoinenkaan ystävänpäivä-fanittaja.

Mielestäni ystävänpäivä kuuluu niihin aika turhanpäiväisiin juhlapäiviin, joita on vaikka mitä: on Kanelipullan päivä, Kansainvälinen hauska työpäivä, Pue lemmikkisi-päivä, Ateistien solidaarisuuspäivä, Vie lapsi mukaan töihin-päivä jne.
Voihan noita kaikkia viettää ilman erillistä määrättyä päivääkin, eikö.

MUKAVAA SULON, SULHON JA ALGOTIN PÄIVÄÄ

💖💖💖

23 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää huomenna! :)
  Ystäviä voi tosiaan muistaa milloin vain ja kanelipulliakin syön mahdollisimman usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Viisaasti ajateltuja toteamuksia :)

   Poista
 2. En ole mikään erityispäivien fani minäkään ja Ystävänpäivä tuntuu omaan makuuni jotenkin liian amerikkalaiselta. Ja koska en myöskään piittaa makeista leivoksista enkä suklaista, en jaksa innostua niistä edes sydämenmallisina.

  Aloin kuitenkin miettiä vanhoja Ystäväni-kirjojen aikaisia loruja, joita niihin oli tapana kirjoitella.
  Ekana tuli mieleen "Ystävyys on kuin pikkuinen ukko, jolla on taskussa avain ja lukko. Niillä se solmii ystävät yhteen, niin kuin maamies pellolla lyhteen" :). Ei mahda olla kovin käytetty loru enää nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui toivottaa Hyvää Ystävänpäivää Kristiina <3

   Poista
  2. No tuo amerikkalaisuus minuakin siinä jurppii. Ja se kaupallisuus tietenkin. Ei ehkä ole paljoakaan käytetty loru nykyään, mutta muistan kyllä sen hyvin lapsuudesta.
   Kiitos toivotuksesta<3

   Poista
 3. Mukavaa Ystävänpäivää . Tosin jokainen päivä voi olla Ystävänpäivä (enkulinkäsityöt)

  VastaaPoista
 4. Minulla menee nykyisin Ystävänpäivä melkeinpä huomaamatta ohitse kuten myös nuo kanelipullapäivät ynnä muut ( Suvi arkea & elämää - blogista )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin menisi varmaan ohi, mutta kun tämä some :)

   Poista
 5. Hyvää ystävänpäivää nyt kuitenkin sinne :)
  Ihanaa viikkoa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin. Ja samaa mieltä kaikista turhanpäiväisistä päivien vietoista.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivasta kuvasta. Toivottavasti ystäviä saa ja voi muistaa jokaisena viikon päivänä eikä vain ystävän päivänä. Voi turhuuksien turhuus. Hyvää illan jatkoa ja nuku hyvin. Mukavaa huomista päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Mukavaa päivää sinullekin.

   Poista
 8. Kiitos, samoin Sinulle ❤️En myöskään noteeraa kovinkaan ystävänpäivää. Lastenlapsilleni sitä toivotan ja ihan läheisilleni, jos muistan.

  VastaaPoista
 9. Hyvää Ystävänpäivää sinulle!
  Ystävänpäivä voi ja tuleekin olla vuoden jokaisena päivänä. Markkinamiesten hommiahan nämä ystävänpäivät, Black Fridayt ja muut hössötykset ovat. Vaatii lujaa tahtoa vastustaa hömpötyksiä ja ottaa niistä vain sen, minkä haluaa ja jaksaa.

  VastaaPoista
 10. Ystävälliset ja lämpimät tervehdyshalit vähintäänkin koko loppuvuodeksi sinulle 💖

  VastaaPoista
 11. Algot Niska!! Pahamaineinen pirtutrokari, iso-D:n eli Danny isoisä! Hyvää ystistä, samaa mieltä, joka päivä voi/pitää olla ystävän päivä, siis muistaa että on olemassa ja pitää pitää huolta (suhteesta)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse hiukan huono ylläpitämään ystävyyssuhteita ja viihdyn mainiosti kotona ja välillä kaipaan yksinoloa. Muutamia hyviä ystäviä on ja heistä pidän kiinni.

   Poista