21/03/2019

KAUNIS KOTI



Mikä asunto!
Sisälläni asuva sisustaja klikkaili taas paikallisten kiinteistöfirmojen sivuja ja kuten aina, niin houkuttelevia koteja löytyy. Yksi mielenkiintoisimmista on tämä Södragatanilla myynnissä oleva puutalohuoneisto.




Asunnon kunto näyttää olevan hieno joten sinne voisi muuttaa ilman että tarvitsee tehdä mitään remontteja. 




Kauniista ikkunoista tulvii valoa tilavaan olohuoneeseen. 



Talon sijainti on hyvä, lähellä Maarianhaminan ydinkeskustaa eikä satamakaan kaukana ole.  






Ja tuo takka! 



Tiesitkö muuten että vastoin yleistä käsitystä voi Ahvenanmaalta tällaisenkin asunnon ostaa kuka tahansa. Rantatonttien kanssa asia on sitten toinen.

Asunnon kuvat ja myynti-ilmoitus TÄÄLTÄ.

Itse en uudesta asunnosta haaveile, mutta sitäkin enemmän mietin terassin tulevia istutuksia. Enkä unohda sitäkään, että kohta aloitetaan mökkikausi. Siellä sitä tekemistä riittääkin.



IHANAA PÄIVÄÄ!
💙💙💙

10 kommenttia:

  1. Voisin hyvin kuvitella, että kyseessä on teidän koti :). Ja hauska tuo näkymä talojen kattojen yli. Korostuu hyvin, kuinka isoja satamassa poikkeavat laivat on.

    PS. Mulla on sulle blogissa vapaaehtoinen haaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois kyllä olla, mutta ei ole. Ollaan joskus ennenkuin tähän nykyiseen muutettiin, niin katsottu tuota ko. taloa, mutta sisällä ei olla käyty. Ihan mun makuun on itse asunto, mutta ei ehkä ihan koko sisustus. Nuo laivat ovat kyllä sellaisia jättiläisiä.
      Pitää käydä katsomassa haaste.

      Poista
  2. Enpä muuten tiennytkään, että Ahvenanmaalta voi ostaa asuntoja kuka tahansa. Tämä oli täysin uusi tieto ja se selittäneekin samalla sen, että Ahvenanmaalla väkiluku kasvaa. Ihmettelin sitä, kun juuri tämän jostain luin, kun mietin, että sillä ostokiellolla pitäisi käydä juuri päinvastoin. Mutta sääntely koskeekin siis vain rantatontteja ja -kiinteistöjä. Kiitos tiedosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi ostaa, vaikka ei kotipaikkaoikeutta olisikaan. Kotipaikkaoikeuden sitten taas saa kun on asunut täällä viisi vuotta ja sitten pystyy ostamaan vaikka rantapaikan. Meilläkin oli tuo oikeus silloin kun ostimme mökkitontin täältä, mutta kun muutimme välillä Turkuun ja asuimme siellä monta vuotta, niin menetimme sen. Nyt voisimme sitä hakea taas, mutta ei ole tullut vielä haettua kun ei ole tarkoitus mitään enää ostaa.
      Aina oppii uutta :)

      Poista
  3. Ihanan näköstä!
    Ja mäkin olen taas palannut blogin ja blogien pariin, elämän kiireessä tuli huomaamaton tauko sekä kirjoittaa että lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Juuri tänään mietinkin minne olet hävinnyt :)

      Poista