19/08/2024

Ei tullut taaskaan mitään



Olen odottanut kortteja jo kauan, sillä melkein neljään viikkoon minulle ei ole tullut yhtään korttia. Se tuntuu jo aika ihmeelliseltä, sillä minulla on koko ajan kymmenen korttia matkalla vastaanottajille.

Tänään oli postinjakopäivä, mutta eipä tullut vieläkään yhtään korttia. Minulla oli tarkoitus tehdä seuraava postaus saapuneista korteista, mutta kun niitä ei tullut, niin laitan tähän kuvia postcrossing-tapaamisestamme eli miitingistä, joka pidettiin edellisessä postauksessa esittelemästäni paikasta Kobba Klintarilla.

Näihin miitingeihin painetaan aina "virallinen" miittikortti, jossa tällä kerralla oli kuva tuosta paikasta jossa olimme. Todella hieno kuva tuo onkin.

Toisen kortin, jossa lukee "Keep calm and visit the Åland Islands" oli tehnyt yksi meistä osanottajista. Sekin on tosi hieno ja odotan malttamattomana että pääsen lähettämään näitä molempia kortteja vastaanottajille.

Tilasin molempia kymmenen kappaletta.

Kuvassa näkyy myös toisen kortin kääntöpuoli, johon jokainen tapaamiseen osallistunut kirjoitti nimensä. Osalla oli omalla nimimerkillä varustettu leimasin jolla he näppärästi leimasivat nimensä kortteihin.

Näitä kortteja joihin jokainen kirjoittaa nimensä, saattaa olla useita satoja/tapaaminen, joten leimasin on kyllä kätevä allekirjoitusväline. Minulla ei leimasinta ollut, joten jouduin kirjoittamaan nimeäni niin että käsi ihan puutui.




Mutta seuraavalla tapaamisella minullakin on oma leimasin, joten helpommin käy allekirjoitus.

Kun aloittaa postcrossingissa, niin valitaan oma nimimerkki. Halusin nimimerkikseni Krissen, sillä Krisseksi minua on aina lapsesta asti kutsuttu. Krisse-nimimerkki oli kuitenkin jo jonkun postcrossaajan käytössä, joten jouduin hiukan muokkaamaan omaa nimimerkkiäni ja niin minusta tuli Kkrisse.

Leimasinta tilatessa voi itse suunnitella millaisen tekstin haluaa leimasimeen ja haluaako myös kuvan. Minä kun en osaa tietokoneella mitään piirrellä niin valitsin ihan yksinkertaisen Kkrisse 💚.

Leimasimen tilaus ja toimitus tänne Ahvenanmaallekin sujui mutkitta ja nopeasti ja nyt minulla on sitten oma leimasin käytössä. Ylläolevassa kuvassa näkyy millaista jälkeä se tekee.

 



Kävin kylämme kirpparilla ja löysin sieltä hienoja filmitähti-postikortteja. Näitä monet toivovat saavansa ja kymmenen kappaletta näitä maksoi 1€. Ostin ne kaikki eli kaksikymmentä kappaletta. Kaksi euroa 20 kappaleesta ei ollut paha hinta.

Nyt vaan odotan että sähköpostiini tulisi ilmoitus siitä, että jokin korteistani on tullut perille vastaanottajalle, jotta saisin uuden osoitteen mihin voin näitä hienoja kortteja lähettää.


OIKEIN HIENOA UUTTA VIIKKOA SINULLE!

💜💜💜

14 kommenttia:

  1. Minäkin rohkaistuin kokeilemaan viimein postcrossingsia, suuri kiitos vielä postauksesta jossa esittelit tätä harrastusta :) tein postauksen alkutaipaleestani:

    https://taija-tiia.blogspot.com/2024/08/kokeilin-postcrossingsia.html

    Välillä tuntuu tuskalliselta odotella kortteja itselle, varsinkin näin aluksi se on todella hidasta! Jospa sitten kerralla tipahtaisi useampi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että aloitit tämän harrastuksen. Kävinkin kommentoimassa postaukseesi. Minäkin juuri nyt odotan että keskiviikkona kun on taas postinjakopäivä, postilaatikkoni pullistelisi korteista :)

      Poista
  2. Minäkin haluan oman leimasimen! Ihana juttu. Usein olen uhannut aloittaa postcrossingin, mutta vielä ei ole toteutunut. Leimasin olisi kyllä kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä saa tilata :) Tämän tilasin Leimasinteollisuus Oy:ltä, ja maksoi postimaksuineen alle 30€. Siinä oli alennus, jonka Suomen Postcrossingyhdistyksen jäsenenä sain. Luulen että tilaan vielä toisenkin omalla etunimelläni, tai sitten niin, että siinä näkyy sekä oma nimi, että tuo postcrossing-nimi.

      Poista
  3. Ihana tuo leimasin! 💚

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Helpottaa huomattavasti allekirjoittamisia noissa miiteissä.

      Poista
  5. Jos noin pitkä tauko korttien tulossa niin seuraavassa lähetyksessä onkin sitten veikkaan 8korttia! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan koska tulee ja kuinka monta. No, vähintään nuo 8 kpl joita veikkaat :)

      Poista
  6. Oooh... se saarivierailu olikin miitti - wau! Ja wau mitä kortteja...
    Muistelisin, että olen nähnyt jossain esitteessä tuon; "Keep calm and visit the Åland Islands"... 3-vuotta sitten fillaroimme siellä ja olen tehnyt saarista ja kohteista skräppialbuminkin... täytyykin kaivaa se esille. Lauantaina taasen laivalle - nyt Naantalista Långnäsiin ja takaisin... Elokuun E-haaste tehty, ainakin yksi... Kätevä leimasin... ja jännä harrastus - tuo paljon muutakin elämään, kuin vain postikortteja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saarivierailu oli tosiaan miitti. Muuten en ehkä olisi tuonne uskaltautunutkaan, mutta kun oli pakko astua veneeseen :)))
      Oikein mukavaa merimatkaa sinulle. Taidatkin mennä Finnlinesin uudella laivalla. Minä en ole sillä vielä matkustanut.
      Leimasin helpottaa allekirjoituksia noissa miiteissä. Tämän harrastuksen puitteissa pääsee kyllä näkemään yhtä ja toista. Täällä kotona tutustuu toisiin harrastajiin ja jopa itsellekin uusiin paikkoihin. Ja koko Suomen postcrossingyhdistys järjestää toinen toistaan hienompia matkoja; kesällä oli matka Gotlantiin ja nyt on tulossa matka Riikaan. Noissa pidemmissä matkoissa en vielä ole käynyt, kun aina on hankalampaa lähteä täältä käsin.

      Poista
  7. Olen innostunut uudelleen postcrossingin aloittamista. Olet todellakin tehnyt postauksillasi siitä kiinnostavan.
    Sinulle tulvii postia pikapuoliin, kun nyt hieman vetkuttelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olen onnistunut innostamaan tässä mukavassa harrastamisessa. Tulvimista odotellen.....

      Poista