14/06/2024

Nyt niitä tuli aika monta!Nyt korttipostaus. Olen kerännyt viime viikon aikana tulleet kortit tähän yhteen postaukseen.

Ylimpänä oleva kortti tulee Japanista, Kobesta ja sen on lähettänyt Ayaka, joka työskentelee apteekissa. Ayaka aloitti kirjeensä kirjoittamalla ensin Hello! ja sitten luultavasti sama japanilaisilla kirjaimilla.
Kortin kuvatekstissä on viisaus: "Fabulous is health, happiness, home and cake". Siihen voin minäkin yhtyä :)Seuraava kortti tulee USA:sta Kadynilta. Hän kertoo että muutti viime vuonna Australiaan ja on parhaillaan USA:ssa käymässä perhettään tapaamassa. Hänellä on kissa ja koira ja hän tykkää kahvista, musiikin kuuntelusta, lukemisesta ja kirjoittamisesta.

Marian, joka asuu Saksassa pienessä kylässä, lähellä Muncheniä kirjoitti tämän kortin. Hän työskentelee viimeistä vuotta ennen eläkkeelle jäämistään.

Japanista tuli toinenkin kortti, Akikolta. Akiko oli päässyt käymään Tokion Disneylandissa. Siellä vierailee 18 miljoonaa kävijää vuosittain ja se on ensimmäinen Disneyland joka perustettiin USA:n ulkopuolelle. Se perustettiin v. 1983, joten se vietti 40-vuotisjuhliaan viime vuonna.

Dorothy Hong Kongista muisti minua mustavalkokortilla. Onkohan rakkaudessa tullut mutka matkaan?
Tässä kortissa on kuva Etelä-Koreasta, jossa Allison asui vuoden ajan. Nyt Allison asuu Texasissa, jossa kortin lähettämispäivänä on ollut helteistä, 35 °C.

Kahvikortti tuli Vikiltä, joka rakastaa kahvia.  Viki asuu Edmontonissa Kanadassa.Eckhardt, joka asuu Saksassa 50km:n päässä Hampurista, lähetti tämän kauniin kortin. Hän on työskennellyt 42vuotta Punaisella Ristillä ja on nyt ollut eläkkeellä kaksi vuotta. Hän soittaa rumpuja ja kitaraa rockyhtyeessä. 

Viimeinen kortti tulee Ruotsista. Sen lähetti postcrossing-ystäväni Hannele, joka on ollut viisipäiväisessä Postcrossing-tapaamisessa Ruotsissa, Öölannissa.
Varmaan tosi hieno matka ja paljon nähtävää. Korttiin on Hannelen lisäksi kirjoittanut, tai leimannut nimensä, kolmisenkymmentä muuta tuohon tapaamiseen osallistunutta. Kiitos Hannele ja te muut!

24 kommenttia:

 1. On kyllä mielenkiintoinen harrastus tämä.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kortteja joka puolelta maailmaa.

  VastaaPoista
 3. Oletpa saanut monta hienoa korttia. On kuin ois tehnyt maailman ympäri matkan.

  VastaaPoista
 4. Wau, mikä korttisaalis! Tuohan on suorastaan jännittävää lukea, mistä tulee kortteja ja tutustua samalla aivan ventovieraisiin ihmisiin kaukana omasta kotimaasta. T. Sartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on tullut hiukan tiheämpään tahtiin noita kortteja. Moni tuntuu oikein syventyvän kirjoittamiseen esim. kotipaikastaan tai omista kuulumisistaan ja se tuntuu tietysti aina kivalta.

   Poista
 5. Oi että! Muistan mikä ilo oli kun postilaatikosta löytyi p.crossing kortti tai jopa kolme. Itse tykkäsin noista karttakorteista.
  Minulta jäi aikoinaan mm. Inge Löökin Mummo kortteja n.20kpl ja esim. Osmo Omenamäen "Omppu" kortteja aika nivaska. Olisitko kiinnostunut saamaan ne? Haluaisin vain saada ne pois kuleksimasta laatikosta, joitain muitakin aiheita on. Kaikki ovat uusia ja priimakunnossa. Etsin olisiko täällä ollut sähkö.posti osoitettasi mutta en löytänyt joten kysyn tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina yhtä mukavaa saada postia. Inge Löökin kortit ovat suosittuja ja aika usein näkee postcrossaajien toivovan niitä. Tottakai olisin kiinnostunut saamaan nuo korttisi. Laitan sähköpostiosoitteeni tähän, niin voidaan sopia tarkemmin asiasta. Voit kirjoittaa minulle osoitteella: kristiina.kortelahti@hotmail.fi

   Poista
 6. Mahtavia kortteja!

  Millaisia kortteja itse lähetät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetän vähän kaikenlaisia. Yritän aina lukea saajan profiilista minkälaisia kortteja hän haluaisi saada ja yritän sitten löytää hänelle sopivan. Yleensä toivomuksena on useammanlaisia kortteja, joten varastostani löytyy melkein aina sopiva kortti. Sitten on niitäkin postcrossaajia, jotka kertovat että heille voi lähettää ihan millaisen kortin tahansa, joten kaikki kortit kelpaavat jollekin.

   Poista
 7. Hieno harrastus. Tapaamisiakin, wow.
  Eka kortti on ihastuttavin ja viimeisessä tykkään tuosta karttakaistaleesta.
  Mielenkiintoisia kaikki. ☘️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva harrastus. Aina jotain odotettavaa :)

   Poista
 8. Ai että olet saanut hienoja kortteja ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivoja kortteja ja hienosti tosi erilaisia.

   Poista
 9. Wau🤩
  Ympäri maailmaa ihanat terveiset kauniiden korttien kera.
  Kerrassaan mukava harrastus. Ja koskaan ei tiedä mistä maailman kolkasta kortti tupsahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava harrastus. Ainoa miinuspuoli on postimaksujen kalleus.

   Poista
 10. Wau. Tämä on kyllä hauskaa, kun ympäri maailmaa postia tulee.

  VastaaPoista
 11. Kivaa saada korttitervehdys monilta maailman kolkilta.

  VastaaPoista