28/01/2023

Blogi vs. Instagram



Vuoden ensimmäiset tulppaanit! Päivät pidentyvät vauhdilla ja nyt alkaa jo hiukan kutkuttaa kevään tulon odotus. Eilen mietin laittaisiko jo verhot kesähuoneeseen. Otan ne aina talveksi pois. En tiedä onko niiden pois ottamisessa mitään järkeä, sillä kesähuoneen sohvalla on kuitenkin ympäri vuoden ihan tavalliset sisätiloihin tarkoitetut pikku tyynyt, eivätkä nekään ole mitenkään kärsineet talvesta, kosteudesta tai pakkasista, joten eivätköhän verhotkin yhtä hyvin siellä selviäisi. Ensimmäisenä talvena, kesähuoneen valmistumisen jälkeen pelkäsin hiukan sitä miten kaikki säilyy siellä talven yli, mutta mikään ei ole mennyt pilalle.



Kevät tulee aina yllättäen ja jonain aurinkoisena päivänä havahtuu yleensä siihen, että kesähuoneessa tarkeneekin jo juoda kahvia, tai vaikka syödä. Tämä tapahtuu yleensä maalis-huhtikuussa ja maaliskuun alkuunhan on enää runsas kuukausi, joten äkkiä tämä talvi taas menee.



Blogini on nykyään päivittynyt hiukan harvempaan tahtiin kuin ennen ja osa siitä johtuu siitä, että olen nykyisin aktiivisempi Instagramin puolella ja lisäilenkin sinne kuvia melkein päivittäin.
Seuraajamäärätkin ovat Instagramissa mukavasti kasvaneet ja äskettäin ylittyi 1000 seuraajan raja, josta olen tosi iloinen. 
Jos et ole vielä kuviani Instagramissa seurannut, niin klikkaamalla Instagramissa hakusanaksi @kristiinakortelahti löydät kuvani. Toivottavasti nähdään siellä!

Blogin pitämistä en kuitenkaan aio jättää, vaan ylläpidän sekä sitä että Instagramia. Rakastan kirjoittamista, mutta rakastan myös kuvaamista. Instagramissa en viitsi puhelimella niin paljon laittaa tekstiä, vaan keskityn kuviin, kun taas blogiin on kiva kirjoittaa enemmänkin.


OIKEIN KIVAA TAMMIKUUN VIIMEISTÄ VIIKONLOPPUA!
💛💛💛 

16 kommenttia:

  1. Kauniita tulppaanikuvia <3 Olen ihaillut ottamiasi kuvia Instgramissa. Minusta on niin mukava lukea ja katsella postauksiasi ja päivityksiä IG:ssa. Päivän valoisa aika on pidentynyt ja se tekee mielen iloiseksi. Viikolla oli päivä, jolloin aurinko paistoi pilvien raoista. Auringon säteet toivat hymyn huulille. Tänään olen tehnyt lumikolajumppaa. Vaikka lunta satoi viistossa, niin ei hymy hyytynyt . Uunissa oli paistumassa kaalilaatikkoa ja jälkkäriksi äidin leipomia pullia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja. Auringonpaisteen ilmestyminen harmaiden päivien jälkeen saa aina mielen iloiseksi. Meillä päin ei lumikolaa ole tarvinnut muutamaan viikkoon käyttää. Teillä on herkkupäivä<3

      Poista
  2. Minusta tuntuu, että blogi on minulle vieläkin se ykköspaikka ja instagram on sitten hyvä kakkonen. Tik Tokeja teen ilokseni ja se on sellainen paikka jossa saan hassutella :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin blogi on aina ollut tärkeämpi, mutta nyt tuntuu että ovat aika tasoissa. Tik Tokista en tiedä mitään.
      Sinulle myös oikein ihanaa sunnuntaita<3

      Poista
  3. Kiinnostava postaus! Minä palasin joulun alla monen vuoden tauon jälkeen Instagramiin ja ilokseni löysin monia vanhoja IG-tuttuja (tosin monet tilit eivät näytä olevan aktiivisia tällä hetkellä). Oma tilini on tällä hetkellä yksityinen.
    Me seuraamme toistemme tilejä jo vuosien takaa. :) Kuvasi ovat todella kauniita ja muodostavat myös hienon kokonaisuuden. Ei ihme, että seuraajia on tullut!
    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Minä olen ollut joitakin vuosia IG:ssa, mutta nyt olen innostunut todella seuraamaan sitä.
      Oikein hienoa alkavaa tammikuun viimeistä viikkoa sinulle!

      Poista
  4. Onpa erityisen kaunis sävy tulppaaneissa 🤍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään eniten juuri tämän värisistä tulppaaneista.

      Poista
  5. No nyt löysin IG:ssä sinut! Kiitos vinkistä! Minut löytää sieltä, kun etsit @hongistomaija.
    Minusta myös blogi on kiva, vaikka tosi harvakseltaan olen nyt postaillut, mutta kuitenkin.
    Meillä ei vielä ole ollut tulppaaneja kotona. Tyttärelle vietiin Kökariin ja mikä pettymys, kun paketti oli keskeltä ihan homeessa. Joitakin eri pituisia kukkia leikattiin maljakkoon.
    Toivotan oikein leppoisaa sunnuntaipäivää ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että löysit, niin minäkin löysin sinun tilisi. No olipa harmi että kukkanne olivat homeisia. Eivät nämä minunkaan ihan priimaa ole. Nyt näyttävät kuin kuivuisivat ihan, eivätkä aukea enempää.
      Nyt on jo aika myöhä, joten toivotan sinulle ihanaa uutta viikkoa<3

      Poista
  6. Molempi hyvä ja tykkään itse molemmista vaikka jokin pieni blogiväsymys monesta syystä oli jossain kohden. Nyt taas ilo matkassa.

    Ihanaa tulevaa viikkoa Kristiina ja toivottavasti pidät sun uudesta puhelimesta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, etten kummastakaan halua luopua.
      Todellakin tykkään uudesta puhelimestani!!!! Kiitos kuuluu sinun hyville suosituksillesi.
      Ihanaa viikkoa sinullekin<3

      Poista
  7. Kiva, että olet mukana molemmissa ja aloinkin seuraamaan sinua tililtäni @maiccug :) Sinulla on upeita kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikku. Ja kiva kun tulit seuraajaksi Instagramiin.

      Poista
  8. Minua etoo instan ohimenevä tunnelma, joten lopetin sen käyttöä sekä päivittämisen miltei kokonaan. En aina jaksa reagoida heti eikä se anna miettimisen varaa. Blogeissa on se hyvä puoli, että tiettyyn kirjoitukseen voi palata aina silloin kun tekee mieli. Sitä voi lukea uudestaan ja miettiä vastaista rauhassa , jos tekee mieli vastata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo erohan niissä on. Haluan kuitenkin olla molemmissa mukana, kun mulla tuota aikaa on vähän liikaakin😊

      Poista