22/06/2022

Punaisia mökkejä ja muuta idyllistä - Röda stugor och annat idyllisktViikko sitten teimme reissun Föglöön. Föglö on yksi Ahvenanmaan saaristokunnista ja siellä on vakituisia asukkaita runsaat 500. Lauttamatka sinne Manner-Ahvenanmaalta kestää puoli tuntia.

Jos aikoo viettää aikaa Föglössä vain Degerbyssä, joka on lauttasataman välittömässä läheisyydessä, niin ilman autoa pärjää mainiosti sillä kaikki on lähellä. Föglöstä löytyy myös yöpymispaikkoja ja ruokapaikkoja, joten yöpyminenkin onnistuu.

Meillä oli auto mukana sillä halusimme kierrellä saarta hiukan laajemmalti ja ajelimme mm. kirkkoa katsomaan.

Kirkosta teen oman postauksen myöhemmin.  Tässä postauksessa näytän idyllisiä punaisia mökkejä ja pihoja ilman sen kummempaa kirjoittelua. Joten kuvat kertokoon mitä näimme.

- ooo -


För en vecka sedan gjorde vi en resa till Föglö. Föglö är en av Ålands skärgårdskommuner med dryg 500 invånare. Färjresan dit från fasta Åland tar en halv timme.

Om du tänker besöka bara Degerby, som tätorten i Föglö heter, och som ligger vid färjfästet, klarar du dig bra utan bil. Det finns också flera övernattningsplatser och restauranger i Föglö.

Vi tog med bilen för vi ville köra lite mera runt i Föglö och vi var också till kyrkan och tog bilder. De visar jag i en annan blogginlägg.

Nu visar jag idylliska rödä stugor utan någon text.  
MUKAVAA PÄIVÄÄ SINULLE!
HA EN TREVLIG DAG!

💗💗💗

14 kommenttia:

 1. Oi, miten sievän näköisiä rakennuksia ♡ Olet ottanut hienoja kuvia! Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat niin kauniita<3 Oikein hienoa juhannuksen aikaa sinulle myös!<3

   Poista
 2. Niin ihanaa saaristoidylliä! Ihan parasta kesätunnelmaa! Varjoisia pihoja, punaisia tupia ja aitoja, pihat vanhoine puineen ja kukkineen. Ja ympärillä meri. Noita näkymiä rakastan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli tuolla kävellessä mieleen ajatus että täällä voisi asua. Nämä on niin ihania<3

   Poista
 3. Olimme viikon Degerbyssä joitain vuosia sitten. Pyöräilimme ja vietimme aikaa paikkoja katsellen, myös Maarianhaminassa. Juhannus vietettin Degerbyssä. Viihdyttiin, mutta luonto ei paljoa poikkea, kun itse asumme Satakunnassa ja lähellä merta. Mutta kaunista on!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon pyöräilijöitä tuolla näkyi nytkin. Vaikka itsekin olen aina asunut merimaisemissa, sekä Turussa että nyt Ahvenanmaalla, niin tällainen saaristolaismaisema kuitenkin sykähdyttää ja vielä nuo pienet ihanat talot ja pihat!

   Poista
 4. Ihana paikka. Kaunista juhannuksen aikaa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana. Lämmintä ja rauhallista juhannusta sinulle myös<3

   Poista
 5. Kauniita kuvia. Ihanalle näyttää siellä, niin kaunista ja idyllistä.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunista seutua ja ihastuttavia puutaloja.
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Föglössä on kaunista. Oikein ihanaa juhannusta sinullekin! 🌿🌸🌿

   Poista
 7. your article amazing

  ittelkom jakarta

  VastaaPoista