Sivut

tiistai 23. helmikuuta 2021

PITIHÄN NÄMÄ HANKKIANoin vuosi sitten ostin useamman muumimukin. Ennestään meillä oli kolme, enkä ollut mitenkään ihmeemmin innostunut niitä lisää keräilemään. Mutta sitten ostin yhden, kaksi, kolme ... ja pian niitä olikin kymmenen.


Niitä varten hankittiin oma hylly keittiön seinälle ja niitä on käytetty ahkerasti. Ainoastaan aamukahvin juon suuremmasta mukista. Lisää mukeja täällä.
Tämän kuun puolivälissä ilmestyi kaksi uutta muumisarjan mukia: Vilijonkka ja Muumimamma marmeladi. Minulla ei ole aavistustakaan onko viime vuonna ilmestynyt montakin uutta mukia. Mutta nyt kun näitä kahta rupesi vilahtelemaan sekä bloggaajien kuvissa että Instagramissa, niin totesin ne omaakin silmää miellyttäviksi ja päätin investoida niihin. 

Ensimmäisessä kylämme kaupassa näitä ei näkynyt, mutta toisessa tärppäsi. 
Olen lukenut että jos antaa alkuperäisten tarrojen olla paikoillaan mukin kyljessä, niin jos joskus innostuu mukin myymään, niin sen arvo on suurempi kuin jos tarra olisi otettu pois.

Minä kuitenkin pesin tarrat heti pois, sillä käyttöönhän nämä meillä on ostettu, eikä kaappiin odottamaan arvonnousua.

Tykkään näiden pastellisävyistä, mikään ei hyökkää silmille.

En tiedä mikä näissä aikuistakin viehättää, ehkä iloinen värimaailma. Suomessahan näitä ei enää valmisteta, mikä ei tietenkään ole hyvä asia, mutta mielestäni laatu on kuitenkin tosi hyvä.


Nyt meillä on näitä muumimukeja  kaksitoista kappaletta. Meillä ei tavallisia kahvikuppeja käytetä enää ollenkaan. Kaapista niitä löytyy kyllä, mutta muumimukeilla on kahvinjuonti hoidettu niin yo-juhlissa kuin 70-vuotispäivilläkin.

Nyt joku varmaan vetäisi kahvin väärään kurkkuun kun jopa "arvokkaissakin" juhlissa käytetään mukeja kahvin juontiin, mutta meidän tyyli on tällaista rentoa.

Olen tuuminut myös valkoisten Teema-sarjan mukien hankintaa. Ehkä niiden aika vielä tulee. Niillähän on sama koko ja muoto kuin muumimukeilla, joten niitä voisi hyvin sekoitella kattauksessa.

💗💗💗
 

22 kommenttia:

 1. On ne vaan ihanat �� Eipä siis ihme, että ne ostit. Sama on ajatus täällä päässä myös. Minäkin otan tarrat pois Muumi-mukeista, kun käyttöön ne on ostettu. Kuppeja pöytään laittaessani katson, että kuvat antavat jokaiselle inspistä päivään. Tosin en tiedä, että ovatko muut mukien kuvia niin ajatelleet �� Meillä on valkoista Teemaa ja yhdistelen niitä Muumi-mukien kanssa.
  Hyvää viikon jatkoa!��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas kauniit. Ehkä me kadutaan vielä joskus vuosien päästä kun tarrallisista tarjotaan omaisuuksia ja meillä ei tarroja enää ole! :)
   Teema sopisi kyllä hienosti näiden värikkäiden seuraksi.
   Samoin sinulle, ihanaa viikkoa<3

   Poista
 2. Ihanat! Meillä on myös kymmenkunta muumimukia, jotka on valittu itseäni miellyttävän ja ihan erityisesti ilahduttavan aiheen sekä värimaailman mukaan. Meiltä löytyy myös kokovalkoisia ja -punaisia teemamukeja + lautasia, joita yhdistelen kattauksessa muumimukien kanssa, myös kaikissa "arvokkaissa" tilaisuuksissakin :) Hauskaa on myös seurata kuka vieraista minkäkin muumimukin itselleen valitsee ;)
  Muumimaisen rentoa viikon jatkoa ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanat. Teemat teilläkin yhdistetään näihin. Tosi mukavaa ja rentoa viikkoa sinullekin<3

   Poista
 3. Minunkin on jossain vaiheessa saatava nuo mukit ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä halusin minäkin heti kun ensimmäisen kuvan niistä näin.

   Poista
 4. Piti ihan käydä laskemassa omat Muumi mukit ja niitähän on kertynyt jo 30 kappaletta. Minä olen ostanut aina Muumi mukit sen mukaan, että tykkään väreistä. En kerää kaikkia kausi yms. kupposia.
  Noita uusimpia mukeja jo pyörittelin käsissäni kaupassa, ehkä pitää ainakin toinen ostaa meillekin.
  Ihanaa tiistai iltaa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin jo aikamoinen kokoelma. Minä olen tällainen "myöhäisherännäinen" muumimukien keräilyssä. Minäkin ajattelin yrittää pitäytyä hiukan vaaleammissa muumimukeissa. Saa nähdä miten onnistuu.
   Samoin sinulle Outi<3

   Poista
 5. Nämä uutuudet ovat kyllä ihanat! On minullakin jonkun verran muumimukeja ovat sulassa sovussa muitten mukien keskellä. Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa sinulle☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on. Jos yleensä muumimukeista tykkää, niin näistä varmasti ihan erityisesti.
   Oikein ihanaa viikkoa sinullekin. Ja nauti lomailusta<3

   Poista
 6. Minulla on kaksi omaa Muumi-mukia. Toinen on tyttäreltä, toinen pojalta. 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runsas vuosi sitten meilläkin oli vain kolme, nyt nelinkertainen määrä!

   Poista
 7. Ihanat uudet mukit!
  Meillä on Muumi-mukeja ja punaisia Teema-mukeja. Niitä voi kivasti yhdistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Yksiväriset sopivat varmaan kivasti näiden muumimukien kanssa. Harkitsen valkoisia.

   Poista
 8. Vauhdikasta ja kodikasta menoa noissa mukeissa! Kiva idea on käyttää mukeja juhlissakin. Meillä on minusta niin rumat kahvikupit, vaikka Arabiaa ovatkin, että yleensä katan mukit kahvinjuontiin. Muumimukeja meillä ei ole yhtään. Tiedä, vaikka joskus innostuisi niitä keräämään. Muita mukeja on sen sijaan kaappi täynnä.
  Mukavia helmikuun lopun päiviä Sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat kyllä kivoja näissä. Mulla on myös kolmea eri sarjan kahvikuppia, mutta niitä ei vaan tule laitettua kahvipöytään.
   Oikein hyviä loppuviikon päiviä<3

   Poista
 9. Onnea uusista Muumimukeista ♥ Kivan pastelliset ja samalla myös hyvin keväiset sävyt näissä mukeissa. Itselläni taitaa olla kuusi Muumimukia ja sitten keräilyharvinaisuus Muumi Joulutervehdys muki, jota tehtiin vuonna 1997-2002. Em. mukeja myydään netissä 320€ hinnalla. Tämän mukin otan esille jouluna ja joulun siitä jouluaatto aamuna aamukahvit. Muki pääsee sitten kunniapaikalle keittiön hyllylle joulun ajaksi.
  Kivaa loppuviikkoa Kristiina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun omistaa tuollaisen arvokkaan ja tärkeän mukin jota käyttää vain erityistapauksessa 🎄🎀✨. Tykkään kyllä juuri tällaisista vaalean sävyistä.
   Oikein hyvää viikonloppua sinulle myös❤️

   Poista
 10. Mulle tulee muumimukeista huvittunut olo, kun ne hahmot ovat niin erikoisia. Niitä on kertynyt parisen kymmentä, mutta vain osa on jokapäiväisessä käytössä. Voi olla, että kaupassa käydessä tartuu taas uusi muki, vaikka kyllähän nämäkin jo mulle riittäisivät. Muumimuki terveisiä Turusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin ne täyttävät tehtävänsä jos tuollainen olo niistä tulee. Aina silloin tällöin ajattelen minäkin ostaa kun mieluinen vastaan tulee.

   Poista
 11. Muumimukeista meilläkin nautitaan niin aamukahvit kuin iltateetkin. Lisäksi olen hankkinut rinnalle valkoiset Teema-mukit. Sopivat mielestäni kivasti samaankin kattaukseen. Mukavaa maaliskuuta sinne Ahvenanmaalle☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni tuntuu tykkäävän muumimuki-valkoinen teemamuki-kombosta. Kohta alkaa meillekin kertyä sellainen😊

   Poista