Sivut

keskiviikko 19. elokuuta 2020

TAAS TEIN LÖYDÖN!Illat rupeavat hämärtymään ja sen myötä on kiva sytytellä valoja ja kynttilöitä tunnelmaa luomaan. Kynttilöitä tai tuikkuja en tosin itse vielä ole ottanut käyttöön. 

Sen verran myöhään tuo hämäryys tällä hetkellä tulee, että meikäläinen, enemmän aamuvirkkuna, on usein hämärän tultua jo nukkumassa. Mutta eilen illalla olin vielä hereillä hiukan myöhempään, joten kokeilin laittaa terassivalon palamaan.

Lamppu sattuu olemaan juuri sopivasti pöydän kohdalla, joten jos istumme iltaa terassilla syksyn pimeinä iltoina, niin pimeässä ei kuitenkaan tarvitse istua.

Terassin toisessa päässä valaisevat aurinkokennovalaisimet jotka näytinkin jo TÄSSÄ postauksessa. Ne syttyvät hämärän tultua ja palavat aamuun asti.
  Mökkikuntamme kierrätyskeskukseen tavaraa viedessä tulee aina poikettua siellä olevassa katetussa tilassa, johon voi jättää käyttökelpoista tavaraa, josta itse haluaa päästä eroon, mutta joka jollekin toiselle voi olla mieleinen.

Viikko sitten tein löydön!

Pölyisen lipaston päällä nökötti tämä hieno puinen laatikko. Se näyttää ihan vanhanajan matkalaukulta, tai salkulta. Sen reunat ja kulmat on vahvistettu metallisilla listoilla. Laatikko on hyväkuntoinen. Näyttäisi olevan jonkinlainen työkalujen kuljetuslaatikko ja siihen viittaa laatikon tekstikin. Jotain sähköalaan liittyvää on siinä varmaan säilytetty.  
Kantokahva on nahkaa ja kestää painavammatkin kannettavat. Kun tämän laatikon näin, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä otanko sen mukaani. Näin heti sen mielessäni kodin kesähuoneen kalusteena, tai jos se ei sinne sopisi, niin vahvalle laatikolle on aina käyttöä tavaroiden varastoimisessa.
 Laukussa on sulkijamekanismi jonka saa lukkoonkin jos haluaa.

Hiukan puhdistin enimmät pölyt laatikosta ja niin se oli valmis käyttöön. Vielä en ole keksinyt mitä siihen laitan, vai laitanko mitään. Se on kiva ihan sellaisenaan ilman sen kummempaa käyttötarkoitusta. 
Kokeilin miltä se näyttäisi jos siihen laittaisi muutaman kukkasen. Ei hullummalta, mutta toistaiseksi se saa kuitenkin olla hyllyllä somisteena.

Kannatti kulkea silmät auki taas tälläkin kertaa kierrätyskeskuksessa, sillä koskaan ei tiedä mitä sieltä voi löytää.

Oletko sinä tehnyt viime aikoina löytöjä kierrätyksestä tai kirppareilta?

Millaiseen käyttöön itse laittaisit tämän laatikon?
 


MUKAVAA PÄIVÄÄ 💓

 


14 kommenttia:

 1. Ei kukkia laatikkoon!

  VastaaPoista
 2. Ihana löytö! Laatikko sopii varmasti monenlaiseen käyttöön tai koristeeksi moneen paikkaan. Ehkä hetken matkustelun jälkeen selviää, mikä on se paras juttu ja mikä kaikkein parasta, laatikon paikkaa tai käyttötarkoitusta voi aina muuttaa vuodenaikojen tai mielialan mukaan.
  Aurinkoisia loppukesän hellepäiviä sinne teille 🌞

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin. No toistaiseksi se saa olla hyllyllä. Jos keksin hyvän idean, niin sitten on tilanne toinen.
  Lämpimiä kesäpäiviä sinne myös!

  VastaaPoista
 4. Löysitpä kivan laatikon, tuollaisia ei enää saa uutena mistään! Kaikki on vaan muovia nykyisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kiva ja tukevarakenteinen, joten kestää vaikka laittaisi jotain raskaampaakin tähän.

   Poista
 5. Oi miten ihana löytö. Varmaan pitäisin koristeena, mutta samalla säilöisin sisälle jotain :)En ole vähään aikaan muita löytöjä tehnyt kuin vaatelöytöjä tuunailuihin.
  Ihanaa keskviikkoa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä onnistaa ja tekee tällaisia löytöjä. Toivottavasti voit jo paremmin♥️

   Poista
 6. Tämä on todellakin löytö. Mä näin jotenkin heti sieluni silmin siellä sisällä pitsiliinoja (tainnut tulla katseltua liikaa Agatha Christien filmatisointeja) tai sitten kunnon konjakkiputelin ja kristallilasit. Hieno joka tapauksessa. Ja kyllä kukatkin sinne hyvin istuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hieno laatikko/laukku. Pitsiliinat tai konjakkipullo kristallilaseineen kuulostavatkin hienosti sopivilta sisällöiltä siihen. Tuo konjakkipullo taitaisi vaan olla enimmän ajan tyhjä sellainen😊

   Poista
 7. No jopa olet löydön tehnyt. Vähän käytetty on parempi kuin uusi. Kyllä se paikkansa löytää ja sisältönsä ajan kanssa. On tosiaan hieno löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hieno ja uudelta ja käyttämättömältä näyttää. Jos ei sopivaa sisältöä keksitä, niin hyvältää näyttää ihan tyhjänäkin tuolla hyllyllä.

   Poista
 8. Kivan näköinen löytö, itse en ole aikoihin käynyt kirppareilla tai kierrätyskeskuksessa kiertelemässä, voisi oikeastaan joku päivä käydä pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kesällä en käy itsekään usein. Joskus tekee löytöjä, useimmiten ei löydä mitään

   Poista