Sivut

lauantai 2. marraskuuta 2019

TEEKALENTERIN VOITTAJA ON...Päivä valkeni harmaana. Mutta se ei haittaa, sillä tällaisena päivänä on juuri sopivaa sytyttää kynttilä ja nauttia kodin lämmöstä, ilman kiirettä.

Kun tänään vietetään pyhäinpäivää niin monet suuntaavat hautausmaalle sytyttämään kynttilän poismenneille läheisilleen. Minun kaikkien läheisten haudat ovat kaukana täältä ja en pääse viemään kynttilää haudoille, mutta muistelen heitä täällä kotona kynttilän valossa.


💙💙💙


Tällaisena  syyspäivänä sopii nauttia myös hetkistä lämpimän juoman kera. Monta nautinnollista hetkeä on luvassa sille onnekkaalle joka arvonnassani voitti tee-adventtikalenterin.


Voittajaksi selviytyi: RITAVUOREN JUURELLA, jonka saman nimistä blogia pääset lukemaan tästä. Arvonnan suoritin tutulla Random Org.-systeemillä.


Onnittelut voittajalle! Lähetäthän yhteystietosi minulle blogin sähköpostiosoitteeseen niin pääsen postittamaan teekalenterin sinulle.

Samalla haluan kiittää teitä kaikkia ihania jotka osallistuitte arvontaan ja teitä uusia lukijoiksi liittyneitä, kuin myös vanhoja tuttuja seuraajiani. Olette kaikki kullan arvoisia ja toivon että saamme vielä monia mukavia hetkiä blogin parissa. Ollaan yhteyksissä, puolin ja toisin.RAUHALLISTA PYHÄINPÄIVÄÄ!

  

18 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle.
  Myös minun pois menneiden rakkaiden haudat on kaukana, joten muistelen heitä täällä kotona.
  Rauhaisaa viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajalle!
  Hyvää Pyhäinpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Rauhallista Pyhäinpäivän iltaa Sinulle ♥️

  VastaaPoista
 4. Monet kiitokset!!! Pääsen siis tutustumaan eri teelaatuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääset kokeilemaan uusia makuja. Lähetän kalenterin sinulle heti kun saan yhteystietosi.
   Mukavaa viikon alkua!

   Poista
  2. Laitoin eilen sähköpostia. Tulihan perille?

   Poista
  3. Eiole tullut sähköpostia. Laitoithan osoitteen oikein eli: kristiina.kortelahti@hotmail.fi. Huomioi että viimeisenä on fi EI com.

   Poista
 5. Onnittelut voittajalle ja hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle.

  VastaaPoista
 6. Hyviä teehetkiä voittajalle ja mukavan leppoisia marraskuun päiviä sulle Kristiina!

  VastaaPoista
 7. Tuohon sähköpostiin laitoin viestin. Jospa kokeilen vielä uudelleen. Jos ei onnistu, niin tehdäänkö niin, että sinä laitat minulle viestiä ja vastaan siihen?

  VastaaPoista