Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2019

OMA KOTIOLIPA KERRAN.........


Olipa kerran kasa jäännöslautoja, nauloja, kattohuovan paloja ja mies joka ei tiennyt miten aikansa saisi kulumaan. Sormet syyhysivät tekemään jotain noista tarvikkeista.

Silloin muistutti viisas vaimo pikku projektista jota oli hiukan jo suunniteltu, mutta joka aina vaan oli lykkääntynyt jostain syystä.  SIITÄ SE ALKOI MUODOSTUA......Puulaatikko. Tukevalta näyttää. Mutta mihin tarkoitukseen tuo olisi hyvä? Ja mitä hän osoittaa sormellaan?

Arvaanpa että tuohon kohtaan sahataan kohta aukko. Ja aukkohan siihen tuli.
NÄYTTÄÄ IHAN KOIRANKOPILTA......Mutta ei meillä kyllä ole koiraa, eikä muitakaan eläimiä. Mutta naapurissa asuvalla tyttärellä on kaksi kissa ja niistä toisella oli tänään syntymäpäivä. Ei siis ihan kissanristiäiset, mutta syntymäpäivä ja tästäpä voisikin tulla kiva yllätyslahja.

Rivitalo jossa asumme on uudehko ja kissanluukkua ei voi ulko-oveen laittaa. Monta kertaa on käynyt mielessä että kissoille pitäisi olla jokin suojaisa paikka jossa voivat loikoilla jos kukaan ei satu olemaan kotona ja päästä niitä sisälle.

Tässäpä onkin nyt sitten syntymässä heille ihan ikioma yksiö.
Mökin pihassa rakennustyö sujui nopsasti ja yhtä nopsasti kuin mies rakensi mökin maalasin minä sen seinät pari kertaa. Vaikka mökki onkin aika minikokoinen, niin piti kuitenkin ottaa peräkärry käyttöön ja viedä sillä mökki paikoilleen. Autoon se ei oikein mahtunut.USKALTAAKOHAN TUONNE MENNÄ SISÄLLE?...


Päivänsankari Elvis tuli heti tutustumaan asuntoonsa. Hiukan ihmetytti mikä paikka tämä on. Tuolta on kuitenkin hyvä tiirailla ulos. Ja aika pehmeältäkin tuo tuntui. Peiton alla on ohuet styroxlevyt joten lämpimämpikin täällä on kuin jos vaikka ulkotuolissa makoilisi. 

Nyt tulikin vietettyä synttärit ja tuparit samalla kertaa!

Ja vieraat kehuivat sitä kuinka hyvin mökkini sointuukin varsinaisen asuintalon kanssa yhteen. Molemmissa valkoiset seinät ja musta katto. Tyyliä olla pitää, vaikka vähän pienemmässäkin mittakaavassa!IHANAA, OMA TUPA, OMA LUPATaidanpa ottaa nokoset uudessa mökissäni. Ja kun kyllästyn, tai jos tulee nälkä niin sitten menen sisälle isompaan taloon. 

Saa nähdä kuinka pian tuo kissa-pikkusiskoni keksii tämän paikan. Sitten tulee hiukan ahtaampaa, mutta lämpimämpäähän tietysti on jos saa kaverin vieressä köllöttää.


💓💓💓

MUKAVAA UUTTA ALKAVAA VIIKKOA!

T. Elvis 5v.Vielä muistutus: Hieno kamerani on myynnissä. Jos et ole vielä lukenut postaustani kamerasta, niin klikkaa TÄSTÄ niin saat lisätietoa.

14 kommenttia:

 1. Hieno juttu tuo kissankoppi. Kun meillä aikanaan oli kissa, nukkui se yöt aitanvintillä jossa oli tyyny. Jos nyt meillä kissa olisi, niin koppia tässä olisi rakennettava. Terveisiä J.lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan suojaa ainakin tarjoaa jos kissa ei heti halutessaan pääse sisälle. Kyllä sinunkin olisi koppi rakennettava jos kissan hankitte :) Kerrotaan ja kerro sinä myös terveiset Sallille!

   Poista
 2. Mainioita nuo itse tehdyt lahjat! Tosin olen hieman eri mieltä vapaana kulkevista kissoista. En oikein hyväksi sitä, että kulkevat tappamassa lintuja. Toki myös hiiriä, myyriä ym haitallisia elukoita. Pidän kissoissa kyllä. HYvä, että miehellä on viisas vaimo, joka kertoo mitä tehdään! Onneksi meitä viisaista on joka miehelle siunaantunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaikki materiaali oli jo olemassa joten tavallaan ei maksanutkaan mitään. No vapaana kulkemisessa on puolensa, kuten toteat. Viisas vaimo+ahkera mies=hyvä yhdistelmä :)

   Poista
 3. Hieno mökki tuli kissalle! Mukavaa uutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä siitä tuli. Samoin sinulle hyvää viikkoa! ♥️

   Poista
 4. Kyllä Elviksen nyt kelpaa, niin hieno on koppi..:)

  VastaaPoista
 5. ♥️ oma koti kullan kallis ♥️ ihanaa syksyä ja terkkuja myös ihanaiselle Elvikselle ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kerrotaan terkut Elvikselle. Kiva kun liityit lukijaksi.
   Ihanaa syksyn aikaa sinullekin!

   Poista
 6. Tulipas siitä mukava mökki kauniille kisulille. Varmasti on tyytyväinen. Mukavaa alkavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva mökki tuli ja suojaa tuulelta ja sateelta.
   Oikein hienoa lokakuuta sinulle myös!

   Poista