Sivut

torstai 17. lokakuuta 2019

OLETKO KÄYNYT NÄISSÄ?

Viikko sitten tein postauksen jossa kysyin lukijoilta vinkkejä siihen mihin vierailijan kannattaisi heidän kotipaikoillaan tutustua.

Kivoja kohteita ehdotittekin ja nyt ajattelin esitellä noita kohteita ja linkkien kautta pääset halutessasi tutustumaan vihjeiden antajien blogeihin.Ruusu-unelmia ja villasukkia-blogin Tarja täällä näyttäisi vierailijalle

HOSSAN KANSALLISPUISTON
-VUOKATIN VAARAT SOTKAMOSSA
- HEPOKÖNKÄÄN PUOLANGALTA

Tarjan kotiseudulta löytyy nähtävää vaikka kuinka paljon, eikä kulttuuritarjontaa Kajaanista ja Kainuusta sovi unohtaa.RITAVUOREN JUURELLA-blogin täällä kirjoittaja näyttäisi vieraalleen

-HONKILAHDEN KIRKON
- OLKILUODON VIERAILUKESKUKSEN

Hänen kotiseudullaan voi käydä myös ihailemassa metsämaisemia, jokia ja vaikkapa Vuojoen kartanoa.SUVI täällä veisi vieraansa

-PIETARSAAREN FÄBODAAN JA MÄSSKÄRIIN.

Fäboda on vapaa-ajan alue, jossa voi kalastaa, uida, marjastaa, vaeltaa ym.
Mässkär on saari Pietarsaaren ulkopuolella. Siellä voi tutustua Mässkärin Luontoaseman tarjontaan.MAMMA LAITTAA VALKOISTA-blogin täällä mamma ehdottaisi käyntikohteiksi kotipaikkakuntansa Lohjan seudun vanhoja kartanoita (mm. Ojamon kartano) ja kauniita järvimaisemia. Myös Omenakylän omenaviljelmät ovat käynnin arvoisia.


KAUNIIMPAA KUIN KOSKAAN-blogin täällä Kristiinan mielestä hänen kotipaikkansa Jollas on niin kaunis paikka asua että hän veisi vieraansa sinne kiertelemään ja nauttimaan merellisestä ympäristöstä.


 VÄGEN TILL STORMSKÄRET-blogia täällä kirjoittava Maija veisi vieraansa käymään

- PAIMION PARANTOLAAN sekä kiertelemään Paimionjoen laaksoon.
MINÄKÖ KESKI-IKÄINEN-blogin täällä  Tiia näyttäisi kotikaupunkiaan Porvoota ja siellä erityisesti vanhan kaupungin aluetta.Jos et ehtinyt kertoa oman paikkakuntasi nähtävyyksistä, niin otan vihjeitä vastaan myöhemminkin ja teen niistä uuden postauksen jos niitä kertyy riittävästi uuteen postaukseen. Voit vinkata nähtävyyksistä mihin tahansa postaukseeni niin pistän ne muistiin.MUKAVAA PÄIVÄÄ JA KIITOS VIHJEIDEN ANTAJILLE!
💙💙💙
12 kommenttia:

 1. Kiva postaus!Ja paljon kiinnostavia kohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku. Kunhan nuokin kävisi katsomassa niin olisi monta kokemusta rikkaampi.

   Poista
 2. Vaikka juuri ulkomaan matkalta tulinkin, on kotimaassakin paljon nähtävää. Minun tekisi mieleni jatkossa keskittyä enemmän niihin. Kotini vieressä on ihana Aulanko metsineen ja järvineen. Tulee koiran kanssa usein siellä kuljettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaassa on kyllä paljon katsomisen arvoisia paikkoja. Itsekin haluan mieluummin kierrellä nykyisin kotimaassa. Aulangon seutu onkin kaunista. Olen siellä joskus, tosin vuosikymmeniä sitten, käynytkin. Varmaan ihanteelliset maastot koiran kanssa ulkoiluun.

   Poista
 3. Love to read about all these things. When I am on holiday I simply are longing for rest and nature.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice to hear Aritha. Nature is important also for me. You maybe knew it already :)
   Have a nice weekend!

   Poista
 4. Kiva idea☺tosin Honkilahden kirkosta en tiedä mitään. Irjanteen kylässä on puukirkko, joka on Eurajoen vanhin rakennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Olit kirjoittanut vain 1700-luvun puukirkko ja googlasin sen ja sieltä tupsahti tuo Honkilahden 1700-luvulla rakennettu kirkko Eurassa. Oletin tietysti että se on se kirkko jota vieraille näyttäisi. Kerrankos sitä. Nyt pitää vielä kysyä että ovatko Eura ja Eurajoki sama paikkakunta tai edes lähellä toisiaan? Kiitos että osallistuit ja annoit lisätietoa. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
  2. Joo, ei haittaa.
   Ne ovat kaksi eri pitäjää (ihme että google sekoitti🤔), rajanaapureita kylläkin.
   Honkilahtikin on ollut itsenäinen kunta mutta nykyään osa Euraa.

   Poista
 5. Olipa kiva postaus! Kiva saada vinkkejä Suomessa matkailuun ja nähtävyyksiin! Porvoon vanhakaupunki on nähty, mutta muut ovat uusia tuttavuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija. Löysin sitten lopulta kuvan Paimion Parantolastakin blogistasi. Kiitos siitä. Ehkä lähdettekin seuraavaksi kiertelään asuntoautollanne näitä katselemaan.

   Poista