04/07/2024

Menisitkö majakassa naimisiin?



Taas tuli muutama kortti. Ylläolevan aivan ihanan piirretyn kortin lähetti Martyna, joka asuu Liettuassa Joniskis-nimisessä pikkukaupungissa. Martyna on 27-vuotias ja hänellä ja hänen poikaystävällään on belgianpaimenkoira.

Martyna harrastaa piirtämistä ja hän olikin piirtänyt hienon kukkaköynnöksen kortin osoitepuolelle ja hänen käsialansa oli myös tosi kaunis. 




Tämä kortti tuli Frederickistä, Marylandista. Lähettäjän nimi jäi epäselväksi, sillä posti oli laittanut leimat juuri nimen päälle, ja postcrossingin sivultakaan ei apua löytynyt, sillä lähettäjä oli sielläkin vain nimimerkillä. Sen verran selvisi että lähettäjänä on kokonainen perhe jossa on äiti, isä ja kolme tytärtä.
Lapset ovat nyt kesälomalla ja perhe nauttii yhdessäolosta 




Majakkakortin lähetti Bianca, joka on 49-vuotias ja asuu Stuttgartissa, Saksassa.

Bianca tykkää ajella moottoripyörällä ja hän rakastaa kahvia ja suklaata!  Kortin keskellä, isossa kuvassa on kuvattuna Falshöftin majakka, joka on Itämeren rannalla ja siitä on näkymät Tanskaan, Flensbergin vuonolle ja Geltingerin lahdelle.

Majakassa on museo ja majakka on suosittu vihkipaikka.

Olispa hienoa mennä majakassa naimisiin, vai kuinka?


💚💚💚 

23 kommenttia:

  1. Ihania kortteja!
    Ja kyllä, voisin mennä majakassa naimisiin ja asuakin sellaisessa ainakin jonkin aikaa. :)
    Kiitos kommentistasi tänään. Olen asunut Italiassa noin 14 vuotta. Valitettavasti hoksasin aloittaa blogin vasta muutettuamme takaisin Suomeen. Italiasta olisi ollut niin paljon kiinnostavaa ja kaunista kerrottavaa ja kuvattavaa. En kyllä silloin vielä kuvannut digikamerallakaan... :)
    Ihanaa heinäkuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. Minäkin voisin mennä majakassa naimisiin. Tosin olen ollut naimisissa jo 51 vuotta, joten majakka jää haaveeksi :)
      Harmi ettet jo Italiassa asuessa blogannut. Olisi todella ollut mielenkiintoista nähdä kuvia ja lukea niistä ajoista.
      Samoin sinulle, oikein hienoa heinäkuuta<3

      Poista
    2. LÄmpimät onnittelut 51-vuodesta, huikeaa...
      ovat jo sellaisia lukuja, että mitäs jos juhlistaisistten 5kakkosta majakasta - vihkivalan uusiminen. Vanhempani tekivät sen 40-vuotis hääpäivänään... pitivät siis häät, kun silloin aikanaan eivät juhlineet...
      Majakka, sen Myrskyluodon Maijamaiset kalliot... voisiko juhlavampaa ja romattisempaa olla.
      Korttien lisäksi saat kyllä niin ihania tarinoita maailmalta - kiitos kun jaat niitä meille! Nautinnollista heinäkuun ensimmäistä viikonloppua...

      Poista
    3. Kiitos Repolainen. Aika ei ollenkaan tunnu niin pitkältä, vaan usein itsekin ihmettelemme että miten siitä voi olla jo 55 vuotta kun seurustelu aloitettiin. Mutta oltiin silloin nuoria, 17- ja 18-vuotiaita.
      Juuri nuo tarinat ovat ihania korteissa ja tuntuu kivalta kun joku näkee vaivaa kirjoituksissaan. Sinulle myös oikein hyvää viikonloppua!

      Poista
  2. Majakka olisikin oikein uniikki juhlapaikka eikä edes ihan kaikille mahdollistakaan. Jäin oikein miettimään, että koska olen viimeksi saanut postikortin 🤗 Viime jouluna ja sitä ennen... jouluna. Muistan kuinka koululaisena oli mukava saada kirjekaveri ja kirjoitella ympäri maailmaa. Tuota harjoitetaan nykyään kait postikortein. Bonuksena ihanat kuvat 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi tosiaan erikoinen paikka. Pitäisi kuitenkin varmaan olla hissillä varustettu että huonompijalkaisetkin voisivat osallistua juhliin. En saanut minäkään postikortteja ennen tätä harrastusta kun joulukorttien lähettämisestä olen luopunut. Mutta tätä harrastusta ei voi verrata ihan "tavalliseen" postikorttien lähettämiseen, vaan tässä on muunlaistakin toimintaa kuin vain korttien kirjoittaminen. On skannausta, saapuneiden korttien rekisteröintiä ym.

      Poista
  3. Oi, minä olen ihastunut kaikkiin majakoihin. Ne ovat niin kauniita. Varmasti olisi ihana vihkipaikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokin noissa majakoissa viehättää tavattomasti. Onkohan se raikkaat värit vai maisemat?

      Poista
  4. Ihan hyvin voisin mennäkin majakassa naimisiin - se olisikin ihana idea ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten vaan varaamaan sopivaa majakkaa jos et vielä ole naimisissa :)

      Poista
    2. Olen ollut pian 26 vuotta naimisissa joten majakka jää tällä kertaa varaamatta :)

      Poista
    3. Suvi, kauan olet sinäkin jo naimisissa ollut, hienoa!

      Poista
  5. Hienoja kortteja! Utöstä kotoisin olevan ystävättäreni häät pidettiinkin Utön majakassa, sillä majakassa on myös kirkko. Oli upeat häät.
    Majakoissa on jotain niin kiehtovaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortit ovat hienoja! Minun ystäväni poika vihittiin pari vuotta sitten juuri tuolla Utön kirkossa, mutta häitä vietettiin jossain juhlapaikassa samalla saarella. Mieheni suoritti asepalveluksensa Utössä aikoinaan.

      Poista
  6. Quante belle cartoline !! Sarebbe originale sposarsi in un faro! Saluti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, the postcards are very beautiful. And it would be very interesting to have a wedding in a lighthouse. Have a nice day!

      Poista
  7. Kivoja kortteja. Jos majakka ei ole kovin korkea voisin mennä siellä naimisiin niinsanotusti uudelleen vihkiminen kun se virallinen tapahtui jo yli neljäkymmentä vuotta sitten.
    Meillä on myös upea majakka taulu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan voisi vihkimisen uudistaa ja näin upeassa ympäristössä se varmasti olisi ikimuistoinen. Majakkataulut ovat niin ihania!

      Poista
  8. Kivoja kortteja olet saanut taasen. Ehdottomasti purjehtisin avioliittoon majakassa. Erikoinen paikka ainakin olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoihin lukemiin korttien määrässä en pääse kuin sinä.

      Poista
  9. Tuo ensimmäinen kortti on uskomattoman kaunis! Viikonloppua toivottaa tyyppi, joka ei ole avioon mennyt koskaan. ;)

    VastaaPoista