05/11/2022

Lokakuun kootutLOKAKUU

Lokakuun kuukausikollaasin kuvat näyttävät miten kaunista säätä lokakuussa saatiin. Patikoitua tuli muutamaan kertaan ruskan värisessä luonnossa.

Mökki on laitettu talviteloilleen ja nyt kun sähkön hintojen noususta on kohistu paljon, niin ei taideta talviaikaan sitä lämmittää muuten, mutta peruslämpö pidetään päällä. 

Uudenlaisia kokkailuja harrastettu oikein urakalla uuden laitteen, airfryerin, avulla. Sillä on valmistettu niin pihvit, kalaruoat kuin leipomuksetkin, ja kokeilut jatkuvat. 

Kotona sytytetään aamuisin kynttilä palamaan pöydälle ja niin päivä lähtee pehmeästi käyntiin.

Nyt on jo marraskuu päässyt hyvään vauhtiin ja tänään vietetään pyhäinpäivää. RAUHALLISTA PÄIVÄÄ KAIKILLE!

12 kommenttia:

 1. Lyhyestä virsi kaunis, vaikka mieluusti olisin katsellut ja lukenut kollaasia paljon pidemmästikin.

  Aivan ihana tuo vasemman yläkulman maisemakuva. Kuvastaa tosiaan lokakuun kelejä, joihin ainakin näin jälkikäteen muistellen mahtui paljon kaunista kuulautta.

  Airfryer oli selvästi teille toimiva hankinta. Hyvähyvä.

  Rauhallista pyhäinpäiväviikonloppua Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En keksinyt enempää kirjoitettavaa ja huomasin etten ole kovin paljon kuviakaan ottanut. Sää on kyllä suosinut lokakuussa. Ihanaa illan jatkoa sinulle! 💜

   Poista
 2. Lokakuu oli, jopa tällaisen ei niin syksy ihmisen mielestä, kaunis. Täälläkin kynttilät palavat ja nautiskelen pimeistä illoista ja hörpin tässä samalla glögiä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöiden valo on niin ihana! Mulla mukissa kofeiinitonta teetä. Oikein tunnelmallista iltaa sinne!💛

   Poista
 3. Kauniit ja tunnelmalliset kuvat!
  Uljasta marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja oikein hienoa uutta viikkoa sinullekin!

   Poista
 4. Mukavaa marraskuuta sinne!

  VastaaPoista
 5. Kauniita lokakuun kuvia ja kivoja lokakuun hommia. Mökin talvikuntoon laittaminen on minusta jotenkin haikeaa. Edessä on pitkä talvi ennen kuin pääsee taas mökkeilemään. Päivä alkaa tunnelmallisesti kynttilän valossa. Marraskuu on alkanut minulla vauhdikkaasti. Olen neulonut sukkia Ukrainaan ja nyt on pehmeiden joulupakettien teko perheenjäsenille ja ystäville meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyisiä hommia tehty. Mökin talvikuntoon laittaminen tuntui minustakin ennen aina haikealta, mutta nyt ei ihan sellaista tunnetta ole tullut. Johtuu ehkä siitä, että nautin syksystä nykyisin enemmän kuin ennen. Kynttilä palaa täälläkin pöydällä. Olet kova neulomaan ja minäkin olen syksyn tullen innostunut taas käsitöitä tekemään. Nyt on meneillään tyttärentyttärelle säärystimet, mallia joogasukat.

   Poista
 6. Oi miten kauniit kuvat! Tänä vuonna syys- ja lokakuu tarjosivatkin tosi monia aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä, sekä upean värikylläisiä maisemia. Tällaisista syksyistä minäkin nautin :) Mukavaa marraskuun jatkoa ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on tänä vuonna ollut erityisen kaunis ja lämmin.
   Oikein hyvää marraskuuta sinullekin! ♥️ 🍁🍁🍂

   Poista