Sivut

keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

PÄÄSTIIN SENTÄÄN JUHLIMAANEletään melkeinpä yöttömän yön aikaa. Yhtenä yönä kävin iltayöllä puoli kahdentoista aikaan kuvaamassa kukkia pihallamme. Jos ei tietäisi, niin voisi luulla että olen kuvannut päivällä, niin valoisaa oli.

Laukat kukkivat kauneimmillaan. Niiden kukka on mielestäni yksi kauneimpia ja haluaisin niitä kukkapenkin täyteen. Vaan yksi huono puoli näissäkin on, nimittäin se että lehtien päät tulevat aina ruskeiksi.
  Lehtien ruskistuminen on kuulemma laukoille ominaista ja olisikin viisainta istuttaa laukat pensaiden tai muiden kukkien joukkoon niin että rumat lehdet eivät niin näkyisi. Mulla on sopivat pensaat samassa kukkapenkissä ja aionkin syksyllä kaivaa laukkojen sipulit ylös maasta ja istuttaa ne näiden pensaiden juurelle. Toivomuksena on siten että ensi keväänä pensaiden joukosta näkyy vain laukkojen kauniit kukat. Kun laukan vielä nupussa olevaa kukkaa katsoo oikein läheltä, niin näyttää ihan kuin kyseessä olisi pienistä tulppaaneista koottu kimppu. Viikonloppuna päästiin kuin päästiinkin viettämään ylioppilasjuhlia, tosin päivän myöhässä. Edellisessä postauksessa kerroin koronaepäilyksestä ja lakituksen väliin jäämisestä, mutta onneksi sentään voitiin juhlia päivänsankaria pienellä joukolla.

Ja onnistuneet juhlat meillä olikin. 

Onnittelut Bellalle vielä kerran ja peukkuja pidetään että pääset vielä opiskelemaan toivomaasi ammattiin, nimittäin poliisiksi. Nyt vaan kovaa treeniä että pärjäät pääsykokeen fyysisessä osiossa!
  
Täksi viikoksi on ennustettu lämpimiä kesäsäitä ja olemmekin välillä mökillä, välillä kotona. Molemmissa paikoissa on hoitamista ja kastelua vaativia kasveja.IHANAA KESÄVIIKKOA SINULLE!


💜💜💜 

16 kommenttia:

 1. Kauniita nuo violetin väriset kukkaset - ja onnea tuoreelle ylioppilaalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään noista kukista tosi paljon. Kerron onnitteluterveiset.

   Poista
 2. Ihanaa että lopulta kuitenkin pääsitte onnistuneesti juhlimaan! Paljon onnea tuoreelle ylioppilaalle ja tsemppiä kovasti tuleviin pääsykokeisiin ♥
  Kivaa kesäistä viikkoa teille, niin kotona kuin mökilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui kyllä hyvältä että saimme häntä juhlia edes saman viikonlopun aikana kuin muutkin lakkiaisiaan viettivät täällä Ahvenanmaalla. Pidetään peukkuja pääsykokeisiin!

   Poista
 3. Kauniita kukkakuvia ♡ Yritin tänään päivällä kuvata muutamia erityisesti ilahduttaneesta kukasta, mutta auringon paiste pilvettömältä taivaalta ei ollut paras kuvausvalo. Siirtynen minäkin siis yökuvaajien joukkoon :) Onnea uudelle ylioppilaalle! Vaikka ei ole optimaalista kuvaamiselle, niin toivotan aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja. Kirkas auringonpaiste ei ainakaan minulle ole hyvä sää kuvata. Yöllä kelpaa kuvata :)
   Samoin sinne, kauniita kesäpäiviä!

   Poista
 4. Kauniita kukkia ja kuvia <3
  Paljon onnea tuoreelle ylioppilaalle ja onnea pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle ylioppilaalle, onpa hän kaunis!
  Olen ihastellut laukkoja tuossa naapurin pihalla, aivan ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrotaan. Tai voipa olla että hän lukee onnittelut täältä blogista.
   Laukat on <3

   Poista
 6. Onnea Bellalle! Ja ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 7. Onhan kaunis kukka tuo laukka ja hienon värinenkin. Kyllähän siinä puuhaa riittää, kun on kahdessa paikassa kasveja hoidettavana. Nyt on ainakin tänne ennustettu hellepäiviä. Taitaa tulla kesäiset ilmat. Kiva juttu, kun Bellan lakkiaisjuhlat onnistuivat. Hieno kuvakin.... Vai poliisikouluun hän hakee. Onnea pääsykokeissa. Voikaa hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika ihana tuo laukka. Säät suosivat nyt. Kivat pienimuotoiset juhlat hänellä oli. Poliisin ammatti hänellä on toiveissa.
   Hyviä vointeja myös sinulle!

   Poista
 8. Kauniita keskiyön kuvia ja ihania onnenhetkiä ❤️Onnea teille kaikille ❤️🌹

  VastaaPoista