Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2020

IHANA TOUKOKUU!TOUKOKUU


Viikonloppuna vietettiin toukokuun viimeistä päivää. Viikonloppu oli monille myös juhlien aikaa. Ammattiin valmistuneet ja koulunsa päättäneet juhlivat viikonloppuna, ja mantereella saivat lukion päättäneet ylioppilaslakkinsa. Tänä keväänä juhlittiin pakosta pienimuotoisemmin kuin normaalisti.

Täällä Ahvenanmaalla ylioppilasjuhlia vietetään vasta ensi viikonloppuna. Myös peruskoulut päättävät lukuvuotensa vasta tällä viikolla. Syyslukukausi vastaavasti alkaa täällä viikon verran myöhemmin kuin mantereella.

Toukokuun sää on ollut vähintäänkin vaihteleva. Kuun vaihteeseen osui lämmin ja aurinkoinen sää.Tuntuu että luonto heräsi parissa päivässä.

Viikonloppuna oli myös helluntai. Helluntai tuntuu nykyisin menevän ohi melkeinpä huomaamatta. Muistan kun lapsuudessani helluntai oli melkeinpä juhannukseen verrattava juhlapäivä. Silloin se olikin kaksipäiväinen, joten sen huomasi eri tavalla kun oli kaksi päivää ylimääräistä vapaata.MUKAVAA KESÄN ALKUA KAIKILLE!

💙💙💙

14 kommenttia:

 1. Oliko nyt joku helluntai? Ohi meni! Täällä mökillä eläessä unohtuu ulkopuolinen maailma, korona ja muut. Oma pieni maailma täällä. Ja hyvä niin. Mukavaa, kun on lämpimämpää, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli helluntai viikonloppuna. Lämmintä on nyt niinkuin kesäkuuhun kuuluukin.

   Poista
 2. Kaunis kollaasi! Oli tosiaan harmi kun opiskelijat eivät nyt päässeet normaalisti valmistumisiaan juhlistamaan, mutta kunhan kesä etenee niin eiköhän vielä juhlan aikakin tule! Leppoisaa ja aurinkoista alkanutta kesäkuuta ♥ ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toukokuun heleät värit ovat ihania. Meillä juhlitaan oman perheen kesken vanhimman lapsenlapsen yo-juhlia.

   Poista
 3. Kaunis toukokuu ja nyt nautitaan kesän lumosta!
  Ihanaa päivää sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäinen lämpö yllätti ja on jo jatkunutkin hetken. Kiitos, samoin sinulle♥️

   Poista
 4. Minä lähdin tänään auringon paisteessa töihin t-paidassa ja tietenkin ilman pitkähihaista. Olin aivan jäässä iltapäivästä. Huomenna laitan villahousut ja toppatakin, ehkä sitten tulee se +20 astetta :)
  Ihanaa kesäkuun alkua sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Meillä on ollut helteistä koko päivän. Ehkä sentään pärjäät ilman villahousuja😊

   Poista
 5. Mielenkiintoista, että ylppärit on eri aikaan. Onko niin Ruotsissa esimerkiksi, vai miten menee.

  Oikein aurinkoista ja mukavaa kesäkuun alkua Kristiina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kyllä täällä yo-juhlat yleensä on samaan aikaan kuin mantereella, mutta korona muutti aikatauluja. Peruskoulut päättävät aina kuitenkin lukuvuoden vasta noin viikkoa myöhemmin ja aloittavat elokuussa myöhemmin, mikä onkin mielestäni hyvä asia, elokuuhan on usein niin lämmin ja vielä kesäinen kuukausi.

   Poista
 6. Kauniita toukokuisia kuvia! Jännää, että siellä kouluajat ovat erilaiset kuin täällä mantereella.
  Teillä jo vanhin lapsenlapsi pääsee ylioppilaaksi! Onnea isovanhemmille ja uudelle ylioppilaalle ja hänen perheelleen ja oikein, oikein ihania ja suvensuloisia ja myös taatusti ikimuistoisia juhlia teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuussa luonto on kaunis. Lapsenlapset kasvavat. Syksyllä aloittaa meidän nuorinkin koulun. Lauantaina juhlitaan pienellä porukalla mutta sitäkin lämpimämmin. 💕

   Poista