20/12/2018

YHDEKSÄN SUOSITTUA







Valokuvia jaksaisin katsella vaikka kuinka kauan, eikä merkitystä ole sillä onko ne omia ottamiani, vai jonkun ihan vieraan ottamia. Vanhat mustavalkoiset kuvat ovat tosi hienoja ja jollain tavalla "arvokkaampia" kuin nykyajan kuvat. Entisaikaan kuvia ei otettukaan ihan tuosta vaan, vaan mentiin valokuvaamoon ja asetuttiin ryhdikkäinä kuvattaviksi.

Nykyisin kun melkein jokaisella on käytössä kännykkäkamerat on kuvaamisesta tullut monille jokapäiväistä toimintaa. Instagram on mainio paikka julkaista omia otoksiaan ja katsella toisten kuvia. Itse julkaisen omia kuviani aika maltillisesti, en päivittäin, saati monta kertaa päivässä. Selfieitä en ota ollenkaan, enkä muutenkaan juuri ihmisiä kuvaa, vaan keskityn maisemiin ja rakennuksiin.


Vuoden lopussa Instagram-kuvista on mahdollista saada kollaasi jossa on yhdeksän omista kuvista eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa.


Minun suosituimmat kuvani näkyvät tässä:

Ylärivi: -Tukholman Kungsträdgården
                   - Hamnsundet, Saltvik, Ahvenanmaa
           - Färjsundet, Finström/Saltvik, Ahvenanmaa

Keskirivi: - Tukholma, Kungsträdgården
              - Idas stuga, Saltvik, Ahvenanmaa
              - Sjöfararkapellet, Sjökvarteret, Maarianhamina

Alarivi:  - Mökki, Ahvenanmaa
            - Mökki, Ahvenanmaa
            - Tuulimylly, Maarianhamina


Lisää kuviani voit katsella klikkaamalla blogin yläreunassa kohdasta "Instagram". Ja Instassahan tilanne elää koko ajan, joten jo nyt on muutama uudempi kuva kirinyt näiden ohi.





KIITOS KAIKILLE KUVISTANI TYKÄNNEILLE JA MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE!


💜





               

20 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia <3
    Olenkin seurannut jo kauan Instagramiasi. Ihania kuvia siellä <3
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Sama täällä. Kauniita kuvia tosiaan voi vaan tuijotella vaikka kuinka kauan. Jotkut suorastaaan hypnotisoi (etenkin luonnonmukaiset luontokuvat, joita ei ole ylikäsitelty)

    Ihania sinisiä taivaita ja maisemia sun kuvissa <3. Itse en ole ollenkaan varma, saanko koko vuodelta yhdeksää edes kasaan :D. Joskus olen ajatellut, että jos kuvan viikossa saisin aikaiseksi, niin se olis jo tosi paljon, mutta ei ole vielä koskaan toteutunut, kun menee mielenkiinto vähän kausittain koko Instaa kohtaan. Just nyt on ollut kokonaan kiinni jo tosi pitkään, mutta välillä tulee sellasiakin ajanjaksoja, että taas kiinnostaa enemmän. Onneksi ei ole mitään ulkopuolelta tulevia paineita päivitysten suhteen, vaan ihan itse saa päättää :).

    Kaunista joulua Kristiina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli jossain vaiheessa sellainen kausi etten julkaissut kuvia juuri ollenkaan, mutta nyt taas tulee laitettua niitä sinne. Mun kamera, sama joka sullakin on, on lopettanut Wifi-yhteistyön puhelimeni kanssa. Tai kun vaihdoin puhelinta uudempaan, niin wifi ei enää toiminutkaan kameran ja puhelimen välillä, joten en pääse julkaisemaan kameralla ottamiani kuvia enää instagramiin :(
      Omaan tahtiin ilman paineita tosiaan voi instaa käytellä ja se on hyvä.
      Sinulle myös mitä ihaninta joulua ja ensi tapaamista "miniäehdokkaan" kanssa <3

      Poista
  3. Sinulla on Kristiina kauniita kuvia, niitä on kiva katsella :)
    Minä nautin valokuvaamisesta, sain 4-vuotiaana ensimmäisen kamerani (äitini on valokuvaaja) ja sieltä se intohimo lähti. Kuvaan sekä kännykällä, että järjestelmäkameralla. Pääosin kuvaan meille omaan käyttöön, jonkinverran olen ottanut ylioppilas-, rippi- ja mainoskuvia.
    Kerrassaan ihana harrastus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina kauniista sanoista! Minä innostuin valokuvaamiseen vasta blogin perustettuani. Järjestelmäkameran hienoudet ovat minulle ihan liian ylivoimaisia opittavaksi joten kameraani käytän vain vajaa-kapasiteetilla. Sinä oletkin ihan ammattilainen jos jo rippi-ja mainoskuviakin otat!

      Poista
  4. Oikein miten ihania kuvia Ahvenanmaalta. Ai, miten niin olen menettänyt sydämeni sinun kotisaarelle. Kauniita kuvia on mukava katsella ja niistä saa itsellekin inspiraatiota. Mukavaa talvipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahvenanmaalla on kyllä paljon kauniita kuvauskohteita. Insta on ihana kanava löytää kauniita kuvia.
      Sinulle myös mukavaa päivää!

      Poista
  5. Aivan ihana kollaasi ja saa taas haikailemaan Ahvenanmaalle. <3 Kivaa torstaita Kristiina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. Kesällä sitten tänne käymään.
      Samoin sinulle, nyt jo melkeinpä perjantaita <3

      Poista
  6. Täähän olikin hauska idea jakaa täällä tuo #bestnine2018 - taidanpa varastaa ideasi! Eilen juuri tsekkasin omani.

    Mä aloin kuvata 10-vuotiaana ja turhia filmillisiä on säilössä edelleen paljon. Lukiossa ihastuin pimiössä työskentelyyn ja haaveenani oli (ehkä vieläkin on) oma pimiö. Taistelin vuosia digi-järkkäreitä vastaan ja kehitytin kallistuvia filmirulliani, kunnes sain lahjaksi digijärkkärin. No, sitten tuli vaikeita menetyksiä elämässä ja lopetin kirjoittamisen ja valokuvauksen ilman että edes tajusin. Kun älypuhelimet saapuivat, vastustin vuosia niitä: eihän puhelimella muuta tehdä kuin soiteta ja tekstailla. Lähdinpä Facebookistakin lähes viideksi vuodeksi pois. No, sitten sain mieheltä älypuhelimen ja se oli menoa. Nyt olen ihan liiankin paljon puhelimen kanssa. Toisaalta, innostuin vuosien tauon jälkeen jälleen kuvaamisesta ja siten myös bloggailusta ja siten kirjoittamisesta. Tähänkin nyt syntyi jo lähes romaani.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varasta ihmeessä :)
      Sinulla onkin paljon kokemusta valokuvaamisesta. Ja sujuvasti myös kirjoitat. Ehkä joskus julkaiset kirjan?

      Poista
  7. Kauniita kuviasi on ilo katsella, niin instassa kuin täällä blogissasi. Kuvaaminen on kiva harrastus ja ainakin itse olen huomannut, että ne paikat ja tapahtumat joista otan kuvia, jäävät paremmin mieleen.
    Insta on kyllä ihana, kun sieltä eivät mielenkiintoiset ja kauniit kuvat lopu kesken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku. Kuvaaminen on siitä mukava harrastus, että melkein mistä vaan voi saada hienon kuvan jos osaa katsoa oikealla tavalla.

      Poista
  8. Instassa sua seurailenkin💕Kiva kollaasi. Ahvenanmaalle tulee reissukaipuu🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen iloinen jokaisesta seuraajasta, kiitos<3 Laivat kulkevat useamman kerran päivässä, joten nyt lippuja varaamaan!

      Poista
  9. Kaunis kollaasi, ihanaa joulua Kristiina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu, ihanaa joulua sinulle myös❤🌲

      Poista