Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2020

NYT ALKAA JO OLLA KIIRE
Hei!


Tänään vietetään pikkujoulua. Kovin jouluisia näkymiä ei täällä Ahvenanmaalla ole, ainakaan jos mielessä on lumiset maisemat. Lämpöasteita on viime päivinä ollut kymmenisen plussaa ja vettäkin on sadellut päivittäin.

Mutta ei haittaa, sillä leudolla säällä on hyvätkin puolensa: ei tarvitse liukastella eikä pukea itseään tönköksi. Ja vilukissatkin tarkenevat mennä ulos haistelemaan raitista ilmaa. 

Säästä ihan toiseen asiaan: oletko huomannut että blogissani on meneillään arvonta, jossa pääpalkintoina on kolme miniryijyä eli kolme onnekasta saa kukin valitsemansa tekemäni miniryijyn.

Pääset osallistumaan arvontaan TÄSTÄ. Mutta nyt alkaa olla viime hetket osallistua, sillä aikaa on enää tämä ja huominen päivä.OIKEIN MUKAVAA JA TUNNELMALLISTA PIKKUJOULUA KAIKILLE!

💗💗💗

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

 

4 kommenttia:

 1. Mukavaa pikkujouluista viikonloppua sinnekin Kristiina ja arvontaanhan olenkin jo osallistunut! Nyt pitää vaan pitää sormet ja varpaat ristissä, että voitto sattuisi kohdalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Kiva että osallistuit. Katsotaan kuinka käy.

   Poista
 2. Jännityksellä odotellaan arvonnan tuloksia. Ei tainnut monessakaan paikassa olla lunta pikkujouluna, mutta kauniita valoja senkin edestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti arpaonni ei suosinut sinua tällä kertaa, mutta uskoisin että toisenkin kerran näitä ryijyjä laitan arvontaan. Parempi onni silloin :)

   Onneksi on noita valoja pimeyden keskelle!

   Poista