sunnuntai 19. toukokuuta 2019

"KOSKAAN EI TIEDÄ ONKO AIKAA PALJON VAI VÄHÄN....."


Ulkona vihertää niin kuin vain keväällä voi. Tämä on vuoden ihaninta aikaa. Itsellä innostus kaikenlaisiin keväthommiin laimeni kun suru-uutinen saapui luoksemme yllättäen. Instagramissa jo kerroinkin  veljeni äkillisestä menehtymisestä. Kiitos kaikille myötäelämisestä.
 Olemme viettäneet viime päivät mökillä ja tehneet hommia sen mukaan mikä hyvältä on tuntunut. Ajatukset harhailevat tämän viikon tapahtumissa ja välillä olo tuntuu melkein normaalilta. Siitäkin tuntee huonoa omaatuntoa. Miten voin tehdä kaikkea tavallista ja arkista kun yksi läheisistä on poissa?!

Sitten taas ajattelen, että nämä tuntemukset ovat ihan luonnollisia ja emme voi muuta kuin jatkaa elämäämme menetyksestä huolimatta. Siitä voin olla kiitollinen että veljeni sai elää loppuun asti kotonaan omatoimisena. Mitä sitten tapahtui kesken pyöräilyn siihen ehkä saamme vastauksen myöhemmin.

 
 

"Koskaan ei tiedä
onko aikaa paljon vai vähän.
Yhtäkkiä vain huomaa,
se päättyi tähän.
Kun sammui sydän läheisen,
on aika surun hiljaisen"💜💜💜

28 kommenttia:

 1. Ei onneksi etukäteen tiedä asioita. Ja hyvä niin. Jatka sinä vaan normaalia elämää, se varmaan viisainta. Osanottoni.

  VastaaPoista
 2. Osanottoni suureen suruunne.! 💖💕

  VastaaPoista
 3. Lämmin osanottoni, Krisse - muuta ei menetyksen hetkellä voi, kun olla kiitollinen menneistä ja yrittää elää tätä päivää täysillä <3

  VastaaPoista
 4. Voin hyvin samaistua tuntemuksiisi. Ja vaikkei huonoa omaatuntoa pitäisikään tuntea, niin suotakoon sekin tunne muiden muassa.
  Osanottoni ja voimia kovasti suureen suruusi ❤

  VastaaPoista
 5. Lämmin osanottoni Kristiina ♥ Voimia ja jaksamista ♥

  VastaaPoista
 6. Koko sydämestäni osanotto suureen suruun. 💙

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän hyvin ristiriidan siinä, kuinka sitä potee huonoa omaatuntoa siitä, että hetkeksi "unohtaa" (vaikkei oikeasti tokikaan unohda) surun, kun keskittyy johonkin arkiseen askareeseen. Mutta toisaalta se on ainut keino selvitä eteenpäin ja uskon, että veljesikin olisi toivonut sinun ja teidän muiden läheisten jatkavan elämää niinkuin ennenkin. Helppoa se vaan ei ole.

  Olen tosi pahoillani ja koska en muutakaan voi, lähetän täältä lämpimän virtuaalihalauksen <3

  VastaaPoista
 8. Lämmin osanottoni♥.

  Kun kuolema vierailee yllättäen, on se tänne jääville aina suuri shokki, vaikka lähtijälle paras mahdollinen.

  Voimia teille kaikille♥

  VastaaPoista
 9. Lämmin osanottoni teille.

  Tuska voi helpottua sillä, että menee vain eteenpäin.
  Oma elämä ainakin helpottuu samalla metodilla.

  Voimia ja jaksamista teille!

  VastaaPoista
 10. Lämmin osanotto💜
  Minun on aina ollut pakko tehdä kun suru-uutinen on saapunut. Niin hullulta kuin kuulostaakin, pesuhuoneen pesu on nr 1😏

  VastaaPoista