15/11/2019

KAKSITOISTA AJATUSTANI

Löysin vanhasta blogistani postauksen jossa kerron mikä minua ilahduttaa, ihastuttaa,innostuttaa jne. Nyt toteutin saman postausidean hiukan muunneltuna.

Asun saarella, pienehkössä taajamassa, jossa palvelut ovat lähellä ja suuri osa ihmisistä on ainakin hyvänpäiväntuttuja. Kotimme on viiden perheen rivitalossa. Kun kesällä avaan ikkunan voin kuulla lampaiden määkinää ja lehmien ääntelyä, eli maaseudulla ollaan.
Innostun kauniista luonnosta. Ja jos vielä onnistun nappaamaan hienon kuvan, niin hetki on täydellinen. Sää voi olla minkälainen tahansa. Luonto on aina mahtava.
Ihailen ihmisiä jotka jaksavat opetella uusia asioita. Mikään ei tunnu olevan heille mahdotonta ja heillä on kärsivällisyyttä mikä minulta aika usein puuttuu.
Haluaisin oppia enemmän käden taitoja, esim. keramiikka-astioiden teko kiinnostaa kovasti. Pelkään vaan ettei minulla ole tarpeeksi luovuutta tuollaiseen ja luovuttaisin heti jos hienosta ruukusta tuleekin lituska lautanen.
Rentoudun lukemalla. Juuri nyt olen innostunut lukemaan e-kirjoja ja olen liittynyt BookBeat-yhteisöön jossa saan lukea niin paljon kuin haluan ja ehdin pienehköllä kuukausimaksulla.

Rentoudun myös Instagramin parissa. Hienojen kuvien katseluun voi vierähtää tovi jos toinenkin.Luonnettani kuvaa tietynlainen "tuuliviirimäisyys". Innostun helposti uusista asioista, enkä aina mieti tarpeeksi mihin tulin ryhtyneeksi. Onneksi mitään kovin katastrofaalista ei silti ole sattunut. Ilostun vaikka mistä. Mutta ainakin ilostun suunnattomasti jos minua kohtaa sellainen onni että löydän sopivan vaatekappaleen itselleni. Useimmiten tulen ulos sovituskopista hikisenä ja ärtyisänä kun ei taaskaan vaate sopinut. Ja ne peilit ja se valaistus siellä kopissa! Miksei niitä ole suunniteltu hiukan armollisemmiksi? Myynti lisääntyisi huimasti jos valaistus olisi edes hiukan lempeämpi.Jos voisin tehdä mitä vain. Tähän pitäisi nyt kirjoittaa tietysti että lopettaisin kaikki sodat, tai jotain muuta yhtä hienoa, mutta en nyt kirjoita sitä. Jos voisin tehdä sellaisen jutun että vaikka meillä on kylmä talvi, niin olisi kuitenkin mahdollista kasvattaa kaikenlaisia eksoottisia hedelmiä ja nauttia niitä sitten vuoden ympäri, niin olisin tyytyväinen. Haluan ympärilleni puhdasta luontoa. Aamu-usvaa, linnunlaulua, auringonpaistetta, kevään heleyttä, kesän vihreyttä ja kukintaa, syksyn kellastuvia lehtiä ja sateitakin, talven lumisateita ja narskuvaa lunta askelien alla. Haaveilen omasta matkailuautosta, tai ainakin mahdollisuudesta vuokrata sellainen ja matkustaa rauhassa, maisemia ihaillen ja pysähtyä kahville silloin kun siltä tuntuu.
En luopuisi yhdestäkään vuodenajasta. Kaikki ovat omalla tavallaan hienoja.Ajankohtaista juuri nyt. Ajatukset vievät jo hiukan jouluun. Mitään en ole vielä joulun suhteen tehnyt, eikä kiire vielä olekaan, mutta on kiva katsella joulukuvia ja muiden askarteluja. Yleensä meidän joulukausi alkaa pikkujoulusta ja silloin laitetaan kotona esille ikkunatähdet ja kyntteliköt.Tällaisia ajatuksia tänään. Mitä sinulla mielessä? 


MUKAVAA VIIKONLOPPUA !

💓💓💓 


(Postauksen kuvat PIXABAY)

39 kommenttia:

 1. Upeat kuvat ja mielenkiintoiset tekstit sinulla. Minua ihastutti kaikki kuvasi, joissa oli nyt tulevan talven tunnelmaa. Olen ehdottomasti kesäihminen, mutta talveksi haluaisin aina lunta maahan ja noin 5 astetta pakkasta. Vuosi vuodelta huomaan kaipaavani marraskuussa talven rauhaa ja useasti haluan hoitaa kaikki jouluun liittyvät touhut juuri marraskuussa. Sitten saankin lekotella ja tunnelmoida koko joulukuun ilman kauppojen ja ihmisten härdelliä :D

  Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kai huomasit että kuvat olivat kuvapankista. Linkki postauksen lopussa. Tuo olisikin hienoa jos saisi kaikki jouluun liittyvän hommattua jo marraskuussa, niin voisi sitten keskittyä kaikessa rauhassa joulun viettoon kun se olisi käsillä. Nykyisenä pakastimien aikanahan tuo olisi jo ruokienkin suhteen mahdollista.

   Poista
 2. Kauniita ajatuksia kauniisti kuvitettuna.
  Hyvän mielen postaus! Kiitos!
  Lempeää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma63. Tätä oli kiva tehdäkin ja tosiaankin siitä tuli aika positiivinen.

   Poista
 3. Ihania ajatuksia sekä kuvia!
  Huomasin nyökytteleväni lähes jokaisen lauseen kohdalla ja hei, meillähän on myös aivan sama haave asuntoautolla matkustamisesta :D
  Mukavaa viikonloppua 🖤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku. Samanlaisia haaveita molemmilla🙂

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Mukava tutustua sinuun paremmin; nyt tiedän mm. mistä ilostut ja haaveilet! Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja. On aina kiva oppia tuntemaan Bloggaa ja kavereita hiukan paremmin.

   Poista
 5. Kuten ollaan ennenkin todettu:meillä on paljon samoja mieltymyksiä! Kiva lukea positiivista postausta. Minä kokeilin keramiikan tekoa, mutta ei minusta ollut siihen.Jonkinlaiseksi kädentaitajaksi itseni luen, mutta se ei onnistunut! Pidän kovasti keramiikasta. Sait minut ajattelemaan, että jospa minäkin alkaisian lukea äänikirjoja. Sehän menisi siinä virkkauksen ohessa! Täytyypä miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on :) Välillä hiukan positiivisempaakin kun edellinen oli masentavaa luettavaa. Ai sinä olet kokeillut keramiikan tekoa. Mikä meni pieleen? Äänikirjat olisivatkin sopivaa kuunneltavaa käsitöiden tai muiden kotitöiden lomassa. Nyt mainostavat jatkuvasti noita kahden viikon ilmaisia kokeilujaksoja, joten kannattaa edes kokeilla.

   Poista
  2. Keramiikkakurssille mennessäni minulla oli mielestäni loistavia ideoita. Lopputulos ei tyydyttänyt ollenkaan! Vaikka jonkinlainen kädentaitaja olen, tässä lajissa en ollut! Kokeeksi lainasin kirjastosta äänikirjan, jota nyt kuuntelen. Katsotaan, jos innostun. Otin talteen tuon mainitsemasi BookBeat-nimen.

   Poista
  3. Ehkä olit asettanut riman liian korkealle. Vaikka ymmärrän kyllä että pettyy jos ei tulos heti olekaan mestarillinen. Ainakin tällainen ihminen kuin minä jonka kärsivällisyys loppuu heti jos ei onnistu ensi yrittämällä.
   Toivottavasti innostut. Mulla menossa jo ties kuinka mones e-kirja.

   Poista
 6. Erittäin mielenkiintoinen postaus Kristiina! Meillä on paljon samansuuntaisia ajatuksia. Keramiikan tekemistä kehotan kokeilemaan rohkeasti. Se on äärimmäisen mielenkiitoista eikä edes kovin vaikeaa. Minäkään en luopuisi yhdestäkään vuodenajasta vaikka tämä mateleva marraskuu on aina tervanjuontia.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo. Olisi kyllä kiva kokeilla tuota keramiikkaa. Ehkä ensi syksynä sitten Kansalaisopiston kurssilla?

   Poista
 7. Ihania kuvia ja ajatuksia! Moneen kohtaan on niin helppo samaistua.
  Suloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Susanne. Samanmoisia ajatuksia tuntuu olevan yhdellä jos toisellakin.

   Poista
 8. Olipa hieno luontomatkailu lauantai-illaksi. Hyvää viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkailu avartaa :) Samoin sinulle Tellervo.

   Poista
 9. Oi miten ihania ajatuksia kuvineen💎💎

  VastaaPoista
 10. Tämä oli ihana ja hei tuli taas uusia juttuja. En ole esim. ajatellut, että olisit tuuliviirimainen.

  Ihanaa sunnuntaita Kristiina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen kyllä nopea käänteissäni.
   Sinulle kanssa oikein mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 11. Kivoja juttuja! Itseäni vaivaa vähän myös tuo, että innostun aika herkästi ja sitten poukkoilen hommasta hommaan enkä oikein sitten saa aikaiseksi. Mä poistaisin meidän vuodenajoista kesän. Keväästä hyppy syksyyn olisi paikallaan, ainakin lämpötilojen suhtten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Taidat olla yhtä impulsiivinen kuin minä. Uskon että jos minäkin asuisin siellä missä sinä niin kesästä tykkäisin vähiten.

   Poista
 12. Luonto sykähdyttää aina, samaa mieltä.
  Heh, tee kuten minä vaatteiden kanssa. Mittailen silmämääräisesti aika usein,sopiiko vai ei. Harvoin tulee vikaostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, luonto on ihana asia.
   En uskaltaisi mitään sovittamatta ostaa. Siinä säästäisi kyllä silmiään kun ei omia muotojaan näkisi peilien kautta!

   Poista
 13. Voi miten ihana postaus, kiitos tästä. Ja niin kauniit kuvat. Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Sinulle myös oikein mukavaa viikkoa!

   Poista
 14. Kiva olki lukea ajatuksiasi! Aika monissa kohdissa voisin kirjoittaa samalla tavalla. Suosittelen sitä asuntoauton vuokraamista!
  Kävin juuri osallistumassa Sinulta saamaani haasteeseen.
  Oikein mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että he jotka blogiani lukevat, ajattelevat monista asioista samalla tavalla kuin minä. Kiva kun osallistuit haasteeseen. Kävinkin sen jo lukemassa.

   Poista
 15. Voin samaistua moneenkin kohtaan ♥ Puhdas luonto on yksi niistä.
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdas luonto on tärkeistäkin tärkein asia.

   Poista
 16. On jo niin pitkä kommenttiketju, että varmaan tämä on monene kertaan sanottu, mutta sanonpahan kuitenkin, että hienoja oivalluksia oli monessakin kohtaa. Ja paljon samaistumispintaa.

  Kiva postaus! (Kesäkuvat on edelleen tuloillaan, mutta nyt alkoi kiinnostaa tämänkin tekstin aiheet, jos on luvallista sulta kopioida kysymykset :)? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät kommenttiketjut <3<3<3
   Ilman muuta saat kopioida kysymykset.

   Poista
 17. Olipa kiva postaus ja kuten aina sinulla, hienot kuvat!
  Ja taas oppi sinusta uusia asioita - yllättäviäkin, sillä samoin kuin Tiia, en ole osannut tuuliviirimäisyyttä sinuun yhdistää;)
  Saattaa olla, että itsekin näihin kysymyksiin tartun - ennemmin tai myöhemmin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. Kuvat olivat kuvapankista, eivät omiani. Tuuliviiri mikä tuuliviiri😊 Teekin postaus näistä kysymyksistä!

   Poista
 18. Heippa Kristiina :)

  OLin jossain vaiheessa kadottanut uuden blogisi osoitteen mutta nyt löysin jälleen takaisin blogisi pariin. Tämä oli niin kiva postaus, että taidanpa napata haasteen mukaan.

  Mukavaa viikonjatkoa sinulle täältä Vaasan suunnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulinpa minäkin olevani blogisi lukija, mutta jossain kohtaa blogisi on jäänyt pois lukulistaltani. Nyt se on taas siellä. Lukenut olen kyllä blogiasi muuta kautta. Kiva että löysit tänne!

   Poista