05/06/2024

Kortti Iso-Britanniasta ja postikortit omista kuvista



Blogini, jossa esittelin saamiani postikortteja, ei oikein saavuttanut lukijoita. Niinpä päätinkin yhdistää sen blogin tähän blogiin ja vastaisuudessa näytän kortteja täällä. Toivottavasti tämä ei aiheuta lukijakatoa täällä "varsinaisessa" blogissani.

Tässä esittelen pari päivää sitten saamani kortin, joka tuli Julialta. Tämä oli kolmas kortti jonka Iso-Britanniasta sain ja ihan ensimmäinen karttakortti. Tykkään kun siinä on merkattuna vain tärkeimpiä ja kuuluisimpia paikkoja, ja kivat piirrokset koristavat kuvaa. 

Julia kirjoitti korttiin että hän oli juuri palaamassa viikon matkalta Isle of Wightiltä (näkyy kartassakin ihan eteläosassa), jossa hän oli käynyt patikoimassa.
Kortin hän oli postittanut Lontoosta kotimatkaltaan.



Joskus on kiva lähettää muitakin kortteja kuin kaupasta valmiina ostettuja. Omista valokuvista on kiva teettää persoonallisia kortteja. Minä päätin kokeilla ja tilasin parista ottamastani kuvasta postikortit.

 Se oli mielestäni edullista, sillä sain yhteensä 20 kpl kortteja, jotka saamallani etukoodilla maksoivat yhteensä lähetyskuluineen 16,33 eli yhden kortin hinnaksi tuli 0,82€.

Näitä Merikorttelikortteja tilasin yhden sarjan, eli 10 kpl.




Toinen kymmenen kortin sarja oli kuvani mökkirannastamme.


Kortin osoitepuoli näyttää tältä. Korttiin oli mahdollista tilata tekstiäkin, mutta minä halusin vain nuo viivat osoiteriveiksi.
Jälkeenpäin tuli mieleen että olisin voinut lisätä tämän osoitepuolen johonkin reunaan maininnan kuvaajasta eli minusta, mutta se oli sitten jo myöhäistä kun tilaus oli jo lähtenyt. No, kirjoitin sitten itse nimeni korttiin.

Uskon ettei omista kuvista korttien teettäminen jää minulle ainoaksi kerraksi, sillä kortit ovat mielestäni tosi korkealaatuisia ja tukevaa pahvia, joten kestävät varmaan hiukan rajummatkin kuljetusolosuhteet.


20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Karttakortti on mielestäni tosi kaunis ja olen kyllä tyytyväinen noihin omiinkin kortteihini.

      Poista
    2. Korjaus kommenttiini, pidin siis erityisesti omakuvakorteista ^_^

      Poista
  2. Minustakin tuo karttakortti on todella kiva. Ihana idea teettää kortteja omista kuvista, nuo kuvasi ovat hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karttakortissa viehättävät erityisesti tuo värimaailma ja nuo piirretyt kuvat.

      Poista
  3. Belle le tue foto e le cartoline sono venute benissimo !! Saluti.

    VastaaPoista
  4. Jännittävää saada kortteja maailmalta! Nuo sinun valokuvakortit on upeita! Etenkin tuo venekuva on hieno! Nekin ovat vastaanottajalleen varmaan aarteita. Minuakin alkoi kiinnostelemaan tuo omien korttien tilaaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä on kiva saada ja varsinkin jos lähettäjä on kirjoittanut hiukan itsestään tai paikasta jossa asuu, niin kahta kivampaa.
      Tilaaminen oli helppoa ja hintakin ihan siedettävä, varsinkin kun kuvien laatu on mielestäni tosi hyvä.

      Poista
  5. Kivoja kortteja. Laita tänne blogiin vaan - hauska niitä on katsella. Minä olen joskus tehnyt omista kuvista joulukortteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ettei ainakaan haittaa vaikka tänne laitankin noita postcrossing-juttuja. Samoin minä olen tehnyt itse joulukortteja.

      Poista
  6. Kiva ratkaisu yhdistää blogisi! Olet päässyt taas hienosti sisään postcrossingiin, se on aivan ihana harrastus. Minäkin teetin silloin aikoinaan omista kuvistani postikortteja, maisemia ja "oman kirkon" kuvia, ja varsinkin joulukortteja oli kiva tehdä! -)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottaa bloggaamista kun kaikki on yhdessä paikassa. Tykkään kyllä kovasti tästä harrastuksesta ja nyt ihmettelen miksi sen silloin aiemmin lopetin.

      Poista
  7. Omista valokuvista saa ihania ja yksilöllisiä kortteja teetettyä. Itse teetin pari 10 kortin sarjaa heti alkuun. Ja minusta niistä tuli hienoja ja ovat saaneet hyviän palautteen saajiltaan. Ihanat kortit olet valinnut teetettäväksi. Kartta kortti on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omista kuvista innostuin sen verran, että aion kyllä uudestaankin teettää tuolla Ifolorilla. Kiva kuulla että saajatkin ovat arvostaneet teettämiäsi kortteja. Toivottavasti minunkin korttini saavat tykkäämisiä.

      Poista
  8. Nyt jo melkein rekisteröidyin postcrossingiin. Avatar on vielä laittamatta ja ajattelin kysyä sinulta, onko ihmiset yleensä laittaneet oman kuvansa vai jotain muuta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä sinä! Ihan vaikka minkälaisia kuvia ovat ihmiset laittaneet: Omaa kuvaa, lemmikkejä, kukkia ja vaikka mitä. Sullahan on hyvä kuva tässä googlessakin, voit laittaa vaikka sen, tai sitten mitä tahansa. Tsemppiä postcrossingin aloitukseen!

      Poista
  9. Persoonallista näissä korttivaihdoissa nuo omat valokuvakortit. Ihana idea ja saaja varmasti ilahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä minkälaisen vastaanoton omista kuvista tehdyt kortit saavat.

      Poista