12/07/2024

Nyt niitä tulee



Kuusi korttia samana päivänä. Sitä ei ole vielä ennen minulle tapahtunut.
Ensimmäisenä esittelen tämän ihastuttavan kortin, joka tulee Itävallasta Anitalta.

Anita asuu Graz-nimisessä kaupungissa, jonka keskusta on nimetty Unescon maailmanperintökohteisiin. 

Anita kertoo myös että hän on kaksi kertaa osallistunut Ahvenanmaan postcrossing-tapaamiseen ja että hän on myös Suomen Postcrossingyhdistyksen jäsen, wau!

Kiitos kauniista kortista Anita!




No entäs tämä kortti sitten. Jotenkin nostalginen kuva ja Sveitsin maisemat ovat aina yhtä upeita. Raik kirjoittaa että hän asuu Alpeilla ja kysyy tiesinkö että vaikka Sveitsi on pieni maa, niin heillä on neljä virallista kieltä eli saksa, ranska, italia ja retoromaani. Tiesin kyllä että heillä monta virallista kieltä on ja olenkin miettinyt miten paljon työtä ja samanmielisyyttä siellä vaaditaan jotta kaikki kielet tulevat huomioiduiksi tasapuolisesti!



Tämä kortti tulee USA:sta, jossa Don asustaa Floridassa. Don on eläkkeellä oleva armeijan upseeri ja on työnsä puolesta asunut eri paikoissa. Nyt hän asuu pikkukaupungissa runsaat 60 km Kennedy Space Centeristä. Hän voi nähdä kun raketteja laukaistaan taivaalle.




Belgiassa asuva Shalini lähetti tämän luontoaiheisen kortin. Shalini on käynyt lukemassa tätä blogiani ja kertoo että hän itsekin bloggaa ja on saanut inspiraatiota minun blogistani. Shalini on koristellut kortin osoitepuolen kauniisti.


Vintage-kortit ovat suosikkejani ja tässä kortissa on vielä niin kauniit väritkin. Sen lähetti Alvean joka asuu Irlannissa.




Texasissa on kaikki suurta, eikö niin sanota! Ainakin tämä Kimberin kortti oli suurin tähän asti saamistani. Harmi kun se oli kärsinyt matkalla ja yläreunan aaltoileva muoto oli osittain taittunut. Kimber asuu Houstonissa jossa kortin kirjoituspäivänä oli kuumaa, lähes 34°C. 
Kortissa herätti ihmetystä se että Kimber oli teipannut osoitteen lisäksi myös postimerkin, joten mitään leimaa siihen ei ollut laitettu.

Hyvä saalis oli tällä kertaa. Korttien määrä lisääntyy sitä mukaa kun niitä lähettää. Kun aloitin postcrossauksen sai korttejani olla matkalla saajille samaan aikaan kuusi kappaletta, nyt kymmenen. Jos tahti kiihtyy kovaa vauhtia, niin voi olla että en voi niitä kaikkia täällä näyttää, vaan valitsen ehkä vaan mieluisimmat. Mutta toistaiseksi jatkan tällä linjalla. Miltä kuulostaa, joko kortteja tulee ovista ja ikkunoista?


HIENOA VIIKONLOPPUA!

💛💛💛


34 kommenttia:

  1. Odotapas, jos pidät taukoa ja avaat tilisi uudestaan aktiiviseksi. Silloin saat montakymmentä korttia ykskaks samana päivänä tai parin päivän aikana. Hyvä, kun jaksat ja ehdit ne rekisteröidä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon kyllä uskon. Pitää silloin olla tarkkana että kaiken skannaamisen ym. keskellä muistaa myös rekisteröidä kortit. Ja minä kun vielä näytän kaikki kortit täällä blogissa, niin ei tänne sitten enää muuta mahdukaan!

      Poista
  2. Kivoja kortteja ja mukava harrastus!
    Hyvää alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aika kivaa. Samoin sinulle!

      Poista
    2. JOS satut näkemään lähiaikoina kaksi lippispäistä mummopyörillä liikkuvaa nuorta miestä siellä päin, niin moikkaa. Ovat minun kavereita. :D

      Poista
    3. Kristiina K14/7/24 17:49

      Moikkaan kyllä. Mutta noi tuntomerkit sopivat aika moniin täällä päin pyöräileviin 🤣🤣🤣

      Poista
    4. Sininen ja punainen MUMMOpyörä. ;) Eivätkä tietenkään tunne minua Stansta'na. Oikea nimeni on kyllä samaan suuntaan...

      Poista
    5. Pidänpä silmät auki.

      Poista
    6. Just olivat postanneet olevansa Klockarholmin uimarannassa.

      Poista
    7. Klockarholmia en ole koskaan kuullutkaan. Piti ihan googlata että missä päin on. Varmaan jonkin kylän pieni ranta, ehkä.

      Poista
  3. Hienoja kortteja olet saanut :) - hyvää viikonloppua !!

    VastaaPoista
  4. Waudee🤩
    Ihania nuo terveiset eri maailman kolkasta.
    Koskaan ei tiedä mistä kortti tupsahtaa.
    Mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävistä paikoista niitä tulee. Sain juuri Malesiasta kortin.

      Poista
  5. Ihania kortteja! Mukava lukea näitä. Postaa vain näistä, voi sitten käydä lukemassa tai jättää käymättä sen mukaan kuinka itse ehtii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä. Ok jatkan ainakin toistaiseksi näin, mutta jos määrät lisääntyvät aivan huimasti niin sitten pitää keksiä jokin muu keino.

      Poista
  6. Oletpa saanut monta korttia ja kaikki mielenkiintoisia - upseeri -. Kortteja on tullut eri suunnistakin. Onhan mielenkiintoista. 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuo upseeri ei valitellut rahapulaa tai muuta ongelmaa :)))

      Poista
    2. Niiden kustannuksella puujalka vitsi. 😉

      Poista
    3. 🤣🤣

      Poista
  7. Sveitsikortista tuli ihan pikku-Heidi mieleen. Mukavaa ja mielenkiintoista postia olet saanut.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku-Heidi tuli todella tuosta mieleen. Aina on kiva lukea mitä lähettäjät kirjoittavat.

      Poista
  8. Minullekin niitä tulee aina kasoittain kerralla. Olisi kivempi, jos tippuisi yksitellen vaikka onhan se kiva, kun tulee iso kasa postia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän asti minulle onkin tullut yksi kerrallaan, tai ei yhtäkään, joten tämä tuntui kerrassaan kivalta.

      Poista
  9. Ihanaa kun sait kortteja.
    Tuo sveitsin kortti tuo kyllä mieleen entisajan kortin. Tulee heti mieleen sarja Pikku-Heidi...en tiedä miksi, mutta se nyt tulee mieleen.
    Itselle tuli perjantaina 4 korttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva kun kerrankin tuli enemmän. Ja sain eilenkin kuusi korttia! Sveitsin kortti on vanhanaikaisen sävytteinen ja todellakin Pikku-Heidi-tunnelmainen. Hyvin tuli sinullekin.

      Poista
  10. Postaa ihmeessä - niin hauskaa kuulla kuulla ihmisten elämästä eripuolilla maailamaa... aina kiinnostanut!! Seikkailuillammekin parasta on kohtaamiset. Saako olla uteilias ja kysyä, mitä siä kerrot itsestäsi ja Suomesta?
    Hih - hauskaa kun Texas kortti oli konkreettisestikin suurempi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että kiinnostaa tällaisetkin postaukset. Katson yleensä ensin vastaanottajan profiilista jos hän on esittänyt jotain toiveita siitä mitä lähettäjä kertoo. Usein kirjoitan missä Ahvenanmaa sijaitsee ja jos kortti esittää jotain paikkaa täällä, niin sitten kerron hiukan siitä paikasta. Omassa profiilissani kerron jo itsestäni, joten useinkaan en siitä itse korttiin enää kirjoita. Joskus vastaanottaja on profiilissaan esittänyt kysymyksiä ja silloin on helppo vastata vain niihin.

      Poista
  11. Saamiasi kortteja on todella mielenkiintoista nähdä. Näistä pidän eniten Belgiasta tulleesta luontokuvasta, vaikka kaikki ovat kauniita ja Texasin kortissa on somasti kuvattuna teksasinlupiini (Lupinus texensis). :)
    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun hienoa että toisiakin kiinnostaa, eikä vain minua. Minulta oli tuo teksasinlupiini jäänyt kokonaan huomioimatta. Kiitos kun vinkkasit siitä!

      Poista
  12. Onpa kivoja kortteja, ja niin erilaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika laidasta laitaan tuli tällä kertaa kortteja.

      Poista
  13. Tämä harrastus on jotenkin niin hieno 😍. Plus yllätysmomentti. Jos pääsen eläkkeelle, rekisteröidyn sinne itsekin.

    VastaaPoista