23/11/2018

VOI HAPPY SENTÄÄN KUN OTTAA PÄÄHÄN



Tein tänään hankinnan!


Olen vannoutunut reppujen käyttäjä, eikä minun tyyliini mitkään hienot, ladymäiset laukut sovikaan.

Tällaisen laukun, mutta eri väreissä, olen nähnyt molemmilla tyttärilläni ja tykkään näiden rennosta tyylistä. Laukku on Fjällrävenin Totepack No.1.



Laukun väri on hiukan ruskeaan vivahtavan vihreä, hintalapussa sanottiin väriksi khaki-hiekka. Yritin valita värin joka sopisi mahdollisimman moneen muuhun väriin.

Minulla on jo vuosia ollut saman valmistajan Kånken-reppu ja siihen olen ollut erittäin tyytyväinen. Tämä nyt ostamani laukku on ulkonäöltään asteen verran "hienompi", vaikka toiminnoiltaan oikeastaan ihan sama kuin tuo Kånken, eli laukussa on kädessä kantamista varten nahkaiset kantohihnat. Lisäksi on pidemmät hihnat, joten laukkua voi kantaa olkapäällä. Ja jos haluaa niin vetämällä nuo pidemmät hihnat toiseen asentoon, tulee laukusta reppu.




Laukku on vahvatekoinen ja huolitellut yksityiskohdat ovat kivat. Värivalikoimaa löytyy vaikka kuinka paljon.


Muuttaminen olkapäällä kannettavasta laukusta, reppuna selässä kannettavaan, tapahtuu yksinkertaisesti vetämällä näistä kantohihnoista.

Kun laukku on reppuna se asettuu mukavasti selkään ja tarvittaessa siihen mahtuu paljonkin tavaraa, mutta tyhjänä se taas on hyvinkin litteä.

Laukun/repun materiaali on vettähylkivä.





Vaikka nyt tyrkytetään joka tuutista Black friday- (tai jopa black week-) tarjouksia, niin tämä ei ollut sellainen, vaan ostin sen ihan normaalihintaan.


Mitä mieltä muuten olet tuosta Black friday-kampanjasta? 

Jos minulta kysytään, niin minun puolestani kaikki tällaiset hömpötykset ja halloweenit olisivat saaneet jäädä sinne mistä tulivatkin!

Ja voi että ottaa päähän kun joka asiaa toivotetaan englanniksi, kuten "Happy Birthday", "Happy holidays".....  Siis mikä toi happy holidays-toivotus oikeastaan on?! Kun joulun aikaankin toivotetaan hyvää lomaa, niin en käsitä onko kaikilla amerikkalaisilla silloin loma? Ainakin minun kouluenglannillani holiday tarkoitti lomaa.

No pääsinpä päästelemään hiukan höyryjä ulos!


Oletko jo muuten osallistunut blogini arvontaan? Jos et, niin  KLIKKAAMALLA TÄSTÄ pääset osallistumaan Kastehelmi-kynttilälyhtyjen arvontaan.




HAVE A NICE EV..... EI KUN MUKAVAA ILTAA!


💚



18 kommenttia:

  1. Päättelin otsikon onneksi väärin :). Minä kun arvelin, että olet pettynyt ostokseesi ja se ottaa päähän, mutta ei onneksi sentään.

    Mulle koko Black Friday tulee aina ihan puskista. Tai paremminkin postilaatikosta, joka oli täynnä kaikkien mahdollisten liikkeiden tarjouksia. Ja ihan hyviä sellaisia, joten pisti miettimään, että onko mulla jotain, mitä tarvitsen ja ostaisin joka tapauksessa, mutta nyt voisin saada sen tarpeellisen huomattavalla alennuksella. Ei tullut heti mieleen, mutta kun aamulla käytin kasvovettä liki tyhjästä pullosta ja voidetta purkista, josta näkyi jo pohja, kekkasin, että nythän käyn hakemassa uudet tilalle Emotionin 30% Black Friday alesta. Säästöä kolmesta tuotteesta (ostin myös yövoiteen) tuli liki 35 euroa, joka on paljon. Tuli hyvä mieli siitä, koska todennäköisesti olisin ens viikolla joka tapauksessa mennyt kauppaan niitä hakemaan.

    Ja nykyisen kamerani (sama vanha Olympuksen minijärkkäri) ostin myös muistaakseni Rajalan Black Friday-tarjouksesta. Että kyllä se mun mielestä ihan hyvä perjantai on, kun ei lankea ostamaan mitään pelkästä ostamisen ilosta, vaan silloin, jos oikeasti tarvitsee.

    Happy Holidays sen sijaan on mullekin mysteeri.

    Ja nyt ei varmaan kannata sulle toivottaa Happy Weekendiä :). Eli toivottelen sen sijaan ihan vaan hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän alennuksen sait kosmetiikasta, oli sitten black friday tai ei. Eli sulla on pelkästään hyviä kokemuksia tuosta mustasta perjantaista.
      Meille ei postilaatikkoon tullut yhtään mainosta asian tiimoilta, mutta paikallislehdessä oli kullä enemmän mainoksia kuin yleensä.
      Oikein hyvää viikonloppus sinullekin ihana Annukka <3

      Poista
  2. Makee veska! :)

    Kuten instagramimme on viestittänyt tänään:
    Black Friday? Why an earth should anyone participate?

    Tunnelmallista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihana. Hiiteen koko black friday! Ostetaan silloin kun todella tarvitsemme jotain.
      Sinne Taivassaloon myös oikein ihanaa viikonloppua!

      Poista
  3. Mahtava ostos - varmasti pitkäikäinen! Ah, niin ärsyttävä trendi minustakin tuoda jenkeistä ja muualta kaikki kaupalliset juhlat ja muut päivät tänne. Näinä päivinä juuri tämä Black Friday pistää ärsyttämään, kun pikemminkin ihmisten pitäisi hillitä kulutustottumuksiaan. Mutta sitten samaan aikaan paljastan, että nyt päätin ensimmäistä kertaa tänä vuonna itsekin sortua tekemään hankinnan: pitkään haaveilemani laadukas (ja tietysti siis myös kallis) jalkalamppu oli niin isossa alessa, että pakko se oli hankkia. Vihaksi pistää, että jouduin alentumaan Black Friday -ostoksille :). Vastustan siis periaatteesta ja totta puhuen ennen kaikkea vastustan heräteostoksia, joihin tällaiset hurlumhei-kulutuspäivät ihmisiä houkuttelevat. Soimaan kyllä nyt vähän itseänikin, vaikka olenkin suunnitellut ostosta pitkään eikä kyse ollut heräteostoksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, kestävää laatua. Heräteostokset ovat niitä pahimpia, paitsi ehkä kirppreista ja sielläkin pitäisi aina harkita ainakin kahteen kertaan eikä ostaa vaan siksi kun on halpaa. Nauti kauan haaveilemastasi lampusta ja unohda minä päivänä sen ostit!
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  4. Tämä ostosperjantai/viikko herättää ristiriitaisia tunteita. Kierrätystä pitäisi lisätä, luontoa säästää ja olla hankinnoissa maltillinen sitten kuitenkin kouhkataan ihmisiä ostamaan ja kuluttamaan ja luodaan tarpeettomia tarpeita. Ei hyvä.
    Kiva ja käytännöllinen kassi-reppu.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposta voi sortua ostamaan sellaistakin mitä ei ole aikonut jos alennusprosentit ovat riittävän suuret.
      Reppu on juuri sopivan kokoinen eli ei liian suuri, mutta siihen mahtuu kuitenkin hyvä määrä tavaraa; jos vaikka tekee yllättävän Black Friday-ostoksen :)
      Oikein hyvää viikonloppua sinullekin!

      Poista
  5. Vähän ärsyttää myös englannin kielen käyttö sekä ostohuumaan yllyttäminen.

    VastaaPoista
  6. Heippa! Pyytelit eilen vinkkejä blogin kategorioinnin tekemiseen. Tein postauksen aiheesta. Toivottavasti sen avulla homma onnistuu <3 https://maatiaiskananen.blogspot.com/2018/11/miten-tehda-blogin-eri-kategorioinnit.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä onnistui! Kiitos hyvästä ohjeesta.

      Poista
  7. Hei! USA:ssa toivotellaan Happy holidays, koska kaikki eivät vietä esim. uskontonsa takia joulua, joten olisi epäsopivaa toivottaa hyvää joulua. Joillakin uskontokunnilla ym. on omia juhliaan joulun aikaan, joten toivotellaan vain yleisesti hyviä juhlapäiviä tai hyviä pyhiä, kuten tuon Happy holidays -toivotuksen voi myös kääntää. Ja ainakin USA:n virastoilla on myös lomapäiviä joulun aikaan (joulupäivä ja uudenvuoden päivä).
    Minuakin hieman ärsyttää liiallinen englannin käyttö, esim. miksi alennusmyynnin pitää olla Sale eikä suomalaisittain ale. Siksikö että englantia puhuvat luulevat, että alessa on tarjolla olutta...? ��
    Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi on aika hyvä syy sanoa noin, ehkä. Mutta tuntuu että nykyään tehdään kaikista asioista niin hankalia juurikin uskontojen takia. Ainakin täällä Suomessa on hyvää joulua toivotettu iät ja ajat huolimatta siitä vietetäänkö sitä uskonnollisena vai jonain muuna juhlana. Ajattelen niin, että se joka ei vietä joulua, oli syy mikä tahansa, voi antaa toivotusten mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ei se sen vaikeampaa ole.
      No toi sale on yksi nykyisin joka puolella näkyvä juttu. Paha pettymys englanninkielisille :)))

      Poista
  8. Upea reppu!

    Yllättävän ison tyydytyksen siitä saa, kun löytää omiin käyttötarkoituksiinsa sopivan ja omaa silmää miellyttävän laukun. Minä metsästelin uutta uutta työreppua pitkään. Kriteereitä oli paljon ja vertaileminen aikaa vievää. Mutta nyt on sellainen reppu, joka täyttää kaikki toiveeni. Sen kanssa on uskomattoman mukava taittaa noita työmatkoja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit itsellesi sen oikean laukun. Mulla ehkä tärkein ominaisuus laukussa on se, ettei se ole liian hieno ja toinen tärkeä on se että sitä voi kantaa useammalla eri tavalla. Muutama vetoketjulla suljettava tasku pitää olla mutta noita taskuja ei kuitenkaan saa olla liian monta, koska silloin ei muista missä taskussa mikäkin tavara on.

      Lisää mukavia työmatkoja mukavan matkakumppanin kanssa!

      Poista
  9. Hihii...ihan höyryt tuli tänne Helsinkiin asti😂Kiva reppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilmankos mulla onkin niin hyvä olo kun sai ne päästellä ulos :)

      Poista